Şimdi Ara

Berat Albayrak'tan THY'de Torpil İsteyip Amacına Ulaşan İmam Hatipli (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
39.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
565 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boşuna tartışmayın arkadaşlar başa kim gelirse gelsin kendi adamını alıyor bu düzen değişmez düzülende değişmez.Şu parti gelse ülkeye düzen gelir vs demeyin oda gelse kendi adamını aldıracak heryere.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Boşuna tartışmayın arkadaşlar başa kim gelirse gelsin kendi adamını alıyor bu düzen değişmez düzülende değişmez.Şu parti gelse ülkeye düzen gelir vs demeyin oda gelse kendi adamını aldıracak heryere.
    Azalarak bitecek dostum bizler sesimizi çıkartmazsak bu düzen devam eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar wikileaks belgesi bunların içinde donanimhaberde geçiyor.

Zamanı gelince paylaşırım.

• InMyOpinion kullanıcısına yanıt
    Azalarak bitmez.Dünyanın düzeni bu olmuş artık.Neden biliyormusun.Mesel sen gidip başbakan oluyorsun namuslu şerefli bir adamsın.Seçtiğin bakanlarda şerefli namuslu ama aşağı indikçe insanlar namussuzlaşıyor.Tabi en iyi senaryoyu söyledim daha.Aşağı inmeden o üst mevkilerde bile başlıor zaten.

Örnek olarak imamoğlına güvendim torpille adam alınmayacak dedi.Tamam o almadı ama onun altında kim varsa ibb ye torpille adam aldı bizzat yakınım girdi torpille.Yani kısa ve öz herkesi değiştiremion herkesi denetleyemiyorsun bir yerde patlak veriyor hocam maalesef sadece bizde değil dünyada düzen torpil üzerine kurulu.

• Yazdım yazdım sildim...

• Doğru ise Allah kabul etsin. Mübarek olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aimstein

Galiba bizim halkta zeki insanlar yetişemiyor diye düşünmeye başladım.Bu derece cahil ve pis yönlü insanların yönetimde olması insanın canını çok sıkıyor.

Bu görünen kısmı görünmeyen de kim bilir neler vardır. Ah ah yazık gerçekten bu ülkeye en çokta insan neye üzülüyor,

Gerçekten dahi olan insanların kurduğu düzende böyle ıq eksikliği barındıranların yönetimde olmasına..
    Reayanin çoğu maalesef aynı görüşte. Bu olaylara hiç ses çıkarmaz hatta neden ben de aynı yalakaligi yapamadım diye için için hasetlenir.
    Devlet daireleri ne yazık ki böyle yalaka yavsak tiplerle dolu. Akparty teşkilatına "unoffical" üye, baş örtüsünü siyasi kimlik olarak taşıyan, Allah'ı para ve çıkar unsuru olarak kullanan bir kişi.
    Akparti=ANAP vol.2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Balraos kullanıcısına yanıt
    Berat Albayrak'tan THY'de Torpil İsteyip Amacına Ulaşan İmam Hatipli
    ya bütün sırrı bozdun yaa...
  • O kadar fazla mail atmamıs kardesimiz selam ve dua ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 19 Şubat 2020; 13:40:37 >
  • Malüm iktidar partisine oy verip işsiz olanlara zerre üzülmüyorum.
    Ama oy verip işssiz olanlara güzel oluyor. Açlıktan sürünselerde akıllanmazlar bence :)

• Yazık yazık bunlar iyice azıttı nu damat herseyi abarttı rezillik

• Ortadoğudaki uzun yıllar iktidarlığa evsahipliği yapmış ülkelerin ardından gelen kokuşmukları görüyoruz en son bu kişiler iç düzeni kendine biat kişilerden yaptıktan sonra ardından diğer ülkelere askeri hamleler yaparki bizdeki de o kıvama geldi ha sonu benzer mi bilmem en sonda ülke fiilen olmasa bile maddiyeten bitme noktasına geliyor ki geldi herhalde ülkenin durumu beklenen marmara depremi ve umursanmayan hali ile bakarsak fatality olup gidecek genellikle birşey kötü noktaya giderse herşey üst üste gelir ekonomik bağımsızlığın ise yok olacak görünen o.

Ülke yönetilmiyor şuan ülke çöküyor çürüyor çürürken çürümüş malzemenin üzerinde türeyen kurtçuklar işte bunlar en son sende bu çürümüş malzeme ile yok olup gideceksin.Türk insanı maalesef hakkını aramayacak kadar korkak ve koyun ancak ya kendine ya çevresine zarar veri sınırı o.Zaten hakkını arayan bir halk tebasından oluşsa gelen geçen vurmazdı fakirlik içinde yuvarlanmazdı bu ülke bu halk bu beterliği leşliği hakediyor gösteriş budalası eşitlikten öte ayrımcılık beklenen bir topluluk zaten b*kun içinde boğulmaya mahkumdur.

