Şimdi Ara

Berat Albayrak'tan THY'de Torpil İsteyip Amacına Ulaşan İmam Hatipli (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
39.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
565 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet böyle gidecek. Mesela siz insanlara fikirlerinizden dolayı saldırdığınız için İstanbul ve Ankara gitti. Aynı şekilde devam ederseniz iktidar uzun süreliğine elinizden gidecek. Böyle devam edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunder11

tebrik ederim güzel cevap

Alıntıları Göster
    Gorduklerimi yaziyorum hocam, gorusun icin ben tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Evet böyle gidecek. Mesela siz insanlara fikirlerinizden dolayı saldırdığınız için İstanbul ve Ankara gitti. Aynı şekilde devam ederseniz iktidar uzun süreliğine elinizden gidecek. Böyle devam edin.
    Iki tane belediye secimi. Ben parti tutmuyorum isteyen istedigini kazansin fark etmez. Su anda oy veren herkes pisman zaten Imamoglu yuzde otuz bes zam yapti yakinda bir o kadar daha yapar.
  • Balraos kullanıcısına yanıt
    He kesin tutmuyorsun he. O yüzden hükumete laf gelmesin diye olağanüstü çaba harcarken, muhalefete laf etmek çaba harcıyorsun değil mi?

Herkesin pişman olduğu senin hayal gücün. Zam yaptı diye laf ederken hükumete kat kat laf edip, oy verenler pişman falan demen lazım normalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 19 Şubat 2020; 22:30:32 >
  • Sonra çıkıp dinden bahsederler. Kul hakkı lan, bunlar yüzünden millet İslam'dan soğuyor. Allah ıslah etsin ne diyeyim. Ulan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bakıyorum da aktroller hemen başlamış gerçek olamaz flan diye Ulan zaten sizin sorgulama yetiniz olsa bunlara oy verip peşlerinden gitmezsiniz
  • Ah ah, bu hanım abla gibi yüzlerce binlercesi var. Bu ülkenin mevki ve makamlarına çöreklenen, haketmedikleri, torpilsiz adil bir sistem ve düzende kapısından geçemeyecekleri kurumlara şef-müdür olup "güya" müslüman olan hak yiyicilere karşı artık bağışıklık kazandık, eminim kimse şaşırmamıştır bu habere.

Bu ülke ezelden beri böyleydi, son 15 yılda işte bu olaylar artık alanen yapılır oldu, yapacak bir şey yok. Halkın çoğunluğu böyle istiyorsa liyakatsızlik bataklığında debelenmeye devam edeceğiz ne yazık ki.
  • 207m kullanıcısına yanıt
    niye yazdın yazdın sildin ki?

benim de bir şey dikkatimi çekti. yerin kulağı var derler ya hani. yani bir şey gizli kalmaz mutlaka duyulur manasında. şöyle biraz baktım maillere de. dikkatimi çeken bir konu oldu. o da bazı -email' lerin sanki sakla samanı gelir zamanı hesabı, kendisine ait bir firma hesabından yine kendisine ait olan şahsi hesabına email'lerin gönderilmesi oldu. tabi wikileaks assange'i kimse hesaba katmamış. şimdi herkes okudu veya okuyor. neyse ne görmeyi umuyordun diyenler olabilir. insan meraklıdır. ben de merakımdan biraz bakındım ve tekrar da bakmayacağım. tek söyleyeceğim şey bir dahaki seçime sandığa gitmeyi düşünmüyorum.

edit: harf, cümle düzeltme felan filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet kontuy -- 20 Şubat 2020; 5:32:48 >
  • çok görüntüleme alınca linkedin hesabınıda kapatmış

• Yakında erişim yasağı gelir
  • Balraos kullanıcısına yanıt
    Savunmanın komikligi..

• Maalesef bu işin görünen minicik bir ucu.

gardiyan olmak için bile referans istiyorlar. Referans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BarbarosTUGRUL kullanıcısına yanıt
    zaten açılmıyor ki?
  • Allah'ın sevgili kulu dedikleri böyle bir sey değildir herhalde...
  • ahmet kontuy kullanıcısına yanıt
    Getirmişler işte ben baktım
  • Vayy damat bey yine başrolde.. inan konuyu okumadım başlık yeterince anlatıyor..

• Şu olayı bile savunmaya çalışan aptallar gördüm pes doğrusu. Bende bu partiye oy verdim zamanında, doğru iyi yaptığı çok şeyde oldu, belki kerhen gidip yine vereceğim bilmiyorum. Tüm bu aptallıklarına rağmen hala ciddi bir rakiplerinin olmaması da ülke olarak acınası ve üstünde durulması gereken bir durum. En güçlü rakibi olabilecek chp nin bu konularda sabıkası ise daha iyi değil.

