Şimdi Ara

Berbat bir site yaptık biz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyanın en kötü sitesini yaptık biz birkaç arkadaş, bundan daha kötüsünün olabileceğine kesinlikle ihtimal vermiyoruz. Yani, inanın ki olamaz. Yaparken kendimiz bile şaşırdık kaldık nasıl bu kadar berbat bir site yapabildik diye ama kendimizi tutup bitirdik. Sakın girmeyin, sakın üye olmayın, çok kötü.

Adresi dehttp://www.dipsizkuyu.net

• evet yuzlerce örneği olan sitelerden biri.
  • bende böyle yazınca herkesi siteye yönlendirdiğinizi düşünüyordum ama siteye girince gördüm ki gerçektende berbat olmuş yeniden uğraşın bence
  • HAKKATTEN ÇOK KÖTÜYA BRAVO BRAVO
  • O kadarda kötü olmamış cnm!!
  • ilgi çekmenin başka bir yolu ....
  • hiç yoktan iyi
  • inşallah içinede taş atmamışsınız dır yoqsa
  • reklam çok iyi ama site habri kotu...
    15 saniye zor dayandım site içinde...
  • nesi kötü normal site işte. içini dolaşmadım tasarımını diyorum.
  • Bu siteleyi bulamayanlarda var.. Allaa şükredin...
  • Yine de güzel.
  • Yok canım neresi güzel dediği kadar var çok berbat
  • idare eder...
  • oha fln oldum gerçekten bu beğeğenmeyen arkadaşlar ayıp ediosunuz bence adamların eğemi var bu sitede berbat merbat ama bunları yapamayanlarda var.!!!daha iyisini bilenler varsa öğretsin arkadaşlara....
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeWiL

oha fln oldum gerçekten bu beğeğenmeyen arkadaşlar ayıp ediosunuz bence adamların eğemi var bu sitede berbat merbat ama bunları yapamayanlarda var.!!!daha iyisini bilenler varsa öğretsin arkadaşlara....

sana katılıyorum :):):)beğenmediğim şey rengi ama diğerleri güzel olmuş:)heheh beni düşünürsek ben de işlerim arasında ufak bir site yapıyorum aslında kişiye özel bir site denilebilir:):):)yakında bitecek sanırım(tabii aksilikler biterse):(
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeWiL

oha fln oldum gerçekten bu beğeğenmeyen arkadaşlar ayıp ediosunuz bence adamların eğemi var bu sitede berbat merbat ama bunları yapamayanlarda var.!!!daha iyisini bilenler varsa öğretsin arkadaşlara....

• Ya muhalif tasarım nerde kurmuşlar portalı işte....Ama reklam güzel tebrik etmek lazım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.