Şimdi Ara

Berat Albayrak'tan THY'de Torpil İsteyip Amacına Ulaşan İmam Hatipli (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
39.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
565 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Tamam da bunlar zaten Türkiye gerçeği değil mi... Belediyede hizmetli olarak işe girmek için bile başkanın akrabaları falan araya giriyor da öyle yer ediniyorsun ancak. Bundan 20 sene öncesinde de torpil vardı, çok da abartmamak lazım böyle şeyleri. Yani torpili AKP icat etmedi, onlardan sonra da bitmeyecek. Bugün özel sektör denilen yerde full torpil dönüyor mesela, adamın yoksa ne işe girebilirsin ne de girdiğin yerde tutunabilirsin. Bu yüzden böyle konuları abartarak olağan dışı bir şeymiş gibi göstermek anlamsız.
    He ya çok normal birşey torpil yapılması, o kadar doğal ki olması gereken bu hatta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradaki kansızları, haysiyetsizleri, şerefsizleri gördükçe fenalık geçiriyorum.

Bak bilader. Anlayacağın zeka seviyesinde tane tane anlatıyorum.

Bu emailler yıllar önce ortaya çıktı. Berat'ın olduğu ne malum diyecek olursan, hepsi google tarafından doğruşanmış emailler. Malum siteye girip, bilgilerini alıp doğrulamasını yapabilirsin.

Bu kız sadece torpil değil, kurum içerisinde her türlü entrikayı çevirmiş. İstediği pozisyona gelebilmel için insanları işinden etmiş, işinden ettiği insanların yerine gelen sınıf arkadaşı için berat "ağbi" sine teşekkür etmiş. Üstüne bir de utanmadan siz mi vesile oldunuz diye sormuş. Allah'tan korkun be.

150 bin tane email var ortada. Buna rağmen ortada deilil yok diyorsan, ya gerçekten körsün ya da sen de ağır yalamasın.

Hadi diyelim ben işkembeden sallıyorum. Madem bu hanımefendi çok süper bir insan. Niye bütün sosyal medya hesaplarını kapatıp arazi oldu? Çıksın bunların doğru olmadığını kanıtlasın, ben de ibreti alem için ankara'nın ortasında benzin döküp kendimi yakmazsam şerefsizim.

Ulan ben iki dil biliyorum. Acaba iyi bir üniversitede, ilgili bölümlerden iyi bir derece ile mezun olsam, sivil havacılık sektöründe 3000, 3500 lira kazanabileceğim bir iş bulabilir miyim diye düşünüyorum. Sıkıntıdan, dertten saçım başım döküldü.

Eğer halen ısrarla bu düzeni, bu sistemi savunabiliyorsanız, sakın kendinize müslüman demeyin. Göz göre göre kul hakkı yiyen insan müslüman olamaz. Hakkım hepinize haram olsun. Çoluğunuzdan, çocuğunuzdan çıksın inşallah.

• Saat 16 dan itibaren arayla troller dadanmış
    Sekme değiştirmek bu kadar uzun sürmez be kardeşim

Fedo yabdu fedo kinipto fedoncular yabdu

• Kusura bakma bir asalakın paylaşımıyla bakanı suclaman bana saçma geldi karşılık yok nerden bilecekler senin bu maili hazırlayıp yazmadığını ? Sorgulamak lazım..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O kadar okul okuyorsunuz,gece gündüz bi yerlere gelmek için ders çalışıyorsunuz,gençliğinizden arkadaşlarınızdan ailenizden sosyal hayatınızdan fedakarlık yapıyorsunuz hepsi boşa..Kamilin teki araya dayısını,siyasi yakınını sokup bi yerlere geliyor...

O kadar düşünüyorsunuz,plan yapıyorsunuz,risk alıp yatırım yapıyorsunuz, belki kredi çekip bi borcun altına giriyorsunuz ve sonunda girişim yapıp iş kuruyorsunuz hepsi boşa...Kamilin teki galip siyasi yakınını araya sokup sıfırdan ihale alıyor,bedava belediyeden iş alıyor dünya para aklıyor..

Yani okusanızda,girişim yapıp şirket bile kursanız hepsi boşa...Bir siyasi yakınınız dayınız olsun yeter..

• Bir de tutturmuşlar bir fetönün oyunu diye. He kardeşim fetönün oyunu. Ben de fetö mensubuyum. Hatta cebimde bir dolar taşıyorum. Siz değil miydiniz 2013'den önce bu forumda cemaat yalakalığı yapan? Ergenekon kumpası olduğunda bunlara alkış tutan? Türkçe olimpiyatlarını ben mi düzenledim? Ösym başkanı ali demir leblebi gibi soruları dağıtırken hükümette ben mi vardım? Ya da fetullah gülen ile boy boy fotoğrafları olan ben miyim yoksa şuan senin savunduğun zihniyet mi?

Ağzımı açarsam daha söyleyeceğim çok şey var. Dalkavukluk yapmayı bırakın. Az kafanızı kaldırıp etrafınıza bakın. Hatanızı kabullenin köşenize çekilin.

• E-mail isimleri bana mantıklı gelmedi. İddiların gerçek olup olmadığını bilmiyorum ve bilemem de zaten. Çünkü internette o kadar dezenfermasyon ve misenfermasyon varken bunu kestirmek zor. Ama şu bir gerçek ki; başa hangi parti gelirse gücünü liyakattan yana kullanması gerekirken adamcılıktan yana kullanılıyor. Ve bu durum çok üzücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilexsamet -- 18 Şubat 2020; 21:4:8 >
  • Berat Albayrak'tan THY'de Torpil İsteyip Amacına Ulaşan İmam Hatipli

• Bu olay arpalıkların akape yandaşları tarafından talan edilmesini göstermesi açısından çok önemli bir olay.Bunun gibi daha binlercesi vardır.ama en azından şimdilik bu gibi olaylar kamuoyunun vicdanını sızlatıyor.
    olayın özelde gerçek veya sahte olması aslında gerçekleri değiştirrebilme gücü adına pek te bir şey ifade etmiyor...
  • Galiba bizim halkta zeki insanlar yetişemiyor diye düşünmeye başladım.Bu derece cahil ve pis yönlü insanların yönetimde olması insanın canını çok sıkıyor.

