Şimdi Ara

beruby n11.com alışverişlerine 5 lira veriyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
210
Cevap
1
Favori
12.252
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avatajix iyiydi, 2 n11 alışverişimden ödeme işleme koyuldu, ama şuan vermiyor. Direk siteye gidip ödeme yapmaktansa beruby'dan gidip ödeme yapmak daha iyi. Bir ihtimal geri öderler belki, hiç yoktan iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

quote:

Orijinalden alıntı: replaa

n11 için 8 lira ödemeye devam ediyor mu bu site?

son çare berubyi kullanın. Adamlar rebtele para veriyoruz dediler sonradan firma vermiyor dedi avantajix ise ödedi. Beruby hem geç ödüyor hem güvensiz bir site benim için..

n11'i aratınca siteden kazanç oluşturmaz yazıyor.bu n11 sanırım bu 550 liralık çeklerin altından kalkamadığı için bazı kısıtlamalara gitmiş...
  • n11 berubyde iptal
  • 3gündür beruby ile alıyordum ürünleri
    kazanç oluşturmaz yazıyor şimdi
    ayrıca En son komisyon işlenen gün 11/10/2013 yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

3gündür beruby ile alıyordum ürünleri
    kazanç oluşturmaz yazıyor şimdi
    ayrıca En son komisyon işlenen gün 11/10/2013 yazıyor

Beruby hafta sonu hic bir sekilde islem yapmiyor. Bildigin resmi daire gibi. Muhtemelen hafta sonuki komisyonlar yalan olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar beburby üye olduktan sonra alışveriş yaparken nasıl yapmamaız gerekiyor?mesela kliksadan tv alsam olurmu.berubyi nasıl alışverişe katmam lazım;;;;;;;
  • quote:

Orijinalden alıntı: necii

arkadaşlar beburby üye olduktan sonra alışveriş yaparken nasıl yapmamaız gerekiyor?mesela kliksadan tv alsam olurmu.berubyi nasıl alışverişe katmam lazım;;;;;;;

Beruby a login olun. Arama kismina klikaa yazip kliksa kismina tiklayin. Kenarda satin al butonu cikacak. Ona tiklayin çerezler kontrol edilecek ve sizi kliksaya yonlendirecek. Sizde alisverisinizi yapicaksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

quote:

Orijinalden alıntı: replaa

n11 için 8 lira ödemeye devam ediyor mu bu site?

son çare berubyi kullanın. Adamlar rebtele para veriyoruz dediler sonradan firma vermiyor dedi avantajix ise ödedi. Beruby hem geç ödüyor hem güvensiz bir site benim için..

Bende rebtel için çok yazdım ama en son bişey yapamıyoruz dediler.nasıl bu kadar kolay mağdur edersiniz diye yazdım cevap bile atmadılar.bende o parayı davetle cıkartayım dedim.onuda çaktılar.en az 100 liram gitti.o olaydan sonra tekrardan avantajix e döndüm. bi dahada bulasmam beruby
  • Arkadaşlar merakımdan soruyorum, hem beruby hem avantajix birlikte kullanırsak, nasıl ayırıyor sistem? Yada 1 ay sonra siteden onay mı gelmiyor, nasıl oluyor bilen var mı :)
  • bence şu an için piyasada bu işi hakkıyla yapan iki site var biri paramıgeriver diğeri avantajix, ikisinide yerine göre kullanıyorum ve çok memnunum...beruby oranları yüksek ama onay süreleri çok geç ve sorun yaşayan insan çok. yakın vadede topu dikecek gibi geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukdemirci35

Arkadaşlar merakımdan soruyorum, hem beruby hem avantajix birlikte kullanırsak, nasıl ayırıyor sistem? Yada 1 ay sonra siteden onay mı gelmiyor, nasıl oluyor bilen var mı :)

kullanamazsınız ki hocam sistem cashback sitesi üzerinden açılan yeni sekme üzerinden alışverişin tamamlanması esasına dayanıyor yani bir alışveriş yalnızca bir sekme üzerinden tamamlanacağı için her bir alışverişimiz için bir cashback sitesinde kayıt oluşturuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitb3 -- 18 Ekim 2013; 20:01:03 >
  • bebury kesinlikle tavsiye etmiyorum. Temmuz ayında kliksa alışverişlerim hala onaylanmamış olarak görünüyor. Avantajix en geç bir ay içinde ödeme yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

quote:

Arkadaşlar merakımdan soruyorum, hem beruby hem avantajix birlikte kullanırsak, nasıl ayırıyor sistem? Yada 1 ay sonra siteden onay mı gelmiyor, nasıl oluyor bilen var mı :)

kullanamazsınız ki hocam sistem cashback sitesi üzerinden açılan yeni sekme üzerinden alışverişin tamamlanması esasına dayanıyor yani bir alışveriş yalnızca bir sekme üzerinden tamamlanacağı için her bir alışverişimiz için bir cashback sitesinde kayıt oluşturuluyor.

Yanılıyorsunuz, farklı pencereden devam etseniz de sorun olmuyor avantajix de. Hatta tamamen unutup 1-2 saat sonra yardım menüsünden geçmişe dönük istek yaparsanız yine sisteme tanımlanıyor.

• quote:

quote:

quote:

Yanılıyorsunuz, farklı pencereden devam etseniz de sorun olmuyor avantajix de. Hatta tamamen unutup 1-2 saat sonra yardım menüsünden geçmişe dönük istek yaparsanız yine sisteme tanımlanıyor.

Aynen hocam.

Bende bir kete böyle durum oluştu ve kabul edildi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

tamam avantajix için dediğiniz doğru ama netice itibariyle değişen birşey olmayacaktır firma bir işlem için yalnızca bir ödeme yapacaktır işin çakallığına gitmenin hiçbir anlamı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitb3 -- 19 Ekim 2013; 8:50:46 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam avantajix için dediğiniz doğru ama netice itibariyle değişen birşey olmayacaktır firma bir işlem için yalnızca bir ödeme yapacaktır işin çakallığına gitmenin hiçbir anlamı yok

Çakallık değil hocam, gayet doğal akla gelen bir soru aslında. Yukarıda dediğim gibi merakımdan soruyorum. Ayda 25 alışveriş ortalamam var n11 de, kendim de denerdim yoksa :)

• Arkadaşlar, kendi açımdan geç kaldığım geri ödeme sitelerinden hangisini tavsiye ediyorsunuz. Avantajix e baktım çok fazla site var Beruby de durum nasıl sizce...
  • beruby 5 aydır iadeyi vermiyo, brn de giristen kazandığım 1,54 u çektim. 1 sene sonra tekrar kontrol edeceğim bakalım.
  • quote:

Ödeme işleme maliyeti 0.99 TL

Beruby'e bulaşmamak lazım. Aylarca parayı çeviriyorlar bir de ödeme işlemi maliyeti adı altında para alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahapurusha

quote:

Ödeme işleme maliyeti 0.99 TL

Beruby'e bulaşmamak lazım. Aylarca parayı çeviriyorlar bir de ödeme işlemi maliyeti adı altında para alıyorlar.

bu ne sıklıkta oluyor veya ne gibi durumlarda oluyor biraz açabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.