Şimdi Ara

Berat Albayrak'tan THY'de Torpil İsteyip Amacına Ulaşan İmam Hatipli (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
39.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
565 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ülkede işsiz olan yüzlerce data analysis uzmanı varken bunun gibi torpilliler makamlara, mevkilere geliyor ha gençler.

Sokağa çıkın ve o gençlere sorun kime oy verdin diye, bir de onların anne ve babalarına sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

Ebû Saîd Abdurrahman İbni Semüre radıyallahu anh şöyle dedi:

Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem bana şöyle buyurdu:

“Abdurrahman İbni Semüre! Kimseden yöneticilik görevi isteme! Zira bu görev sen istemeden verilirse, Allah yardımcın olur. Eğer sen istediğin için verilirse, Allah’dan yardım göremezsin.
    Bu bacılar çatır çatır yükseldiğine ve gariban ahmet'in kızı atanamadığına göre birileri yalan söylüyor bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Sorduğum cevap bu değilki bana sadece bunları nereden bulduğunuzu söyleyin damat bey'in Fatih üniversitesinden mezun olduğunu herkes biliyor ama adam sonuçta damat sizce kayınpederi başımızda olduğu müddetçe damat beyin sırtı yere gelirmi ?
    Bak bak bir de kendi ağzı ile diyor. Cumhurbaşkanının damadı sırtı yere gelir mi? Doğru söylüyorsun paşam gelmez tabii. Siz varken daha çook at koşturur bunlar.

Ayrıca cimere şikayet etmişmiş. Ulan kansız yalaka! Bu emailleri internete servis eden biz değiliz. Ortada olan bir konuyu ifade özgürlüğümüz kapsamında tartışıyoruz. Bak bakıyım herhangi bir şahısa, kuruma, en küçük bir hakaret etmiş miyim? Ortada olan bir yanlışı eleştireceğine cimere şikayet ettim demen ayrı bir kansızlık zaten. Nesin sen? Gestapo mu?

Önce emailler sahte dediniz, baktınız yemedi cimere mi şikayet ettiniz? Komik ve aşağılık insanlarsınız gerçekten.

Alın size bir torpilli daha. Tanıştırıyım, Halil Danışmaz. Damada email atıyor istediği makamı alamadığı için. Halil üzgün, Halil sitemli.
    Berat Albayrak'tan THY'de Torpil İsteyip Amacına Ulaşan İmam Hatipli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yunkaai -- 19 Şubat 2020; 13:45:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tipik Orta Doğu ülkesi. Torpil,adam kayırma, rüşvet, yolsuzluk, devleti zarara uğratma. Bu coğrafyadaki insanların dna'larına işlemiş artık. Mayası bu. Böyle gelmiş böyle gider. Bu düzen düzgün insanı da bozar. Negatif sinerji yaratır. Ben miyim bu ülkenin delisi, memleketi ben mi kurtaracağım der, düzene uyar.
  • Ya bunlar emniyetin kaydettiği yolsuzluk tapeleri inkar etti, bunların teknoloji bakanı bende sahte olduğu hissiyatı oluştu dedi.

Kime laf anlatıyorsun boşver he de geç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Suriye de iç savaş çıkarmak için silah göndermek gibi mi?

• Yunkai kardeş yavaş gel ben bu soruyu konu sahibine sordum size sormadım ayrıca AKP'li değilim ve ortada CİMER'e felan şikayet olayı yok CİMER'i nereden çıkardınız ? Ben sadece konu sahibi arkadaşa bakanında e.mail'inin bulunduhu yazıları nereden bulduğunu merak ettiğimden sordum herhalde siz yanlış anladınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Azalarak bitmez.Dünyanın düzeni bu olmuş artık.Neden biliyormusun.Mesel sen gidip başbakan oluyorsun namuslu şerefli bir adamsın.Seçtiğin bakanlarda şerefli namuslu ama aşağı indikçe insanlar namussuzlaşıyor.Tabi en iyi senaryoyu söyledim daha.Aşağı inmeden o üst mevkilerde bile başlıor zaten.

