Şimdi Ara

beruby n11.com alışverişlerine 5 lira veriyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
1
Favori
12.246
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • avantajixden şaşmayın 4 aydır berubydan para dileniyoz.mağza ödeme yapmış hala vermiyorlar .şimdide ayın sonunda verecez diyorlar aysonu geldi hala tık yok 55 liram kaldı içerde.avantajix 49 tl veriyordu ama şimdiye çoktan yatmıştı bile.az olsun garanti olsun avantajix olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

avantajixden şaşmayın 4 aydır berubydan para dileniyoz.mağza ödeme yapmış hala vermiyorlar .şimdide ayın sonunda verecez diyorlar aysonu geldi hala tık yok 55 liram kaldı içerde.avantajix 49 tl veriyordu ama şimdiye çoktan yatmıştı bile.az olsun garanti olsun avantajix olsun.

hocam beruby de nerdeyse tamamı n11 den olan 143 liralık alışverişin 141 lirası onaylanmış durumda ve son aylarda daha kısa sürede onaylıyorlar ancak ben de uzun süredir avantajix harici kullanmıyorum ve şimdi beruby den ödeme talep edeceğim ama ödeyeceklerine şüpheliyim.Avantajixten şaşmamak konusunda size katılıyorum son iki aydır beruby den hiç alışverişim yok.
  • bu ayda beruby vermezse zaten alışveriş yaptığım sitelere mail atıcam paranızı geri alın bu adamlardan bize iletilmiyor boşa sizde ödemeyin diye.
  • 4 aydır bakiye onaylanmadı. 3 sefer mail attım. Son gelen cevap ocak ayının sonunda onaylanacak oldu.. Eğer iade yapılmaz ise bende aracı sitelere mail atıp durumu bildiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundere

800 tl alacağım olan hebasımı kapatmış.Sebep ise tcell cüzdan kampanyasında markafoninin iptal ettiği alışverişler.Sahte işlem yapmışım

sonuç ne oldu hocam hesabı açtırabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger86

quote:

Orijinalden alıntı: thundere

800 tl alacağım olan hebasımı kapatmış.Sebep ise tcell cüzdan kampanyasında markafoninin iptal ettiği alışverişler.Sahte işlem yapmışım

sonuç ne oldu hocam hesabı açtırabildiniz mi?

Bimerden cevap bekliyorum.Olmazsa hakem heyeti.
  • ekimden beri n11 8 tl bakiye onaylanmadı rezalet bir site
  • bakiyeyi onaylamadıkları yetmezmiş gibi bir de artist artist cevaplar veriyorlar. Aklı olan bu siteden uzak dursun.
  • ödeme onayları çok geç veriliyor. 3 ayı geçen ödemem var onay bekleyen...

masraf olmaması güzel, az para harcayanlar az kazananlar için ideal dedik ama bu kadarını da beklemiyordum şahsen
  • Beruby sonunda batti ne paraları veriyor ne mesajlara cevap veriyor binlerce kişinin parasini alip kaçtı.. Ben komisyon veren siteler mail aticam parayi geri alin bana iletilmedi diye...55 lira gitti avantajixten alsaydim keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.