Şimdi Ara

berbat oynuyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler mainim ADC ve 2 yıldır oynuyordum ama hayla berbatım sebep nedir isim truesman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belki mainin adc değildir? Çok cidiyim ayrıca bu aralar adclerin pek bişey yapabildiği yok.
  • Bunlar iyimiş qnq niye öyle düşünüyorsun Herkesin kötü maçı olur arada

berbat oynuyorum.
  • başka rolde oynamayı dene . adc oynadığın için supporttan neler beklediğini biliyorsundur ward dürtme sustain ya da tanky . support sana en yakın rol olabilir.
  • Yanındaki sup işi bilmiyorsa adc über iyi olmadığı sürece o lane gider.Üstüne oyun zehir olur.Öncelikle kendine iyi bir sup bulmayı dene farkı göreceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilith Immaculate

Bunlar iyimiş qnq niye öyle düşünüyorsun Herkesin kötü maçı olur arada

berbat oynuyorum.

Gercekten beceremiyorum adamin biride sen taciz etmeyi bilmiyon dedi ama farm killde sikintibyok ama hem taciz ediliyorum hemde taciz edemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Yanındaki sup işi bilmiyorsa adc über iyi olmadığı sürece o lane gider.Üstüne oyun zehir olur.Öncelikle kendine iyi bir sup bulmayı dene farkı göreceksin.

Hocam aslinda supta kendimi gelistirsem o zaman bn iyi olursm ztn hrkz oyunu alir? Boyle mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: true456

quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Yanındaki sup işi bilmiyorsa adc über iyi olmadığı sürece o lane gider.Üstüne oyun zehir olur.Öncelikle kendine iyi bir sup bulmayı dene farkı göreceksin.

Hocam aslinda supta kendimi gelistirsem o zaman bn iyi olursm ztn hrkz oyunu alir? Boyle mi

Valla şöyle yeni sezonda supportlar ciddi anlamda oyun taşıyor.Sen support'ta iyi olursan yanındaki adc orta derece oynasa kazanmanız büyük olasılık.Arkadaşlarında dediği gibi yeni sezonda adc ler için işler çok zorlaştı. Adc arkasına saklanan supportlar ile olmuyor.
  • Draveeeeeeeeeeeeeeeeen
  • Rakip son vuruş yaparken sende ona bir tane vurmaya çalış. Kite yapmasını öğren. Anlaşabildigin duo bul. Baktın olmuyor başka lane dene. Solo gibi. Farmda iyiysen ve rakibi dürtmek istiyorsan yorick oyna
  • ya birader gözünü seviyim taciz deme harras de şuna
  • 2 senedir oynuyorsunda toplasan 20 ranked oyunun yok ranked atmadan gelişemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuktrkylmz -- 7 Mart 2014; 22:00:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: true456

quote:

Orijinalden alıntı: Lilith Immaculate

Bunlar iyimiş qnq niye öyle düşünüyorsun Herkesin kötü maçı olur arada

berbat oynuyorum.

Gercekten beceremiyorum adamin biride sen taciz etmeyi bilmiyon dedi ama farm killde sikintibyok ama hem taciz ediliyorum hemde taciz edemiyorum.

Taciz edilip taciz edemiyorsun . Şimdi bunun türlü sebepleri olabilir ama senin düştüğün hataları söylemeye çalışayım.

Gidip Graves ile Caitlyn'e 2 basic atayım diye zorlarsan sen 2 basic atana kadar 4 tane Cait'den 2-3 tane de yanındaki supporttan yersin. Taciz ederken karakterinin menzili çok önemli . Bir diğer sıkıntı atıyorum 4 minion kestin . 2 tane minion kaldı ama minion canları full . Şimdi burda yapman gereken karşındaki adam senin minionlarını kesmeye çalışırken sen ona hasar vereceksin. Çünkü yapacağın başka bir şey yok . Ödevini bitirip pc başına geçmiş çocuk gibi düşün kendini . Senin ödevin o minionları kesmekti . Ödevinin birazını bitirdin . Ama şimdi biraz eğlence vakti . Karşındaki rakibin canını sıkacaksın. Sonra o minionların canı azalınca yeniden o minionları alıp ödevini tamamlayacaksın.

