< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OggyOgg -- 19 Şubat 2020; 10:8:27 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OggyOgg -- 19 Şubat 2020; 10:8:27 > |
Bunlardan cok gormeye baslamistim son zamanlarda ingilterede iken (2015 2016 donemi).
20 yil once babasi marabalik yaparken, akp sayesinde imperial collage de senelik 50.000 pound basacak kivama gelmisler. mail uzantisina takilan var. bende hotmailin "live" ve "msn" uzantili iki hesabi var. ******@msn.com ve *****@live.co.uk bu uzantilar degisir. 2010 yilinda hesap acanlar msn ile acabiliyordu. simdi sanirim acamiyorlar. akplilere ne desek inanmayacaklar arkadaslar. |
"1 delille 40 alimi yendim, 40 delille 1 cahili yenemedim."
Hakaret algılamayın kalıplaşmış bir söz bu. |
Ooo sen kimin yan char'ısın sevgili partilim.
Bu ülkede tor browser engellenmesinin sebebi yahoo mail e sahip değerli kişinin mailbox i patlatilmisti. O dosyayı torrent üzerinden ve tor uzantılı indiren arkadaşım ile mailbox ı inceledik içinde olanlar bu forumda da sosyal medyada da yeteri kadar konuşuldu ve ti'ye alındı. Buna benzer ne mailler vardı orada. Neler neler. Ama görsen bile okusan bile "yalan bunlar" diyecek kadar menfaatçi bir grup oldunuz. Devam edin devam. Somurecek ülke kalmayacak yakında |
Lise mezunu biri ticaret yaparak kendi şirketini kurabilir bu kadın öyle mi yapmış? THY gibi bir kuruma girmiş boş yapma troll, kim hak yiyorsa çoluğundan çocuğundan çıksın. Kim hak yiyeni savunuyorsa tüm sevdiklerinden çıksın. Hadi uza.
|
fetö okullarından mezun olmuş birinin kapasitesi bu kadar diyelim biz ona. ;)
|
Benim türbanlı bacıma yöneticilik vermedilieeeaaarrr!!!
|
Eskiden Birleşik Krallıkta GoogleMail olarak kullanılıyormuş Gmal’e çevirmişler onuda.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebavamqko -- 17 Şubat 2020; 19:17:49 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|