Örnek olarak imamoğlına güvendim torpille adam alınmayacak dedi.Tamam o almadı ama onun altında kim varsa ibb ye torpille adam aldı bizzat yakınım girdi torpille.Yani kısa ve öz herkesi değiştiremion herkesi denetleyemiyorsun bir yerde patlak veriyor hocam maalesef sadece bizde değil dünyada düzen torpil üzerine kurulu.
    Demek istediğim biz başkan olup bitirelim değil, biz halk olarak yapana sesimizi yükseltelim ki birileri utansın ve azalarak bitsin bitmezsese minimuma insin. Eskiden daha fazlaydı bunlar rüşvet olayları vs vardı tabi bunu hükümet yaptı demiyorum halk bilinçleniyor.

• InMyOpinion kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam ben yanlış anladım.Özür dilerim.

• cemaattaki abiler bile aralarındaki en basit konuları bylock aracılığıyla görüşürken bakan abd kökenli yahoo google kullanmış.vay be.
    Bir sınava tüm şartları sağlıyor olmama rağmen kabul edilmediğim zaman bakana mail atmıştım ancak böyle yahoo gmail vs. değil, bakanlık uzantılı mail adresi vardı.
    insanlar doğrulara değil, inanmak istediklerine inanırlarmış. olay kemal kılıçdaroğlu ve işbankasına alınan biri arasında geçseydi buradakilerin hiçbirisi buna inanmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan457

Esad=saddam da diyebiliriz. Hatta aynı ideolojiye sahipler. Ikisinin de partisinin ismi baas partisi. Arap milliyetçiliği ideolojisine sahiptir bu Baas partileri. Yıllar önce kuzey ırak'ta maşa pkk ile kürdistan kuruldu. Diğer maşaysa el kaideydi. Amerika ırak'a da girdi suriye'ye de girdi. Şimdi el kaide'nin uzantısı el nusra ve işid var. Pkk'nın uzantısı suriyenin kuzeyinde kurdistan kurmak isteyen ypg var. Saddam gibi devrilmeyi bekleyen bir diktatör(!) de var. Her şey birbirine o kadar benziyor ki. Türkiye'nin göz bebeği İhh insani yardım vakfı gibi teşkilatlar amerikanın ağzı olmuş. Ülkemi bu pis oyunlara alet edenler için ne desem bilemiyorum
    Zaten aynı kökenden geliyorlar hafız>>beşar ve saddam hatta bunların çoğunluğu zamanının mısır başkanı bile bu noktadan geliyor 1960larda suriyede kurulmuş baas partisi yani arapların dirilişi oluşumundan aynı ideolojideler

pkk kurulmasının sebebi tamamen türkiye ile olan uzlaşı politikası zira anlaşma olduğundan beşar bu işten şekilde hafız esad dönemi türkiye ile uzlaşı yoktu ırakta ise kürt olayı zaten ırak iran savaşının başarısızlığı sonrası çıkan bir oluşum uzlaşılamayan saddama karşı bir taraftan şii öteki taraftan kürtlerin sıkıştırması ile şantaj yapıldı bir nevi kullanıldı ve atıldı.

Esad yıkılmaz zor çünkü arkasında iran ve rusya var olaki yıkılırsa zaten bu iran ve rus ekonomisininde yıkılışı olur çünkü enerji kaynaklarını arap bölgesinden geçirecek tabi bunun için israilde yayılma yapacak bu olay gerçekleşirse ve buraya dikkat türkiyede aradan çıkacak ve enerji hattı direk avrupaya gidecek avrupanın rusyaya enerji bakımından bağlılığı sonlanacak ve bu noktada rusya ve iran ekonomisi yıkıma uğrayacak boru değil çok bağlantı ve ilgi olsa zamanında ıraka müdahale olurdu diyeceğim ama rusya o zaman hem alakadar değil hemde toparlanma süreci yaşıyordu kriz yaşamıştı birde.Birde saddam kontrol edilemeyen bir güçtü uzlaşıda zordu iranda arka çıktı bu olayda abdye resmen.

Ha şunuda es geçmeyelim türk ekonomisi çöktü ekonomik kaleler denilen kurumlar peşkeş çekildi yap işlet devretler borç artırıldı ve ileriye dönük ülke bütçeside tıkandı yani ileride artan borç sarmalı ile ülke daha kötü olacak 90lardan beter hale gelinecek bu zamanda kimin geldiğinin önemi yok maalesef artık türkiye adına çöküş dönemine gidiyoruz zaten uzun bir sürede kendine gelemez ülke içinden çıkılmayacak iç sorunlara ev sahipliği yapıyor kürt sorunu yetmezmiş gibi birde suriyeli sorunu oluştu çevresel etmenlerden öte dışarıda sorun yaşamıyormuş gibi birde iç sorun haline geldi bunlar.Yani ülken bilfiil bitirildi.

