Şimdi Ara

beruby n11.com alışverişlerine 5 lira veriyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
1
Favori
12.246
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onay alan bakiyem: 99,75 TL
    Paypal hesabıma aldığım net ödeme: 95,41 TL..

Paypal 99,75 liranın 4 lira 34 kuruşunu işlem ücreti adı altında vergi olarak kesti.

beruby n11.com alışverişlerine 5 lira veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

BeRuby.com hesabımda bu ay ki hareket:
    Onay alan bakiyem: 99,75 TL
    Paypal hesabıma aldığım net ödeme: 95,41 TL..

Paypal 99,75 liranın 4 lira 34 kuruşunu işlem ücreti adı altında vergi olarak kesti.

Vergi değil işlem ücreti hocam.

• beyler ben popsbuy ve beruby kullanıyorum size açık ve net söylüyorum beruby'da 3 aydır onayda bekleyen işlemim var siteye mesajlar attım geri dönmeye bile tenezzül etmediler.

Popsbuy ise davetiye sistemine dayalı bi kazanç saglıyo ama alışveriş yaptıktan sonra 2-3 gün içinde direk onayı veriyolar şimdiye kadar hiç sapmadılar en azından adamların bi prensibi var.Beruby gibi parayı alıp insanları aylarca bekletmiyolar

Popsbuy linkim :http://www.popsbuy.com/welcome/MailInvitationCheck/ufkboz

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuq010101

beyler ben popsbuy ve beruby kullanıyorum size açık ve net söylüyorum beruby'da 3 aydır onayda bekleyen işlemim var siteye mesajlar attım geri dönmeye bile tenezzül etmediler.

Popsbuy ise davetiye sistemine dayalı bi kazanç saglıyo ama alışveriş yaptıktan sonra 2-3 gün içinde direk onayı veriyolar şimdiye kadar hiç sapmadılar en azından adamların bi prensibi var.Beruby gibi parayı alıp insanları aylarca bekletmiyolar

Onay vermesi o kadar da önemli değil, önemli olan ödemeyi ne zaman yaptığı. sanmıyorum avantajix veya beruby'den çok daha çabuk ödeme yapabilsin, neticede aynı prensiple çalışıyor hepsi. Bazıları işi daha da yavaşlatıyor orası ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: FKD

quote:

Orijinalden alıntı: ufuq010101

beyler ben popsbuy ve beruby kullanıyorum size açık ve net söylüyorum beruby'da 3 aydır onayda bekleyen işlemim var siteye mesajlar attım geri dönmeye bile tenezzül etmediler.

Onay vermesi o kadar da önemli değil, önemli olan ödemeyi ne zaman yaptığı. sanmıyorum avantajix veya beruby'den çok daha çabuk ödeme yapabilsin, neticede aynı prensiple çalışıyor hepsi. Bazıları işi daha da yavaşlatıyor orası ayrı.

hocam düşünün artık onay vermesi önemli degil adamlar onu bile 3 aydır yapmıyo.ödeme istesek artık emekliligimize dogru yaparlar heralde

• en kralı avanatajix alsınlar 10tl işlem ücreti kafan rahat hıc yoktan yer bellı adreslerı bellı
  • ufuq010101 kullanıcısına yanıt
    o da doğru. Ben beruby'ı birkez kullandım, onun dışında avantajix kullanıyorum. Daha az veriyor, aidat alıyor falan ama 3 ay bekletmiyor en azından :)

Bu arada şuan n11'de avantajix ve beruby kazanç oluşturmuyor. popsbuy'da değişiklik yok. İade olur mu acaba bilemedim.
  • Beruby yabancı kaynaklı bir site galiba. Türkiye'de de müşteri temsilcisi olarak ilkokul mezunları ergenleri işe almışlar.
    Mustafa diye tanımadığım bir uyanıktan SPAM olarak tavsiye gelince şikayet ettim, gelen cevap:
    quote:

