Şimdi Ara

Berat Albayrak'tan THY'de Torpil İsteyip Amacına Ulaşan İmam Hatipli (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
39.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
565 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şunun surat ifadesine bakın.Sıfatında bulunan türbanlı örnel kariyer kadını pozları.
    Milyonlarca işsiz gencin , intihar eden işsizlerin , THY’de sebepsizce elenip yıllardır mülakat bekleyenlerin laneti üstün de olsun.
    İşsizlik yokmuş ekonomi süpermiş gerçekten öyle haklılar.Biz kimseyi yalamadığımız için aç ve işsisiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balraos kullanıcısına yanıt
    Aynn qnq hökümetimizi gısganan dıj güjler bunlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Troll Bender

Aynn qnq hökümetimizi gısganan dıj güjler bunlar.
    Kiskanma lafi sacma. Her devlet kendi menfaatini dusunur, aslinda kendileri acisindan yanlis bir sey yapmiyorlar. Hukumeti degil ama bulundugumuz konumu kiskaniyorlar. Ozellikle Yunanistan in hala helenistik fikirlere sahip olan yoneticileri var. Istanbul lafini bile agizlarina almazlar.
    Bir aktroll olarak ironiden anlamaman çok normal. Şaşırtmadın.

• quote:

Bir aktroll olarak ironiden anlamaman çok normal. Şaşırtmadın.
    Her karsit fikirli insana hakaret ediyorsunuz. Sizin gibileri cok iyi bilirim eskiden chpli oldugum icin. Cevremde hala var senin gibi insanlar. Aldiris etmiyorum. Herkesin terbiyesi kendine.
    Aktrollük mesleği ne zamandan beri hakaret oldu? Mesleğinden utanıyorsan o senin problemin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balraos

Zamaninda osmanli ekonomisi batsin diye sahte para basan bir topluluk bunlar. Sahte emailden kolay ne var, yapay zeka da var artik insan gucune bile ihtiyac yok.

Alıntıları Göster
    sizinle mantık ekseninde konuşamayacağız galiba
  • quote:

Aktrollük mesleği ne zamandan beri hakaret oldu? Mesleğinden utanıyorsan o senin problemin.
    Komik. Guluyorum arkadasim size sadece ne diyeyim baska. Eskiden chpli olmasam sinirlenirdim belki ama sizi ve sizin psikolojinizi cok iyi anliyorum.
    Yani eskiden chpli olmayan akpliler durduk yerde sinirlenebilen insanlar mı? Çok yanlış bir genelleme

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA021941B

sizinle mantık ekseninde konuşamayacağız galiba

Alıntıları Göster
    Bu anlattigim olayi yalanliyorsunuz yani? Hangi deliller ile?

• quote:

Yani eskiden chpli olmayan akpliler durduk yerde sinirlenebilen insanlar mı? Çok yanlış bir genelleme
    Bir insana fikirlerinden dolayi saldirdiginiz icin insanlar icerliyorlar dogal olarak. Devam edin, onlari yok saydiniz, iktidara geldiler. Yok saymaya devam ettiniz, size iktidar yuzu gostermediler. Bu boyle gidecek.
  • quote:

Bu anlattigim olayi yalanliyorsunuz yani? Hangi deliller ile?

Alıntıları Göster
    türkçe anlama kabiliyetine sahipseniz tekrar okuyun, sizi yalanlayan bir şey söylemedim. sadece konuyla alakasız, bağlantısız bir örnek vererek ad-hominem yapıyorsunuz.

ben diyorum e-mail sen diyorsun 200 sene önce para basmışlar. biraz ciddiyet lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA021941B

türkçe anlama kabiliyetine sahipseniz tekrar okuyun, sizi yalanlayan bir şey söylemedim. sadece konuyla alakasız, bağlantısız bir örnek vererek ad-hominem yapıyorsunuz.

ben diyorum e-mail sen diyorsun 200 sene önce para basmışlar. biraz ciddiyet lütfen.

Alıntıları Göster
    Mail olayi komple yalan.
  • quote:

Mail olayi komple yalan.

Alıntıları Göster
    anladım hocam

selam ve dua ile...
  • bir yanda
    çocuğu işsiz diye içi kan ağlayan babalar,
    25-30 yaşını geçip hala babasından harçlık alan evlatlar,
    yazılıda birinci olup mülakatta elenenler,
    4 yıl okuyup 2bin tl maaş teklif edilenler,
    işsiz üniversiteliler,
    hakkı yenen milyonlar.....

bir yandada müdürlük beğenmeyenler....

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 19 Şubat 2020; 19:16:18 >
  • rezillikler ülkesi
  • Ne dersiniz bu olaya gercek midir acaba

• quote:

Zamaninda osmanli ekonomisi batsin diye sahte para basan bir topluluk bunlar. Sahte emailden kolay ne var, yapay zeka da var artik insan gucune bile ihtiyac yok.

Alıntıları Göster
    Hay aklınla bin yasa bence de montaj , harf harf montajlamıslar.
    Bir kere bunlar alnı secde gören müslümanlar kul hakkı yemezler bu bile bir kanıt.
    Hem ne yapsınlar bir cehape'limi gelsin , bacım surda bir gedik daha açmıs iste.
    Cehape'liler acından ölecek bu ülkede.
    Selam ve Liyakat ile.
  • is bulamıyorlar ise mail atsınlar.
    Artık sadece okumakla olmuyor , sosyal çevre ,grup vb'de etken.
    Geziciler bireysellik ayağına aileden uzakta-yalnız ama benim türbanlı bacım tüm imkanları kullanıyor , 200-300 mail atıyor.
    Zavallı geziciyi zor bir hayat bekliyor , kemikleri savanada ki diğer hayvanlara yem olacak....
  • quote:

Bir insana fikirlerinden dolayi saldirdiginiz icin insanlar icerliyorlar dogal olarak. Devam edin, onlari yok saydiniz, iktidara geldiler. Yok saymaya devam ettiniz, size iktidar yuzu gostermediler. Bu boyle gidecek.

Alıntıları Göster
    tebrik ederim güzel cevap
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.