Bir diğer sıkıntı . 4 Minionu aldın . 2 Minion kaldı . Rakibin caitlyn ve senin de canın ondan biraz daha az . Cait'in yanında da çok agresif bir support var mesela . Örneğin leona . Şimdi burada o 2 miniona ne yapmalı. Almasan 30 gold kaybedersin. Peki ya alırsan ya da almaya çalışırsan . Tam giderken Leona üstüne atladı . Cait 2 basic 1 Q attı . Ne oldu canın çeyrek . Şimdi base atsan olmaz . Atmasan ölme ihtimalin yüksek. Kule altına çekildin bu sefer. Eeee şimdi ne yapacaksın . Minion hiç kesemeyeceksin çünkü karşındakiler seni kule altında kesebilir . 30 gold kaybedeceğine belki 500 gold kaybedeceksin. Bu hesapları iyi yap dostum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohypnol -- 7 Mart 2014; 22:04:38 >

• bi türlü öyretemedik bu adama şu oyunu
  • iyi skorlar alıp nick vermiş taciz edilmek nedir ölüncede tecavüze uğradım mı diyorsun
  • * ADC oyunun en zor pozisyonlarından biri hatta ortalamanın üstünde işler yapmak peşindeysen en zoru bile sayılabilir.

* Daha 1 levelden late game TF lerine kadar attığın her adıma dikkat etmek zorundasın 2vs2 oynanan bir koridorda olduğun için bir anlık dalgınlığında hatta lan şu minionu da alayım diye 2 adım fazla attığında karşı takımın supu tepene binebiliyor, sürekli kontrol altında tutmanız gereken ( senin ve supun) 4 çalı var yoksa her saniye gank korkusuyla yaşarsın tüm bunların yanında drake görevi de senin sorumluluğunun bir parçası olduğunu düşününce kolay bir matchup yakalayamadığın sürece sabırla ve dikkatle farmına devam etmek durumundasın.

* Ama en önemli sıkıntı TF de pozisyon almak oluyor ADC için. Takımın en arkasında her şeyi görebileceğin gerektiğinde müdahil olabileceğin bir mesafede sürekli hareketli olarak beklemelisin şunu anlamakta fayda var ADC TF ye en son müdahil olur patırtı kopar kopmaz kendini şenliğin ortasına atarsan daha elini kaldırmadan boğazını kesiverirler.

* Ama hepsinden önemlisi oynadığın karaktere hakim olman lazım. Bir kaç örnek verecek olursak;
    - Jinx ultisinin en önemli özelliği rakibin eksik canı oranında ekstra tesir göstermesi bu yüzden önemli derecede hasar almış rakibi hedef alman gerekiyor. Bu da ultini etkin kullanmak için TF nin sonlarını beklemeni gerektiriyor.

- Sivirin ultisi yakındaki tüm takım arkadaşlarını hızlandırırken kendisine de ekstra AS veriyor. Bu yüzden bu ultinin de TF sonunda kaçarken veya kovalarken kullanılması en makul seçenek oluyor.

-Caitlyn ultisi tek rakibe önemli derecede hasar veriyor fakat ultiyi gerçekleştirirken cait 1,5 sn kadar hareketsiz kalıyor bu açıdan bakınca Cait ultisini TF başlamak üzereyken ADC,APC veya LightSup üzerinde başarılı bir şekilde kullanmak TF de önemli bir avantaj sağlayabilir. Aynı zamanda TF bitiminde ulti bekleme süresi dolup tekrar ultiyle canı azalan bir rakibi indirebilme ihtimali de doğmuş oluyor.

- Lucianın ultisi ise TF ye bütün olarak bakıldığında en verimli ultilerden biri kesinlikle tankların,supların, off-tankların ortalığı toz duman ettiği bir anda kalabalığın üstüne ultiyi hareketli olarak boşaltıp takımının ön saflarındaki oyuncuları avantajlı pozisyona geçirebilirsin.

* Ama işte tüm bunları söylemesi kolay yapması ise hayli zor. Burada tecrübe devreye giriyor ki bunu da elde etmenin yolu mümkün olduğunca çok oyun oynamak ve belirli bir standart oluşturmaya çalışmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

iyi skorlar alıp nick vermiş taciz edilmek nedir ölüncede tecavüze uğradım mı diyorsun

Ulan gece gece kahkaha atacaktım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.