Şimdi Ara

Bereket Sigorta Muayenem Olmadığı İçin Cam Hasarımı Karşılamıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hasar alan ön camımı muayene kağıdım geçersiz eski olduğu için değişmiyorlar.

Muayenem geçeli 1 yıldan fazla oldu fakat ben kasko ve sigorta yaparken kimse muayene olmak zorundasın demedi?

Kasgo ve sigortamı ağustos ayında yaptım.

Kaskomu yapan acente kasko yaparken ön camda hasar olmadığını beyan eden bir yazı verebilirim diyor.

Bereket Sigorta hasar durumu sorguladığımda : (633603) teslim ibra ve temlik belgesi bekleniyor ve fatura bekleniyor yazıyor.

Ben herhangi bir bilgiye ulaşamadım ön cam değişimi için muayane zorunluluğu varmıydı?

• Yokta ne olduğu belli olmayan bir sigorta şirketi oldumu maalesef neden olmasın denebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 6 Şubat 2023; 20:47:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt
    Bereket sigorta hocam aslında ne olduğu belli olmayan da değil.

Honda Marmara da zaten umursamaz iyice ortalık da kaldık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RifatozkanComtr kullanıcısına yanıt
    Öncelik Orijinal camda sigorta şirketleri çok sıkıntı çıkarıyor. Birde şirket sıkıntılı ise inan daha zor size allah kolaylık versin.
    Bu gün kasko yaptırdım bu şirketin bir değişik versiyonu en ucuzu verdi gittim alilianz dan yaptırdım
    Hondanın yapacağı bir şey yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anladım başkan sigorta tahkim kurumuna gidicem artık komple red taleplerini bekliyorum expere de böyle bir mail attım.

Merhabalar Tacettin bey öncelikle sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim.

Bereket sigorta dosya numaram : 03633603 

Hasar İhbar Tarihi : 27.01.2023

Honda marmara'dan aranıp muayene kağıdım istendi malesef muayenem yok olan muayenem 12.2019 da aracım 2 yılda bir muayene olan bir araç bu gün gidip muayene yaptırsam yinede sigortalılık süreci içerisinde olacak sigorta öncesinde yapılmış bir muayene olmayacak. 

Daha önce muayene kağıdı istediğini bilmiyordum hiç bir yerinde böyle bir bilgi yok bilsem muayene yaptırıp sigorta ve kasko yaptırırdım. 

Ön camında kırık var ve değişimi yapılmıyor.

Sigorta yaptırdığım acente yazılı imzalı beyan verebileceklerini söylediler.

Dosyam da şu iki madde yazıyor.

Dediğim gibi benden istediğiniz evrağı malesef karşılayamam çünkü yok.

Size yazmak istedim durumu izah etmek için dosyama onay verilmeyecekse muayenem olmadığı için Sigorta tahkim kurumuna gitmeyi düşünüyorum teşekkürler iyi günler.

• Sonuç alabildiniz mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayır acentadan bir gördüm sağlamdı kağıdı beyanı aldım 1 ay oldu hala dosya incelemede en son baktığımda fatura bekleniyor yazıyordu rezillik ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.