Şimdi Ara

Berat Albayrak'tan THY'de Torpil İsteyip Amacına Ulaşan İmam Hatipli (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
302
Cevap
4
Favori
39.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
565 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş bu e.mail'leri ve özel yazışmaları nereden buldunuz ? Berat beyin bu yaptığınızdan haberi olsa sizin için nelerin beklediğini biliyormusunuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş bu e.mail'leri ve özel yazışmaları nereden buldunuz ? Berat beyin bu yaptığınızdan haberi olsa sizin için nelerin beklediğini biliyormusunuz ?

• Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    Benlik sıkıntı yok, onun gibi fetö okulundan mezun olmadım.
  • Sorduğum cevap bu değilki bana sadece bunları nereden bulduğunuzu söyleyin damat bey'in Fatih üniversitesinden mezun olduğunu herkes biliyor ama adam sonuçta damat sizce kayınpederi başımızda olduğu müddetçe damat beyin sırtı yere gelirmi ?

• Sorduğum cevap bu değilki bana sadece bunları nereden bulduğunuzu söyleyin damat bey'in Fatih üniversitesinden mezun olduğunu herkes biliyor ama adam sonuçta damat sizce kayınpederi başımızda olduğu müddetçe damat beyin sırtı yere gelirmi ?

• akrabası olduğu ortaya çıktı zaten
  • CİMER'e şikayet ettim iç işleri bakanlığına mail attım.
    Geçmiş olsun şimdi 10x mıçtınız özel yazışmaları paylaşmak SUÇ Bir de BAKAN Yazışması...
  • Ebû Saîd Abdurrahman İbni Semüre radıyallahu anh şöyle dedi:

Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem bana şöyle buyurdu:

“Abdurrahman İbni Semüre! Kimseden yöneticilik görevi isteme! Zira bu görev sen istemeden verilirse, Allah yardımcın olur. Eğer sen istediğin için verilirse, Allah’dan yardım göremezsin.
  • Yok cimere mail attım yok şuraya mail attım ulan ne yalak adamlarsınız
  • Zippo34 kullanıcısına yanıt
    Yalak mı ?
    Kişiye ait özel verilerin paylaşılması SUÇ...
    Ben bu verileri paylaşırsam sen benden alıp paylaşamazsın zira bu da suç... Bakan olunca Diplomatik suç olur Allahtan Devlet Sırrı Niteliğinde bilgi paylaşmamış Vatana İhanete kadar giderdi..
  • Esad=saddam da diyebiliriz. Hatta aynı ideolojiye sahipler. Ikisinin de partisinin ismi baas partisi. Arap milliyetçiliği ideolojisine sahiptir bu Baas partileri. Yıllar önce kuzey ırak'ta maşa pkk ile kürdistan kuruldu. Diğer maşaysa el kaideydi. Amerika ırak'a da girdi suriye'ye de girdi. Şimdi el kaide'nin uzantısı el nusra ve işid var. Pkk'nın uzantısı suriyenin kuzeyinde kurdistan kurmak isteyen ypg var. Saddam gibi devrilmeyi bekleyen bir diktatör(!) de var. Her şey birbirine o kadar benziyor ki. Türkiye'nin göz bebeği İhh insani yardım vakfı gibi teşkilatlar amerikanın ağzı olmuş. Ülkemi bu pis oyunlara alet edenler için ne desem bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanın inanası gelmiyor , nasıl oluyor da forum sitesi haber kanallarından önde gidiyor ? Tüm medya satılmış değil ya... Torpil , rant varlığının herkes farkın da ama bu kadar basit ve alenen mi yapılıyor ? Mail ortamın da falan.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Yani diyelim ki senin şikayetin kabul gördü BAKAN ın özel verilerinin paylaşılması olarak.

Hiç siyasete şuna buna girmeden soracağım sana.

Bunu kabul eden şikayet mercii yukardaki olayları doğrulamış olmaz mı ? Eğer ki doğrulamış oldu diyelim o zamanda bu olay hakkında bir soruşturma vs açılması gerekmez mi ?