• Bu Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi neymiş arkadaş Odtü kadar kıymeti yok.
  • Bu Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi neymiş arkadaş Odtü kadar kıymeti yok.
  • Boş bir konu açmışsın.

Binlerce işsiz data uzmanı var ve neden onu işe alıyor demişsin.
    Ben de sana şunu sorayım. Binlerce data uzmanı var. Bu kız da binlercesinden birisi. Neden onu işe almasın ? Neden seçmesin ? Eğer o kızın da binlercesinden bir farkının olmadığını düşünüyorsan işe alındı diye kalkıp ortalığı ayağa kaldırmanın nedeni nedir ?

Kız, Berat Albayrak' ı tanıyorsa sana ne ?

Umarım karşılıksızdır diye de kaba bir cümle yazmışsın.

Kişi kendinden bilir işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divisive -- 19 Şubat 2020; 17:18:18 >
  • Hayatın gerçekleri, Dünya adaleti olmayan bir bataklıktır,
    bir gelen pişman birde gelmeyen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

quote:

Ülkede işsiz olan yüzlerce data analysis uzmanı varken bunun gibi torpilliler makamlara, mevkilere geliyor ha gençler.

Sokağa çıkın ve o gençlere sorun kime oy verdin diye, bir de onların anne ve babalarına sorun.
    Is bulabilsin diye anne babaları tarafından bin bir güçlükle okula gönderilen gençler yine anne babalarının verdikleri oylar yüzünden işsiz kalıyor.

Çünkü "liyakat" diye bir sözcük yok artık lugatimizda. Google a da yazdığınızda "did you mean Referans" çıkıyor.

Allah kimseye canını yaktığı, hakkını yediği insanların acısını yaşamadan ölüm nasip etmesin. Öbür dünyada verilecek hiçbir ceza benim işsiz kalan kardeşlerimin bu dünyada çektiği acıyı hafifletmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 19 Şubat 2020; 17:40:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ciobaba

Lise mezunu biri ticaret yaparak kendi şirketini kurabilir bu kadın öyle mi yapmış? THY gibi bir kuruma girmiş boş yapma troll, kim hak yiyorsa çoluğundan çocuğundan çıksın. Kim hak yiyeni savunuyorsa tüm sevdiklerinden çıksın. Hadi uza.
    kanka blokla gec ne ugrasiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Is bulabilsin diye anne babaları tarafından bin bir güçlükle okula gönderilen gençler yine anne babalarının verdikleri oylar yüzünden işsiz kalıyor.

Çünkü "liyakat" diye bir sözcük yok artık lugatimizda. Google a da yazdığınızda "did you mean Referans" çıkıyor.

Allah kimseye canını yaktığı, hakkını yediği insanların acısını yaşamadan ölüm nasip etmesin. Öbür dünyada verilecek hiçbir ceza benim işsiz kalan kardeşlerimin bu dünyada çektiği acıyı hafifletmez...

Alıntıları Göster
    Valla bu iş kardeşler hak etti. Çünkü onlar bu düzeni kendi eliyle oluşturdular.

İnsanlar istikrar istediler ve istediklerini aldılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA021941B

wikileaks'ın işi gücü yok sahte email adresi kasacak zaten dimi

Alıntıları Göster
    Zamaninda osmanli ekonomisi batsin diye sahte para basan bir topluluk bunlar. Sahte emailden kolay ne var, yapay zeka da var artik insan gucune bile ihtiyac yok.
  • Şunun surat ifadesine bakın.Sıfatında bulunan türbanlı örnel kariyer kadını pozları.
    Milyonlarca işsiz gencin , intihar eden işsizlerin , THY’de sebepsizce elenip yıllardır mülakat bekleyenlerin laneti üstün de olsun.
    İşsizlik yokmuş ekonomi süpermiş gerçekten öyle haklılar.Biz kimseyi yalamadığımız için aç ve işsisiz.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.