Mevcut parti yükseldiği dalları kesti başta yükselmesi için onlara ihtiyacı vardı şuan ise ihtiyaç yok her tarafa dallanıp budaklandı para menfaat ilişkisi le belli zümreyi kendine bağlayıp yok olana kadar gidecek ha kaybeden yine akıllanamamış cahil cühela menfaatçi halk oluyor doğal olarak.Kimsenin kimseyi düşündüğü yok kardeşim al deprem sonraları örneklere bak oraların durumu ne asker koyuyorlar ne diye yağma tecavüz olmasın diye al senin ülkenin özeti işte b*k çukuru bildiğin b*k çukuru.Basit bir ortadoğu ülkesisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

Reayanin çoğu maalesef aynı görüşte. Bu olaylara hiç ses çıkarmaz hatta neden ben de aynı yalakaligi yapamadım diye için için hasetlenir.
    Devlet daireleri ne yazık ki böyle yalaka yavsak tiplerle dolu. Akparty teşkilatına "unoffical" üye, baş örtüsünü siyasi kimlik olarak taşıyan, Allah'ı para ve çıkar unsuru olarak kullanan bir kişi.
    Akparti=ANAP vol.2

Alıntıları Göster
    Demokrat Parti >ANAP>AKP lider esaslı proje partiler lider ortadan kalktı mı yok olan batı maşaları hepsi aynı ideoloji hatta dönemlerinde yapılan hamleleri bakın hepsi benzerdi yada onların döneminde yapılması beklenen planlar duruma göre yürürlüğe konulur misal köprü satışları özelleştirmeler gibi pek çok şey borçlanmanın ilk yoğun fitili özal zamanındadır özal zamanında kürt aldın ülkene pkk sorunu çıktı hatta şuan ülkenin 5 te 1 seviyesindeler ve hızlada artıyorlar şuanda suriyeli alındı kayıtlı kayıtsız 10 milyonun bunun sorunlarıda ilerde çıkacak zaten çevrenle sorun yaşamanda cabası menderes dönemi ihtiyacın olmayan margarin süt tozu gibi şeyleri aldın ne oldu bir milleti nesili hasta ettin gereksiz eski teknolojilere bağımlı techizat aldın milyonlar ödedin şuanda orada burada yaptığın ve yanlış politika ile özür niyetine giden paraların 100 uçan tabut sonu belli olmayan s400 şeysine gitti belli olmayan f35 zımbırtısıda var.Dikkat edilirse hepsi aynı din tabanlı lider esaslı belli şeyleri ön yürürlüğe koyan proje partiler bu ülkenin insani ve öz kaynaklarını sömürten oluşumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

sosyal medya hesaplarını kapatmak hiç bir şey ifade etmez.
    açıklama yapmakta olayı ciddiye almaya eş değerdir. bilmem ne twitter hesabı bir şey paylaştı diye çıkıp açıklama mı yapacak.

Şu tarz paylaşımlar, gerçekten malı götüren kişilere gölge oluyor gelmeyin şu saçma sulandırma işlerine.
    Şeytanın avukatlığını yapmış durumuna düşüyorum ama ayırt etmek lazım.
    Hakkında bir asparagas olduğunda kişi direk açıklama yapar kapatmaz hiçbirşeyini bu net sen o yere hakkınla geleceksin sonra hakkında atıp tutacaklar kapı gibi belgeleri ile lanse eder tüm medyada manşet yapar geçersin ne ki medya elinde ama durum öyle mi hayır nasılki baştakinin diploması yoksa bu kişilerinde oralara gelecek vasfı yok.Yoksa dediğim olurdu dedim ya birileri edirneden karsa hakkariden muğlaya panolara yerkeştirirdi e işte olmuyor.Genellikle hep topuk güçten düşünce aynen bu olay gibi ülkeden topuklayacak hepsi.Çoğu vatandaşlık bile almıştır şu zaman içerisinde zaten.

• Balraos kullanıcısına yanıt
    Ne kullanacaktı reisindamadiyimbenulen.com mu?

• 3 gün sonra unuturuz.
    Olan gençlere oluyor , çalınan onların geleceği , yenilen öncelikle onların hakları.
  • Kartal imamhatip de matematik bolumu mu varmis ve bacimiz bolumu dereceyle bitirmis, vay bir yasima daha girdim

• Çalışma ortamında ne iş adaletinden bahsedilir ne de şeffaflıktan. Böyle kişilerin yönetici olduğu yerde Her türlü adam kayırma, haksızlık, mobing aklınıza ne gelirse yaşanılabilir. Bu kişi veya kişilerin Direkt gönderilmesi lazım bu nedir abi ya.
  • Bir kaç ahtrol “gerçek değildir” diye ühülemiş. Ne hale getirdiğinizi bilmiyorsunuz sanki ülkeyi de işte savunursak ve bu haksız torpil düzeni sürerse bize de bir şeyler çıkar diye aynen bozuk düzeni savunuyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.