Şimdi Ara

Berat Albayrak'tan THY'de Torpil İsteyip Amacına Ulaşan İmam Hatipli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
39.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
565 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Masşlı çalışan var bitane konuda güzel. İbb gittiğinden beri sayıları azaldı. Özlendiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam da bunlar zaten Türkiye gerçeği değil mi... Belediyede hizmetli olarak işe girmek için bile başkanın akrabaları falan araya giriyor da öyle yer ediniyorsun ancak. Bundan 20 sene öncesinde de torpil vardı, çok da abartmamak lazım böyle şeyleri. Yani torpili AKP icat etmedi, onlardan sonra da bitmeyecek. Bugün özel sektör denilen yerde full torpil dönüyor mesela, adamın yoksa ne işe girebilirsin ne de girdiğin yerde tutunabilirsin. Bu yüzden böyle konuları abartarak olağan dışı bir şeymiş gibi göstermek anlamsız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balraos

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Çok eğleniyorum ya böyle umarsızca biricik düzeninizi savunuyorsunuz. Kaale bile almıyorum artık sizin gibi biatçı ve menfaatçi tayfayı.

yahoo.com adresi yıllardır ilgili kişi tarafından kullanılmakta. Ayrıca o mail adresi çok eskidir.

Neyse ya size laf anlatmanın manası yok. Sen o konfor düzenini bozma. Bir gün öyle bir yıkılacak ki af dilediğin insanlar "sen demi ya sen demi balraos" diyecek...

Az kaldı az.

• quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Çok eğleniyorum ya böyle umarsızca biricik düzeninizi savunuyorsunuz. Kaale bile almıyorum artık sizin gibi biatçı ve menfaatçi tayfayı.

yahoo.com adresi yıllardır ilgili kişi tarafından kullanılmakta. Ayrıca o mail adresi çok eskidir.

Neyse ya size laf anlatmanın manası yok. Sen o konfor düzenini bozma. Bir gün öyle bir yıkılacak ki af dilediğin insanlar "sen demi ya sen demi balraos" diyecek...

Az kaldı az.

Alıntıları Göster
    Birakin bu isleri. Adam ekonomi bakani, tum gun mail mi yanitlayacak? Hem de bunu kendi adi ve soyadi iceren duz gmail uzerinden yapacak. Tamam siz de mail atin o zaman tum gun forumda goz yaslari sel oluyor. Is bulamiyorum bakanim yazin, siz de torpil isteyin o zaman.

• quote:

Birakin bu isleri. Adam ekonomi bakani, tum gun mail mi yanitlayacak? Hem de bunu kendi adi ve soyadi iceren duz gmail uzerinden yapacak. Tamam siz de mail atin o zaman tum gun forumda goz yaslari sel oluyor. Is bulamiyorum bakanim yazin, siz de torpil isteyin o zaman.

Alıntıları Göster
    Tarihlere iyi bak partili arkadaş.

Ya sizin daha kalitelileriniz vardı nerede onlar. Olmuyor böyle. Kalite yerlerde.
  • quote:

Tarihlere iyi bak partili arkadaş.

Ya sizin daha kalitelileriniz vardı nerede onlar. Olmuyor böyle. Kalite yerlerde.

Alıntıları Göster
    Hicbir partiyi tutmadim hayatim boyunca ama cumhurbaskaninin yerinde ben olsam, boyle kisilere karsi her secime girdigimde sukrederim. Karsida rakip yok gercekten. Eskiden chpliydim. Sizin gibi insanlarin arasinda cok bulundum. Koyu akpliler neyse, siz de aynisiniz. En azindan hadi onlar iktidara geliyorlar, secimi kazaniyor da kutluyorlar sizler neyin partizanligini yapiyorsunuz anlamadim.

• quote:

Hicbir partiyi tutmadim hayatim boyunca ama cumhurbaskaninin yerinde ben olsam, boyle kisilere karsi her secime girdigimde sukrederim. Karsida rakip yok gercekten. Eskiden chpliydim. Sizin gibi insanlarin arasinda cok bulundum. Koyu akpliler neyse, siz de aynisiniz. En azindan hadi onlar iktidara geliyorlar, secimi kazaniyor da kutluyorlar sizler neyin partizanligini yapiyorsunuz anlamadim.

Alıntıları Göster
    R'ye ne ara taktın yahu.

• quote:

R'ye ne ara taktın yahu.

Alıntıları Göster
    Dogrulari soyleyen illa ki taraftar olmak zorunda size gore zaten. Ben de cok elestiririm akpnin cok yanlisi oldu ancak kilicdaroglunun daha iyi yonetebilecegini dusunmek de saflik.
  • Balraos kullanıcısına yanıt
    Bak hemen yaftayi vurdun.

