Şimdi Ara

Berat Albayrak'tan THY'de Torpil İsteyip Amacına Ulaşan İmam Hatipli (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
39.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
565 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    güç onlarda.
    Bu haberede bir yayın yasağı gelir nasılsa.
    Meleklere de bir önlem alıyorlar mıdır merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balraos

Hic inandirici degil, senaryo uzerinde daha iyi calismalari lazim bence.

Alıntıları Göster
    Biraz daha ağlarsan ikna olacağız gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede torpil mi varmış yok artık.
    Bunlara inanan cahildir fedoncudur.
  • Balraos kullanıcısına yanıt
    Anlasildi...

Sen de buyuk ihtimalle bulundugun yere torpille milletin hakkini yiyerek gelmissin.

Unutma ki bulundugu yere kendi hakkiyla gelen insanlara karsi her zaman boynununuz egik kalacak cunku bi b*k bilmeyen torpilliler 100 mil oteden anlasiliyor

• Uçak sürmeyi bilmeyeni pilot yapacak kadar ileri seviyeye taşınmış bu işler. Torpil işleri bu akpyi bitirecek. İnsan şöyle dönüp arkasına bakmalı neydik ne olduk diye. Herzaman derim bu ülkede en büyük akpli kılıçtaroğludur . O var olduğu sürece kimseye bişey olmaz bu ülkede, herşey eski düzen devam eder.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yandaş tayfada bir olay var. Eğer onlara bu muhabeti anlatırsan , tabiki tanıdık adamı getirecek derler. Bunu diyenler genelde Allah , kitap , din den bahseden kişiler. Liyakat , hak , hukuk bilmezler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • linkedin profili kapatılmış
    instagram gizlenmiş, bio silinmiş

tıpkı ferrarileri maseratileri satıp hiçbir şey olmamış gibi arazi olan diğer kansızlar gibi

yiyin yiyin kansız köpekler, din kisvesi altında yiyin ki daha çok alacaklı olsun bu millet sizden ahirette.
  • Akepe çok aşırı büyüdü. Cumhurbaşkanı bile söyledi 10 milyon üyemiz var diye. Ancak biseyi unutuyor millet üye olmadıktan sonra işini göremiyor. Herkes torpille kaynak yapmaya çalışıyor. Haliyle bu kişilerin kontrol edilebilmesi zor bi yerden sonra. Hepsi akepeye eksi olarak dönüş yapiyo. Yiyecek bişi bulamadıklarında kendilerini yiyecekler.

• Olayın doğruluğunu yanlışlığını tartışmaya gerek bile görmüyorum, benim asıl garipsediğim hala a partisi yerine b partisinin gelmesiyle sistemin değişeceğini sanması insanların. Esasen insanların çoğu bunu bilmiyor da değil. Dolayısıyla insanların asıl derdi sistemin değişmesi, düzelmesi, adaletli vs. olması değil. Hatta dertleri sistemin kendilerine çalışması bile değil çoğunluğun. Taraftar oldukları kişi veya görüş lehine çalışması; bu kendilerine zarar verse veya en azından fayda vermese bile! Dolayısıyla onlarca kere denenen sistem çözüm üretmemeye ve bu senaryolar tekrarlanmaya devam edecek. Biz de boş bir şey peşinden koşmaya devam edeceğiz.
  • Oh ne güzel memleket
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balraos

Hic inandirici degil, senaryo uzerinde daha iyi calismalari lazim bence.

Alıntıları Göster
    Aşırı haklısınız .Duyan da ''damat olduğu için bile insana yüce mevkiler veren bir ülkede'' yaşadığımızı sanacak.
  • selam ve torpil ile bu turbanlı bacımız gerçekten çok hırslı:kime sinir gittiyse onu işten çıkarttırmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 18 Şubat 2020; 13:23:23 >
  • günahım kadar sevmem şurada ismi geçen şahsiyetleri ama yani sazan.avi nin yandan yemişi. buram buram fake kokuyor.

Buna benzer olay yokmudur? Kralı vardır ama bu şekilde değil, bu değil yani :D Bu tarz konularla işi sulandırıp, gerçekten var olan olaylara gölge düşürmekten başka bir işi yaramaz. konu silinsin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 18 Şubat 2020; 13:38:0 >
  • kalçamın kılları ağırdı THY girmek için , ama bir yalaka olamayıp ve torpil bulamadım.Kafasına türban takmış sözde müslüman.Benim hakkım haram olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

günahım kadar sevmem şurada ismi geçen şahsiyetleri ama yani sazan.avi nin yandan yemişi. buram buram fake kokuyor.

Buna benzer olay yokmudur? Kralı vardır ama bu şekilde değil, bu değil yani :D Bu tarz konularla işi sulandırıp, gerçekten var olan olaylara gölge düşürmekten başka bir işi yaramaz. konu silinsin bence.
    buram buram fake kokuyorsa neden linkedin profilleri kapanıyor, instagramlar sosyal medyalar kapanıyor ve aksini kanıtlayacak tek bir açıklama gelmiyor?

hadi berat albayrak bakan bilmem ne muhatap almaz diyeceksin, diğer müdür olan kalifiye(!) eleman bu kadar lafı yiyip tek bir cevap vermeyecek öyle mi?

hadi ordan
  • Etrafımdaki aileden ak partili üniversite mezunu insanların hepsi belediyeye girdi. Bunlarla aynı Allah'a inanmıyorum ben. Ecevit bunlardan daha adildi. Kpss ile atandı herkes. Bunlar var ya eğer cennete giderse Allah'a çok pis isyan ederim ahiret günü.

• Etrafımdaki aileden ak partili üniversite mezunu insanların hepsi belediyeye girdi. Bunlarla aynı Allah'a inanmıyorum ben. Ecevit bunlardan daha adildi. Kpss ile atandı herkes. Bunlar var ya eğer cennete giderse Allah'a çok pis isyan ederim ahiret günü.

• Eğer bu müslümanlık ve kafayı kapatarak "HAK YEME" korkun yok ise tüm işsizlerin ve gençlerin hakkı haram olsun.
  • sosyal medya hesaplarını kapatmak hiç bir şey ifade etmez.
    açıklama yapmakta olayı ciddiye almaya eş değerdir. bilmem ne twitter hesabı bir şey paylaştı diye çıkıp açıklama mı yapacak.

Şu tarz paylaşımlar, gerçekten malı götüren kişilere gölge oluyor gelmeyin şu saçma sulandırma işlerine.
    Şeytanın avukatlığını yapmış durumuna düşüyorum ama ayırt etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 18 Şubat 2020; 13:57:22 >
  • Işte bu yüzden ülkenin burnu pislikten çıkmıyor.

Gerçi bu halka iyi oluyor. Bunları destekledikleri için başına gelen herşeyin sorumlusu halk oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.