Şimdi Ara

Berat Albayrak'tan THY'de Torpil İsteyip Amacına Ulaşan İmam Hatipli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
39.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
565 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkede işsiz olan yüzlerce data analysis uzmanı varken bunun gibi torpilliler makamlara, mevkilere geliyor ha gençler.
    Geçmişine baktımığımızda zaten Çalık Holding ile başlangıç gözüküyor. Burdan başlamış yandaşlığa, sonra THY'ye olta atmış.

Tabi biter mi? Bitmez. Bu siyasal islamcıların dini imanı para olduğu için Berat Albayrak abisine (umarım karşılıksızdır) mail'de yüzlerce kez yalvar yakar alıyor makamı. Başka ülkede olsa bu olay, o damat 1 saniye makamında duramazdı...

meraklılarına, tüm mailler:https://wikileaks.org/berats-box/

İsteyene linkedin:

Kaynak:https://twitter.com/AkpCocuklari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OggyOgg -- 19 Şubat 2020; 10:8:27 >

• Bunlardan cok gormeye baslamistim son zamanlarda ingilterede iken (2015 2016 donemi).

20 yil once babasi marabalik yaparken, akp sayesinde imperial collage de senelik 50.000 pound basacak kivama gelmisler.

mail uzantisina takilan var.

bende hotmailin "live" ve "msn" uzantili iki hesabi var. ******@msn.com ve *****@live.co.uk

bu uzantilar degisir. 2010 yilinda hesap acanlar msn ile acabiliyordu. simdi sanirim acamiyorlar. akplilere ne desek inanmayacaklar arkadaslar.
    Ooo sen kimin yan char'ısın sevgili partilim.

Bu ülkede tor browser engellenmesinin sebebi yahoo mail e sahip değerli kişinin mailbox i patlatilmisti.

O dosyayı torrent üzerinden ve tor uzantılı indiren arkadaşım ile mailbox ı inceledik içinde olanlar bu forumda da sosyal medyada da yeteri kadar konuşuldu ve ti'ye alındı.

Buna benzer ne mailler vardı orada. Neler neler.

Ama görsen bile okusan bile "yalan bunlar" diyecek kadar menfaatçi bir grup oldunuz.

Devam edin devam.

Somurecek ülke kalmayacak yakında
  • Bunlardan cok gormeye baslamistim son zamanlarda ingilterede iken (2015 2016 donemi).

20 yil once babasi marabalik yaparken, akp sayesinde imperial collage de senelik 50.000 pound basacak kivama gelmisler.

mail uzantisina takilan var.

bende hotmailin "live" ve "msn" uzantili iki hesabi var. ******@msn.com ve *****@live.co.uk

bu uzantilar degisir. 2010 yilinda hesap acanlar msn ile acabiliyordu. simdi sanirim acamiyorlar. akplilere ne desek inanmayacaklar arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebavamqko -- 17 Şubat 2020; 19:17:49 >
  • Bakanın mail adresi gerçekmi, :)
  • xxx@googlemail.com diye bir uzantı varmı benim bildiğim xxx@gmail.com olarak gönderiliyor google mail ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

xxx@googlemail.com diye bir uzantı varmı benim bildiğim xxx@gmail.com olarak gönderiliyor google mail ?
    Eskiden Birleşik Krallıkta GoogleMail olarak kullanılıyormuş Gmal’e çevirmişler onuda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • THY damat çiftliğine dönmüş.

