Şimdi Ara

berbere sadece ense düzelttirmek için gidilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar saçımı hiçbir zaman istediğim gibi kesmeyen fakat alışkanlıktan dolayı 2 yıldır berbere bugün yine gittim.
    her zamanki gibi kafasına göre takılıyordu. fakat hep uyarırıım. abi şurayı şöyle yap, şurayı biraz daha kısalt gibi vs.vs.
    yine bugün yanları uzun tutmuştu biraz daha aldırdım gayet güzel beğendim çıktım eve geldim. birden enseme ayna tutmadığını hatırladım. berberden çıktım ve ensemi hiç göremedim. neyse evde bir baktım ki bildiğin apaçi ensesi gibi olmuş.
    şimdi aynı berbere enseyi düzelttirmek için gidemem utanırım. başka bir berbere de sadece abi ense uzun olmuş kısaltır mısın desem yapıyorlar mı? ya yapsalar da tam bir fiyat söylemiyorlar kasılıyorum. ya paraya gerek yok diyorlarmış, ya ne istersen ver diyorlarmış bu işin rajonu nedir beyler bir aydınlatsanız beni.

• sadece ense için gidilir adama geri git başka yere gitme adamı sevmiyorsan abi düzeltir misin de para vermeden çık iki dakikalık işi var yok yapamam diyorsan başka bir berbere git hiçbişey demezler sadece ense için.Tam para verirsin adama para vermemekten utanıyorsan yapacak bişey yok abi utanmayın gidin verdiğiniz paranın hakkını sorun
  • Aynı berbere git açık açık söyle istediğim gibi olmamış düzeltir misin diye ne var bunda kardeşim rahat ol biraz güven bana çekinicek birşey yok.Olmaz diyorsan başka berbere git borcum nedir diye sorarsın at bişeyler der 2-3lira atar çıkarsın en olmadı.
  • neden gidilmesin ki ?
    Kel adamlar koluna dayatmaya gidiyo, berber parada almıyor.

A: sen
    B: berber

A: abi dün kestirmiştim ya şeyyy :$ enseyi beğenmedim :(
    B: la yürü git sen le mi uğraşacam görmüyon mu sırayı !
    A: ama koluma da dayıyabilirsin.
    B: Mehmet abi senin traş tamam sen kalk, gel çınım kardeşim daha önce niye söylemedin ?
    A: ehehehe kolumu sıyırıyım mı ?
    B: bidahakine kısa kollu giy daha fantastik daha tatlı olursun
  • Sürekli aynı berbere gidersen sana bi güzellik yapacaktır. Çünkü müşteri kaybetmek istemez, sohebt edip samimi olmak ister berber.. Sen hafta da bir bilemedin 2 hafta da bi git , enseyi temizlet. Ben 2-3 lira ne bozuk varsa bırakıyorum.. Normalde de zaten 10 lira alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastly06

neden gidilmesin ki ?
    Kel adamlar koluna dayatmaya gidiyo, berber parada almıyor.

A: sen
    B: berber

A: abi dün kestirmiştim ya şeyyy :$ enseyi beğenmedim :(
    B: la yürü git sen le mi uğraşacam görmüyon mu sırayı !
    A: ama koluma da dayıyabilirsin.
    B: Mehmet abi senin traş tamam sen kalk, gel çınım kardeşim daha önce niye söylemedin ?
    A: ehehehe kolumu sıyırıyım mı ?
    B: bidahakine kısa kollu giy daha fantastik daha tatlı olursun

/>

• Başka berbere git düzelttir sonrada fiyat sorma 3-5 bişeyler at.
  • it's social fobi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.