Şimdi Ara

beruby n11.com alışverişlerine 5 lira veriyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
1
Favori
12.246
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kaç ay geçti hala çekeceğim 26,54 TL aktifleşmedi

üye olurken verdiği 1,06 TL.yi çekebilirsiniz diyor aylardır
    o miktar da zaten 46 krş diye hesaba geçecekmiş
  • AvantajX çok hızlı
    1 ayda yaptığım 2840 liralık alış verişin 106 TL' sini ödedi
  • her ne kadar ödemeleri aşırı uzun sürse de beruby n11.com iadesini 8 liraya çıkarmış...
  • Tavsiyem avantajix güvenilir geliyor nedense

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

her ne kadar ödemeleri aşırı uzun sürse de beruby n11.com iadesini 8 liraya çıkarmış...

zaten iade etmiyor ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

her ne kadar ödemeleri aşırı uzun sürse de beruby n11.com iadesini 8 liraya çıkarmış...

zaten iade etmiyor ki?

hakikaten n11 iadelerini onayladığını gören duyan yok ama benim gittigidiyor iademi onaylamış şu an 14 lira onaylanmış bakiyemi paypal üzerinden almaya kalksam bile gönderileceğinden emin değilim açıkçası yani durum vahim açıkçası ben de artık avantajix kullanıyorum ama macera tutkunları için beruby forever

• ben sordum alışverişimi ne zaman onaylayacaksınız diye.. sitelerle ortalama 3 ay vadeli anlaşmamış var. ort. 3 ay içinde onaylanır dediler. üye aidatı almadıkları için onay süresi uzuyor anladığım kadarıyla.
  • berubyden uzak durun
  • beruby benim n11 alışverişlerimi onayladı, ödememi de aldım...
  • yokmu arttıran avantajix 7 yapınca bunlar 8 yaptı
  • aylar sonra yapıyor ödemeyi, avantajixe devam.
  • sonunda haziran ayında n11 den yaptığım alışverişleri onayladılar, hesaplarınız kontrol edin arkadaşlar
  • Beruby atağa kalktı gençler. 190tl den 155tl mi onaylamışlar. Abartıldığı gibi gecikme de olmadı. Temmuzda yaptığım alışverişlerim onaylanmış. 2-2.5 ay makul bir süre bence. Tekrardan beruby tavsiye edilir. Üstelik paypal dan ödeme ücreti de çıkmıyor. Üçkağıtix in aidatları ile uğraşmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 1 Ekim 2013; 1:21:20 >

• Agustosta yaptigim alisveris hala onay asamasinda, eylulde unuttugum n11 alisverisi icin de itiraz actim ses seda yok simdilik, bekliyoruz bakalim.

• 2 aydır kazandığım parayı bekliyorum bende. itiraz kaydı açtım tabi ki. topu alışveriş sitesine atıp susmaca oynuyolar. tavsiye etmem ben.
  • Gg kliksa ve n11 alisverislerim onaylanmis benimde.

• Bu siteye bilasmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

2 aydır kazandığım parayı bekliyorum bende. itiraz kaydı açtım tabi ki. topu alışveriş sitesine atıp susmaca oynuyolar. tavsiye etmem ben.

ben de sordum, aşağıdakini yapıştırmışlar:,

Sayın kullanıcımız,

Beruby web sitelerinden aldığı komisyonları kullanıcılarıyla paylaşan bir sistem ile çalışır. Web siteleri bize ortalama 3 aylık vadelerle ödeme yaparlar. Bunun sebebi satış iadesi ya da yapılan üyeliklerin gerçek mi sahte mi olduğunun değerlendirilmesi gibi hususlardır. Web sitelerinin bize yaptığı ödemelere karşılık gelen komisyonları her ay sonunda onaylayıp kullanıcılarımıza ödeme yaparız.

Bilginize

Saygılar

Beruby

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi probiotic -- 2 Ekim 2013; 2:00:28 >
  • Beyler n11 alışverişlerime beruby 2.6667tl vermeye başladı. Nedenini bilen yada benzer bir sorun ile karşılaşan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Beyler n11 alışverişlerime beruby 2.6667tl vermeye başladı. Nedenini bilen yada benzer bir sorun ile karşılaşan var mı?

İşlem Hareketleri kısmında mı böyle gözüküyor yani alışveriş yaptıktan birkaç gün sonra mı böyle gözüküyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.