Ha diyosanki hayır gerekmez veya doğrulamaz o zaman da anladığım şu olur benim. Sen devletin adaletinin yanlı olduğunu düşünüyorsun. Eğer devletin adaletinin yanlı olduğunu da düşünüyor ve aynı zamanda bunu dile getiriyorsan Türkiye Cumhuriyeti hukuk devleti olduğundan sende direk suç işlemiş olmuyor musun ?

2 taraf var okuduğum yorumlarda. 1. Taraf her yazılan doğru diyip inanan ve kesinlikle aksi kanıtlansaı bile kanıtlara inanmayacak taraf. 2. Taraf ise her yazılan karalama diye yalanlayan taraf aksi kanıtlansa bile inanmayacak taraf.

Yazılanları okuyup kendimizce değerlendirip kanıtlara veya kanıt olabilecek şeylere inanın ama hiçbir zaman körü körüne değil. İnandığınız insanlara taparcasına bağlanmayın. Ve birbirinize saygılı olun. Biz birbirimize değer vermediğimiz sürece kimse bize değer vermeyecektir unutmayın lütfen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Balraos

Sacma bir senaryo, hic inandiriciligi yok. receptayyiperdogan@gmail.com pardon googlemail.com yok muydu? Buna inanacak kadar mi gozunuz karardi gercekten?

Alıntıları Göster
    wikileaks'ın işi gücü yok sahte email adresi kasacak zaten dimi
  • MrHawkTr M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım olayın içeriği beni ilgilendirmiyor.
    Ortada özel görüşmelerin izinsiz yayınlanması,ifşası var...
  • Arkadaşlarla aramızda midesiz muhabbeti vardı . Gore videoları bi ben izleyebiliyordum . Ama şunları midem kaldırmıyor gerçekten . İğrenç ötesinde . . . Ne mideymiş arkadaş yeeee yeee yeee doyuramadılar . Beğenmedikleri makamlarda aldıkları maaşlar bile 5 haneli çoğunun . Ne para aşkıymış vallahi bitmedi . Ülkede insanlar kendini yakıyor asıyor borçtan , çocuk çoluğuna karşı utancından ama yok yani doyuramadık bu insafsızları .

Bir de sonuna dua ile yazıyorlar :D Dinsizin imansızın allahsızın en önde gidenleri bu zihniyet işte . Bunların başta olduğu süre boyunca Allah'a inanmıyorum diyenleri o kadar iyi anlıyorum ki . Bir neslin maddi manevi çöküşüne sebep oldular .
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    :) Olayın içeriği seni ilgilendirmiyorsa yani diyorsun ki bu adam benim zıt görüşüm o yüzden şikayet edeyim saygı duyarım :)

Ama eğer içerik doğru değilse peki sen cimere doğru olmayan bir içeriği doğru olarak kabul edip bir kişi hakkında şikayet oluşturuyorsun. Bunun adı ne oluyor ben bilmiyorum da aydınlatır mısın beni ?

Ve ayrıca yazdıklarımı anlamadığında bariz belli. Ben içerik seni ilgilendirir veya ilgilendirmez demedim. Ben sadece yaptığın şikayetin devamında aslında yapmamak istediğin bariz belli olan bir şeyi yaptın. Fakat bunu direk ilk paragrafta bahsettiğim zor görüş yüzünden yaptın.

Peki seninle tartışmaya girip senin pek pek değerli vaktini çalmayacağım "arkadaşım" sana her şikayet edilmeye değer görüp içeriği ile ilgilenmediğin bol şikayetler dilerim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olayın gerçekliğini sorgulayan arkadaşlar, bu ülkeden wikileaks sitesine girilmiyor

Güçlü olana tapanlar harbi böceksiniz.
  • thy nin çok kötü yönetildiği borsa performansından zaten belli en acemi yatırımcı bile bunu görebilir
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.