Arkadaşım ben ne zaman kilicdar dedim ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    İroni için mi bunları yazıyorsun? Bu konularda malum tayfa genelde saklanır sen kendini baya öne çıkartmışsı. Aman diyeyim yanlış sular buralar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirror of Deception -- 17 Şubat 2020; 21:3:4 >
  • quote:

Bak hemen yaftayi vurdun.

Arkadaşım ben ne zaman kilicdar dedim ?
    Haklisin artik o tek basina yonetmeyecekti dogru. Feto ve selo da yaninda duruyor. Benim hatam, unutmusum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirror of Deception

İroni için mi bunları yazıyorsun? Bu konularda malum tayfa genelde saklanır sen kendini baya öne çıkartmışsı. Aman diyeyim yanlış sular buralar .
    Fanatik akpliler ne yaziyor beni ilgilendirmiyor. Ben gordugum gercekleri yaziyorum. Herkes kendi calsin kendi oynasin derdinde burada ama birilerinin de kral ciplak demesi lazim kusura bakmayin.
  • quote:

Adin soyadin ne? Ben de senin adin ve soyadin ile gmail hesabi alayim her turlu sucu islemis olursun. Bu kadar basit dusunmeyin herseyi.

Alıntıları Göster
    Hocam konudaki olay(torpil) ülkemizin kanayan yarası. Böyle bir olayın yalan olma olasılığı yüzde 1 ise gerçek olma olasılığı yüzde 99dur. Malum partiden her türlü yolsuzluğu beklerim ben bu kadar net.

• quote:

Haklisin artik o tek basina yonetmeyecekti dogru. Feto ve selo da yaninda duruyor. Benim hatam, unutmusum.

Alıntıları Göster
    Ahahah süper ya.

Çakma char seni.

Git önce maklubelere salladığın kaşığını iyi yıka.
    Zaten millete kral çıplak denilmeye çalışıyor kime demeye çalışıyorsun. Neye inanmamaya çalıştığını da anlamadım. Mail sızdırılma konusu 2016'lardan kalma. Kimse duymasın etmesin diye tüm haber sitelerinden kaldırıldı. Şu an tüm paylaşılan maillere wikileaks üzerinden ulaşabiliyorsun. Hâlâ inkarcılağa devam ediyorsan ya bir çıkarın var ya da çok safsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Hocam konudaki olay(torpil) ülkemizin kanayan yarası. Böyle bir olayın yalan olma olasılığı yüzde 1 ise gerçek olma olasılığı yüzde 99dur. Malum partiden her türlü yolsuzluğu beklerim ben bu kadar net.

Alıntıları Göster
    50 yil once de vardi, 50 yil sonra da olacak. Ben burada yolsuzluk yoktur demedim dikkat ederseniz. Ben dedim ki adam Ekonomi bakani. Tum gun mail cevaplamaz, kendi ad soyad kombinasyonu ile @gmail olarak mail almaz dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirror of Deception

Zaten millete kral çıplak denilmeye çalışıyor kime demeye çalışıyorsun. Neye inanmamaya çalıştığını da anlamadım. Mail sızdırılma konusu 2016'lardan kalma. Kimse duymasın etmesin diye tüm haber sitelerinden kaldırıldı. Şu an tüm paylaşılan maillere wikileaks üzerinden ulaşabiliyorsun. Hâlâ inkarcılağa devam ediyorsan ya bir çıkarın var ya da çok safsın.
    Hic inandirici degil, adin ve soyadin ne? Ben de ayni maille sana ayni kumpasi yaparim cok kolay yani.
  • quote:

Ahahah süper ya.

Çakma char seni.

Git önce maklubelere salladığın kaşığını iyi yıka.

Alıntıları Göster
    Kimlerim makbule yedigi gayet ortada. Feto operasyonlari basladiktan sonra insanlar hapse giriyor diye kim aciklama yapti, o kisilerin hapse girmemesi yonunde kim dileklerde bulundu, televizyonlari ve gazeteleri kapatilirken basin ozgurlugunu bahane ederek kim agladi bak bakalim.
  • quote:

Kimlerim makbule yedigi gayet ortada. Feto operasyonlari basladiktan sonra insanlar hapse giriyor diye kim aciklama yapti, o kisilerin hapse girmemesi yonunde kim dileklerde bulundu, televizyonlari ve gazeteleri kapatilirken basin ozgurlugunu bahane ederek kim agladi bak bakalim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım bak efendi efendi cevap yazıyorum çamurlu ortamından bana sıçratma.

Ben nerede kılıçdar demişim, nerede fetö demişim nerede başka bir şey demişim?

Bir aynaya bak. Ben bu torpil durumunu ELEŞTİRMİŞİM.

Deli divane şeklinde savunma bana bu durumu.

Vicdansızlığın zamanı değil şu anda. Dön o mahallene ve "Olmaz" de.

Diyemiyorsan da daha kaliteli cümleler ile gel bana.

Hadi git ötede oyna...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.