Beruby kullanıcıları faydalandıkları siteyi adres listesinde bulunan kişilere tavsiye edebilirler. İstemediğiniz takdirde sitemize üye olmak zorunda değilsiniz, sizin onayınız olmadan üyelik gerçekleştirilmez. Kullanıcımızın size öneri postası yollamasında bir kötü niyet yoktur, suç niteliği taşıyan bir durum da yoktur. Her gün pek çok kişiye çeşitli firmalar tarafından tanıtım mailleri gönderilmektedir. Bunları açıp açmamak,(bak sennn!) spam olarak işaretleyip silmek sizin taktirinize kalmıştır.
  • 1 Agustosta yaptigim alisveris hala onaylanacak peheyyy.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 800 tl alacağım olan hebasımı kapatmış.Sebep ise tcell cüzdan kampanyasında markafoninin iptal ettiği alışverişler.Sahte işlem yapmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundere

800 tl alacağım olan hebasımı kapatmış.Sebep ise tcell cüzdan kampanyasında markafoninin iptal ettiği alışverişler.Sahte işlem yapmışım

bunu yapmaya hakkı yokki
  • avantajix le ikiside n11 i durdurmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

quote:

800 tl alacağım olan hebasımı kapatmış.Sebep ise tcell cüzdan kampanyasında markafoninin iptal ettiği alışverişler.Sahte işlem yapmışım

bunu yapmaya hakkı yokki

Aynen dostum.Diyelim ki yaptım Sana ne..!İşlem reddedildi der geçersin.3-4 ay öncesinin eksik iade itirazları vardı hala sonuç yok.Birkaç defa yazdım.İtrazlar toplu değerlendiriliyormuş.Seneye değerlendirilerdi kapanmasa idi.

Avantajixten şaşmayın.En kısa sürede itirazları sonuçlanrıyor.Her ayın 25ine doğru durek hesabınıza ödemeyi yapıyor.n11 5 lira verse nolur 7 lira verse nolur.Bulaşmayın bu siteye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

quote:

bunu yapmaya hakkı yokki

Aynen dostum.Diyelim ki yaptım Sana ne..!İşlem reddedildi der geçersin.3-4 ay öncesinin eksik iade itirazları vardı hala sonuç yok.Birkaç defa yazdım.İtrazlar toplu değerlendiriliyormuş.Seneye değerlendirilerdi kapanmasa idi.

Avantajixten şaşmayın.En kısa sürede itirazları sonuçlanrıyor.Her ayın 25ine doğru durek hesabınıza ödemeyi yapıyor.n11 5 lira verse nolur 7 lira verse nolur.Bulaşmayın bu siteye

• valla berby diyordum savunuyordum da kesinlikle tercih edilecek bir site değil. avantajix çok kaliteli davranıyor, beruby ise çok güvensiz.
  • BeRuby'den bu ay aldığım ikinci onaylanan ödemem.

Onay bekleyen arkadaşlar hesaplarını kontrol etsinler. sizinkilerde onay almış olabilir.

• berbat bi site. aslında bunları içerde parası kalan birinin bakanlığa şikayet etmesi lazım.
  •  beruby n11.com alışverişlerine 5 lira veriyor
  • Ben rebtel için bulasmistim.46.5lira iade var diyordu.üye oldum.10 dolar Yukledim.sonra rebtelle sorun var dediler yatirmadilar.sovdum adamlara yine yetmedi.sonra bende davetle o parayı cikarayim dedim.muhabbeti caktilar.hesaplarin hepsini kapattılar.5 tane acmistim zaten.ana hesabı geri actilar sonra.ama zararim en az 100 lira falan.avantajix ten şaşmayın.1 ay geçmeden onaylayip paranı yatiriyorlar bazı sitelerde.beruby de aylardır bekliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11.com ödemeleri hem beruby de hemde avantajix de kapalı.. Nedenini bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.