Forumda daha evvel hemşerilere denk gelmemiştim insan duygulanıyor ya
quote:
Orjinalden alıntı: mehman
samsunda 5e oluyorum 15e kesen yer de var..
quote:
Orjinalden alıntı: med_cezir197
samsun da 5 e oldum geçen hafta sonu
BİZİM BURDA YIKAMA,YAĞLAMA 8 KAĞIT NEYAZIKKİ.
mos'ta 22 ytl
Sac sakal yıkama yaglama hepsi dahil 6 ytl
saç 4 YTL
akşehir de 2 ytl'ye oluyorum
topicte taban 2 ytl tavan 35 ytl olarak gördüm , çok büyük fark , her neyse ben elektrikli saç kesme makinası alıp kendim bu işi yapmaya karar verdim bakalım becerebilecekmiyim.
eskiden 7 alıodu şimdi 10 a kadar çıkıyor...
ist/pendik 3 ytl saç
karşıyakada 12
quote:
Orjinalden alıntı: emekli1955
topicte taban 2 ytl tavan 35 ytl olarak gördüm , çok büyük fark , her neyse ben elektrikli saç kesme makinası alıp kendim bu işi yapmaya karar verdim bakalım becerebilecekmiyim.
en pahalı benimki galiba.... ama bende 2 ay bir traş oluyom
20 ytl
2 yıl oldu gıtmeyelı
ben saç sakal yıkama 8 ytl veriyom
Yıkama+kesm 15 ilyn ama makasla kesmio. Böyle bayğ hoş bi şey çıkıo orataya
quote:
Orjinalden alıntı: RSS_02
2 yıl oldu gıtmeyelı
KAc metre oldu saclar??
quote:
Orjinalden alıntı: yusufunalan
bursa'da 12-15YTL arasında...
nerde 12 ytl ben 4 ytl verdim vatan mahallesinde
mehmet tatlı 22 YTL
quote:
Orjinalden alıntı: emekli1955
bugün izmirde kapılar ve basmane semtlerine gittim bu semtlerde 5-6 tane berber kocaman yazılarla saç 2 ytl sakal 1.5 ytl yazmışlar, o zaman benim berber beni kazıklıyor, ben saç sakala 8 ytl veriyorum, bu ne biçim piyasa anlamadım.sizden ricam diğer şehirlerde ve semtlerde kaça traş oluyorsunuz ,yani şehir ve semt fiyatları bu kadar etkiliyormu öğrenmek istiyorum. teşekkürler.....
Aman sakın kapılardaki berberlere gitme 5 dakikada saçı kesip bırakıyorlar.Yıkama falan ekstra para çok dandik şampuanlar kullanıyorlar.Toplam 5-6 ytlye geliyor.
Bursa 25 YTL ayrıyetten bide 3 günde bi gidip şekil verdiriyom onada 10 YTL alıyo atrık, 2 seneden beri gidiom adam benim sayemde araba aldı kendine yeni ama helal olsun sanatını güzel sergiliyo