Şimdi Ara

Berat Albayrak'tan THY'de Torpil İsteyip Amacına Ulaşan İmam Hatipli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
39.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
565 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    57,934 mailden bahsediyoruz başarabilecek misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su trolu yemlemeyin İbo hesabı uzaklaştırılmış yazik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokey -- 17 Şubat 2020; 21:30:34 >
  • Doğruysa yazık. Allah öteki dünyada kul hakkının hesabını sorar.
    Allah'ın huzuruna kul hakkıyla çıkanların vay haline.
  • Balraos kullanıcısına yanıt
    Tüm gün mail yanıtladığı için dolar 6.04

Allah'ı böyle savunmazsın sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Arkadaşım bak efendi efendi cevap yazıyorum çamurlu ortamından bana sıçratma.

Ben nerede kılıçdar demişim, nerede fetö demişim nerede başka bir şey demişim?

Bir aynaya bak. Ben bu torpil durumunu ELEŞTİRMİŞİM.

Deli divane şeklinde savunma bana bu durumu.

Vicdansızlığın zamanı değil şu anda. Dön o mahallene ve "Olmaz" de.

Diyemiyorsan da daha kaliteli cümleler ile gel bana.

Hadi git ötede oyna...

Alıntıları Göster
    Bir bakanin kendi adi soyadi ile mail alip, butun gun mail yanitlayacagini iddia etmek... Ve de buna inanmak. Zamaninda bu tiyatroyu baska kimler oynadi hatirlatmama gerek yok sanirim.

Amma uzattın trol kardeş. Kaç para alıyorsun bunları yazmak için söylede aramızda toplayıp verelim yorma kendini bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirror of Deception

57,934 mailden bahsediyoruz başarabilecek misin?
    Fetocu organizasyonlari 178 saatlik sahte kayit yapmislardi. 60.000 mailin lafi olmaz onlar icin. Ekonomi bakani 60.000 mail yanitlayarak gezecek oyle mi? Buna kimse inanmaz kusura bakma.
  • Bu arkadaşın o türbanlı gacı olma ihtimali nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: OggyOgg

Tüm gün mail yanıtladığı için dolar 6.04

Allah'ı böyle savunmazsın sen.
    ABD saldirdigi icin dolar 6 liraya kadar cikti. 10 olacak dediler, su anda zar zor 6 da duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

Amma uzattın trol kardeş. Kaç para alıyorsun bunları yazmak için söylede aramızda toplayıp verelim yorma kendini bu kadar
    Gercekler agir gelmeye basladiysa yalanlari hayatinizdan cikarin, yukunuz azalir. Benden sana bir tavsiye olsun.
    Neymiş gerçek kardeş? Torpil mi yalan? Sana akp nin yaptığı yüzlerce torpil kanıtı gösteririm. Geçmiştede vardı diyeceksin biz geçmişte yaşamıyoruz şimdi yapılıyor mu yapılıyor. Sen bunu savunuyor musun? Savunuyorsun. Utanman varsa yazma daha

• GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    Şu an da olan e-postalarda gmail yerine googlemail yazılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgahan32 -- 17 Şubat 2020; 22:1:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balraos

Sacma bir senaryo, hic inandiriciligi yok. receptayyiperdogan@gmail.com pardon googlemail.com yok muydu? Buna inanacak kadar mi gozunuz karardi gercekten?

Alıntıları Göster
    Öncelikli olarak yazdığın tüm gereksiz mesajları okuyamadığım için kusura bakma sevgili trol arkadaşım.
    İlk mesajına istinaden;

İlgili kişinin kaç maili vardı hatırlamıyorum ama 10bin üstüydü herhalde.
    Sen ve çevrende bilgisayar kullanıbilen tüm tanıdıklarını topla,10bin maili (fazlası lazım değil bunu hazırla yeter) 1 hafta yada 1 ay gibi kendi belirleyeceğin bir sürede o maillerdeki konularla, gerçekten doğrulanmış kişilerin adresleriyle ve konu içerikleriyle hazırlayabiliyorsan, ondan sonra gel burda hikayeni anlatmaya devam et.

Herşeyi geç, bu mailler madem sana göre sahte ne demeye yayın yasağı geldi, ne demeye onlarca site yasaklandı.
    Söyleyecek çok şey varda forum adabı müsade etmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 17 Şubat 2020; 22:6:59 >

• mailler doğruysa ve ifşa oluyorsa istihbarat örgütlerinde kim bilir neler neler vardır.
  • Bir de atanması kesinleşmiş olan Muhsin Gümüş’ün ayağını kaydırmaya çalışmış. Sosyal hayatı yok onu almayın beni alın demiş. Galiba bu kız sosyal sapık. Köle yapacaksın bunları yaaa. Neyse yazacak daha ağır şeyler var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

Bir de atanması kesinleşmiş olan Muhsin Gümüş’ün ayağını kaydırmaya çalışmış. Sosyal hayatı yok onu almayın beni alın demiş. Galiba bu kız sosyal sapık. Köle yapacaksın bunları yaaa. Neyse yazacak daha ağır şeyler var.
    Muhsinin de referansı az değil :D
    Berat Albayrak'tan THY'de Torpil İsteyip Amacına Ulaşan İmam Hatipli

• quote:

Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

Neymiş gerçek kardeş? Torpil mi yalan? Sana akp nin yaptığı yüzlerce torpil kanıtı gösteririm. Geçmiştede vardı diyeceksin biz geçmişte yaşamıyoruz şimdi yapılıyor mu yapılıyor. Sen bunu savunuyor musun? Savunuyorsun. Utanman varsa yazma daha
    Bu olay tamamen kurgu bunu gormemek icin gozlerinin olmamasi gerek, baska bir aciklamasi yok.
    Cevap bekliyorum senden üstteki mesaj için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flegga34 -- 17 Şubat 2020; 23:6:26 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.