Bu görünen kısmı görünmeyen de kim bilir neler vardır. Ah ah yazık gerçekten bu ülkeye en çokta insan neye üzülüyor,

Gerçekten dahi olan insanların kurduğu düzende böyle ıq eksikliği barındıranların yönetimde olmasına..

• THY Özelleştirilmeli. Bu saatten sonra çöp bir kurumdan öte değil.
  • THY nı yabancı hoca dostlarımız cok ovuyor. Bu kuruma sahip cıkmalıyız. Ust ligden asagı dusmemeli. Hatta daha yukarı gitmeli. AKP bugun var yarın yok. Bu insanlarda zamanı gelince kacacak delik arayacaklar. Buralarda tutunamayacaklar. Sanmayınki diğer taraf yada kendi tarafınız cok temiz. Bu ulkede akademik olup rezil durumda olan sol cenahtan unlu isimleri sayabilirim. Sanırsınızki adamlar cok ideal ve durust calısıyor. Aynı koy fareleri hepsi. Sorun su ki ne yapabiliriz. Yapacagımız kendi cevremizi temiz tutmak. Torpil adam kayırma olmamalı. Kendimiz yakınmız ve cevremiz icin yapmazsak yaptırmazsak duzelecektir. Zamana ihtiyacımız olacak elbette. Her partide her yonetimde yalaka takımı yiyci takım olacak. Onemli olan halkın bir butun halinde yiyici olmaması. Buna alıstırılmaması. Alısırsa geri donusu olmaz.
  • Arkadaş, açmayın söyle konuları. Troller üzülüyor, şimdi onlarda mail yağmuruna tutacak.
    Koca bakan maille uğraşmaktan ekonomiyi yönetemeyecek sonra.

• Her yerde bir kokuşmuşluk almış başını gidiyor.

• Bu akp çocukları hesabı kusura bakmasınlar bizim muhalefetten çok daha yararlı işlere imza atıyorlar. İfşalar ifşalar. Böyle bir adam kayırma yok. Böyle bir zenginlik lüks içinde yaşayan yok. İddia ediyorum dünyanın en zengin ailelerinden biri o malum ailedir. Bu paraları nerden buluyorlar onu da sormayın bi zahmet.

• quote:

Orijinalden alıntı: serafon

Olayın doğruluğunu yanlışlığını tartışmaya gerek bile görmüyorum, benim asıl garipsediğim hala a partisi yerine b partisinin gelmesiyle sistemin değişeceğini sanması insanların. Esasen insanların çoğu bunu bilmiyor da değil. Dolayısıyla insanların asıl derdi sistemin değişmesi, düzelmesi, adaletli vs. olması değil. Hatta dertleri sistemin kendilerine çalışması bile değil çoğunluğun. Taraftar oldukları kişi veya görüş lehine çalışması; bu kendilerine zarar verse veya en azından fayda vermese bile! Dolayısıyla onlarca kere denenen sistem çözüm üretmemeye ve bu senaryolar tekrarlanmaya devam edecek. Biz de boş bir şey peşinden koşmaya devam edeceğiz.
    Ellerine sağlık hocam, çok güzel yazmışsın.

• Balraos kullanıcısına yanıt
    Normal. "Onların ideolojisinden biri yiyecegine hak etmese de bizim ideolojimizden birisi yesin." diyecek kadar fanatik olanlar, yeterlilik nedir bilmezler. Belki de sen de bir çesmenin başını tuttun, yarın sıra sana gelebilir diye korkuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 18 Şubat 2020; 21:56:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balraos

Olay bence imam hatipli birinin basarisi ve onu cekemeyen insanlar. Baska bir mesele degil. Acin bir tane daha mail bilmemkim@gmail.com, atin oradan mailleri. Bu sekilde herkes, herkesi karalar.

Alıntıları Göster
    Bu olay doğru mu yanlış mı bilemem ama
    Net bildiğim birşey :

Şüphesiz iman derecesi kendini teslim etmiş bi kesime bunları göstermenin hiç bir etkisi olmayacak. İstediğin kanıtı göster, bu troller asla ve kata durup dinlemez bile

Dinlerse bile cevap vermek, alt etmek için dinler. Anlamak için değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: serafon

Olayın doğruluğunu yanlışlığını tartışmaya gerek bile görmüyorum, benim asıl garipsediğim hala a partisi yerine b partisinin gelmesiyle sistemin değişeceğini sanması insanların. Esasen insanların çoğu bunu bilmiyor da değil. Dolayısıyla insanların asıl derdi sistemin değişmesi, düzelmesi, adaletli vs. olması değil. Hatta dertleri sistemin kendilerine çalışması bile değil çoğunluğun. Taraftar oldukları kişi veya görüş lehine çalışması; bu kendilerine zarar verse veya en azından fayda vermese bile! Dolayısıyla onlarca kere denenen sistem çözüm üretmemeye ve bu senaryolar tekrarlanmaya devam edecek. Biz de boş bir şey peşinden koşmaya devam edeceğiz.
    Ben de katılıyorum size. Başa kim gelirse gelsin bu düzen değişmeyecek. Böyle devam edip gidecek.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.