• + oldu mu kanka

- oldu kanka

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim türbanlı bacıma yöneticilik vermedilieeeaaarrr!!!
  • Sahsen hic inandirici gelmedi. Bir kere boyle bir mevkideki birisi googlemail diye bir mail adresi mi kullanir? Ayrica artik gorusmelerin %90 i Whatsapp ya da telefon uzerinden yapiliyor bu kadar ince detayli konulari bulusup konusmak yerine, Whatsapp ya da telefondan yazabilirdi. Bu kadar fazla mail trafigi garip. Ve de bu insanlar o kadar imkanlara sahiplerse, neden bulusup bu isi konusmuyorlar da birbirlerine mail atiyorlar? Yani bu kisi bakan, hic mi asistani yok? Bu adam butun gun baskalari ile maillesiyor ve ise mi sokmaya calisiyor yani? Sacma.
  • ayıp ya, torpil ile bu devirde...
  • Dostum şuna kaynak eklesen kim çıkarmış bu durumu merak ettim..
    Forum haberlerin önünde maşallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balraos

Sahsen hic inandirici gelmedi. Bir kere boyle bir mevkideki birisi googlemail diye bir mail adresi mi kullanir? Ayrica artik gorusmelerin %90 i Whatsapp ya da telefon uzerinden yapiliyor bu kadar ince detayli konulari bulusup konusmak yerine, Whatsapp ya da telefondan yazabilirdi. Bu kadar fazla mail trafigi garip. Ve de bu insanlar o kadar imkanlara sahiplerse, neden bulusup bu isi konusmuyorlar da birbirlerine mail atiyorlar? Yani bu kisi bakan, hic mi asistani yok? Bu adam butun gun baskalari ile maillesiyor ve ise mi sokmaya calisiyor yani? Sacma.
    Berat Albayrak'ın tüm mailleri böyle, gmail'i de kendi adı soyadıyla almıştı. O meşhur hack dalgasında yüzlerce torpil mail'i dönmüştü yine böyle. GoogleMail adı ise yukarıda ifade edildiği gibi İngiltere menşeili. Zaten bacımızda İngiltere'de okumuş. :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: OggyOgg

Berat Albayrak'ın tüm mailleri böyle, gmail'i de kendi adı soyadıyla almıştı. O meşhur hack dalgasında yüzlerce torpil mail'i dönmüştü yine böyle. GoogleMail adı ise yukarıda ifade edildiği gibi İngiltere menşeili. Zaten bacımızda İngiltere'de okumuş. :)))

Alıntıları Göster
    Hic inandirici degil, senaryo uzerinde daha iyi calismalari lazim bence.
  • zknmr kullanıcısına yanıt
    Kaynak ekledim konuya da. "https://twitter.com/AkpCocuklari"

Daha neler neler var, Twitter'da bir bu hesap vuruyor bir ankara_kusu.
  • Balraos kullanıcısına yanıt
    Google'a berat albayrak mail yazarak eskilerini de görebilirsin.

Bunların hepsi ileriye dönük bir kanıt zaten. Şu anda kullanılamasalar bile devran dönüp, senin gibilerin işsiz kaldığı zaman kullanılacak.

• quote:

Google'a berat albayrak mail yazarak eskilerini de görebilirsin.

Bunların hepsi ileriye dönük bir kanıt zaten. Şu anda kullanılamasalar bile devran dönüp, senin gibilerin işsiz kaldığı zaman kullanılacak.
    https://www.google.com.tr/search?q=berat+albayrak+mail&source=lmns&bih=627&biw=1326&client=opera&hs=C6k&hl=tr&ved=2ahUKEwi1m9DY69jnAhVcOVAKHY9rA5cQ_AUoAHoECAEQAA
    Adam bakan olmus, sizin iddialariniza gore de binbir turlu is ceviriyor ama google mail kullaniyor. Evet. Cok mantikli.

• Balraos kullanıcısına yanıt
    fetö okullarından mezun olmuş birinin kapasitesi bu kadar diyelim biz ona. ;)
  • quote:

fetö okullarından mezun olmuş birinin kapasitesi bu kadar diyelim biz ona. ;)
    Buna gercekten inaniyorsaniz, diyecek pek bir sey bulamiyorum. Yani mesela o cikan sahte ses kayitlari vs bile bir teknik ile yapilmisti ama bu gercekten cok basit gorunuyor. Inanmadim, uzgunum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.