Fakat hiçbir beyni olan vatandaş şu durumu savunamaz, savunmasın. Olayın basitliğinden iğrenmemek elde değil. Bu elif beslemesiyle aynı şirkette çalışıyor olsam yüzüne iğrenerek bakardım. Medeni bir ülke olsa bu olaydan sonra bu elif isimli torpil hastası 1 gün daha o görevde kalamazdı.

Özel bir şirkette beyaz yaka olarak çalışıyorum. Ahbap çavuş ilişkilerinden zaten bezmiş durumda sektördeki insanlar, bu elif isimli şahsın dilencilik modu ise bu işin nirvanası olabilir. Daha da kötüsü bu durum buzdağının gözüken ufacık bir parçası. Geçmişte thy de çalışmış arkadaşlarım var, bu partiye oy vermiş olmasına rağmen saçma sapan tiplerin bir gecede bir yerlere gelmesinden aşırı rahatsızlardı ve işten ayrılmalarında ki önemli faktörlerden birisiydi. Özel şirketlerde de hakkıyla değil özel arkadaşlık vb. ilişkileriyle bir yerlere gelen tonla insan var ve bu hayatın bir gerçeği. Ama yinede kılıfını hazırlıyorlar kağıt üzerinde çok garip duracak terfiler olmuyor. Thy maalesef bu konuda kantarın topuzunu kaçıralı çok oldu, kör göze parmak sokar misali atamalar mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 24 Şubat 2020; 2:40:42 >

• sabiha gökçen de yurt dışına giderken uçağı kaçırdık. halbuki 2 saat evvelden hava alanına gitmiştik.Bayram öncesi personel eksikliği, çok bekledik. Uçakta kalkmadığı halde bizleri almadılar. neyse. Anlatmak istediğim başka.
    Bizim gibi uçağı kaçıran çok kişi var,çoğunluğuda yabancı.
    İçeride bekletiliyoruz. Hiç kimse bizimle ilgilenmiyor. Gümrüktende geçirmiyorlar. Thy den bir yetkilinin gelmesi lazım
    Nihayet bir bayan geldi. ama bu bayan yabancı dil bilmiyor. Bize soruyor aramızda yabancı dil bilen var mı?
    Yabancılar şaşırmış. Havaalanında çalışan bir kişinin hiç yabancı dil bilmemesi.
    Bir kaç dilde benim hanım türkçede biliyor gerekli açıklamaları yaptı. Oda çok şaşırdı. Neden yabancı dil bilmeyen bir kişinin bu işte çalışması.
    Bu olayda 2.skandal. Biz yeniden bilet aldık. fakat tanıdığı olan kişilere bedava bilet verildi. Hatta adamın birisi şaşırdı bizim bir tanıdığımızın olmayıp yeniden bilet almamızı
    Bir ülkeyi bitiren en önemli şey. İşin ehli olamayan insanları işe alıp, bu işi gerçekten yapacak kişilerin işsiz gezmesi.
    Bu olay 2 sene evvel oldu. Cimer bimer ne ise yazmak istedim. Ama sonradan banane dedim. Bu halk böyle alışmış böylede gidiyor dedim
    Bizdende bir cacık olmayacağını gittiğim her kurumda işin ehli olmayan insanları görüyorum.

• Oturdum yanıma aldım Nescafemi yazılan tüm yorumları okudum. Çok eğlenceli, komik ve düşündürücü cevaplar var. Takdir ettim.

Neyse..Konuyu bayağıdır takip ediyorum. Hem tw hem ekşi hemde dh f'den ve birkaç tane de deepweb'te :)

Yazılan yorumları da okudum. Hem muhalefet hemde iktidar yanlılarının aynı zamanda ben gibi nötr olanların da konulara yazdıkları yorumları okudum. Her şey tamam.

Ama bir türlü göremediğim bir şey var o da KARŞI İSPAT..Yani ifşayı yapan grubun ispat dediklerini elle tutulur karşı ispatlarla yok eden bir cevap göremedim. Konu 4-5 gündür gündem ve sadece LAF dalaşından başka bir şey yok iktidar grubundan. Hatta bir TW kullanıcısı birkaç kişiyi tehdit etmeye başladı. 'Sen bittin' , 'Kaybol' , 'Uza' , 'Kes lan' gibi laflarla. Demek ki doğru bu ifşalar.

Demek ki oyun böyükmüş yiğen !
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.