Şimdi Ara

beruby n11.com alışverişlerine 5 lira veriyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
1
Favori
12.246
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aslimdayok

Beruby trendyol 90 tllik alışveriş yaptım Beruby, trendyol bize 75 tllik alışveriş yaptın diye bilgilendirdi diyor. Bu sistem nasıl anlamadım bir ay oldu kaldı 2 ay parayı çekip paramigeriver le devam edeceğim

bir ay oldu kaldi 2 aymı 3 ay da parayı onaylamıyorki bizimki 4 ay oldu ben umudu kestim 50 tl var hesapta ama artık siteye bakmam bile
  • Avantajix iyi 5. ayın başından bu yana -10TL aidat +118TL yatan para,beruby yöneticide resmen dalga geçmiş mesajında nasıl yöneticiyse,istemezsen git başka kapıya demiş yuh yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkas

Avantajix iyi 5. ayın başından bu yana -10TL aidat +118TL yatan para,beruby yöneticide resmen dalga geçmiş mesajında nasıl yöneticiyse,istemezsen git başka kapıya demiş yuh yani.

Zamane yöneticileri atarlı oluyor
  • Eyvallah hocam parayı alamıyoruz üstüne bir de hesap silinmesin dedim @terbüyesüzcanavar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitb3 -- 30 Temmuz 2013; 23:49:13 >
  • durum nedir avantajix e devam mi beruby ye mi gecelim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

durum nedir avantajix e devam mi beruby ye mi gecelim?

Akşam kavga çıktı hocam ama bir netice çıkmadı zağar Çünkü eminim emeklerimiz boşa mı gidiyor endişesi taşıyanların birçoğu olsun beklerim,üç kuruş komisyonu birilerine mi yedireceğim diyerek beruby'de devam edecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

quote:

Akşam kavga çıktı hocam ama bir netice çıkmadı zağar Çünkü eminim emeklerimiz boşa mı gidiyor endişesi taşıyanların birçoğu olsun beklerim,üç kuruş komisyonu birilerine mi yedireceğim diyerek beruby'de devam edecektir

beruby sana hic odeme yapti mi simdi ben 50 kez 10 tl liK urun alcam eger odeme yapmiyorsa 20 tl lik avantajix e dalacam avantajix tum 10 tl lerin 5ini iade etti

• quote:

quote:

quote:

beruby sana hic odeme yapti mi simdi ben 50 kez 10 tl liK urun alcam eger odeme yapmiyorsa 20 tl lik avantajix e dalacam avantajix tum 10 tl lerin 5ini iade etti

Maalesf 82.78 TL bakiyem var şu an ancak onaylanan miktarı 1.41 TL işin özü o da ilk üyelikle verilen para zaten yani kuruş ödeme almış değiliz henüz ama beruby markası yabana atılacak gibi değil ayrıca beruby 2012 den itibaren Türkiyede faaliyette olduğundan ve yeterince üye toplayamadığından henüz ödeme olayından çok üye toplamaya yönelik atılımlar yapıyor.

avantajix kullananlar genel olarak memnun ama yıllık 10 lira komisyon kesiyor ve bir süre kullanmadığınız hesabı benim yaptığım gibi kullanmaya ve komisyon kazanmaya çalıştığınızda geçmiş dönemde alamadığı tüm komisyonları tahsil etmesi gibi bir süprizle karşılaşıyorsunuz,böyle bir durumla karşılaşmak istemeyenlere önerim yeni hesap açmaları hatta bu hesabı diğer hesptan referans ile açsınlar

• quote:

quote:

quote:

hocam ne alacaksın kargo bedava ihtiyaç olan bir şey var mı biz de karlı çıkalım öyleyse :)

• beruby paypalıma yolladı .benlik sorun yok.En hızlı işleyeni bence o. (:...38 tl paramı 1 ayda hemen aldım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucoyaho

beruby paypalıma yolladı .benlik sorun yok.En hızlı işleyeni bence o. (:...38 tl paramı 1 ayda hemen aldım yani

bizim n11 ödemeleri aylar sürüyor siz hangi mağazadan alışveriş yapmıştınız acaba?
  • Beruby i yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Arkadaş daveti, arkadaşların yaptığı alışverişler, benim yaptığım alışverişler ve kayıt olmamı istediği reklamlardan bugüne kadar 186 Lira kazandım. 5 ayda onaylanarak aldığım para 10 lirayı geçmez. Kaç kez yazdım cevap yolladım gelen cevaplar hep baştan savma hazır kopyala yapıştır mesajları. Ödeme talep ettiğinizde 1 lira işlem ücreti alıyorlar. Zaten ayda 2 lirayı zor onaylıyorlar 1 lirasıda kesinti.

beruby n11.com alışverişlerine 5 lira veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 31 Temmuz 2013; 14:42:15 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mucoyaho

beruby paypalıma yolladı .benlik sorun yok.En hızlı işleyeni bence o. (:...38 tl paramı 1 ayda hemen aldım yani

bizim n11 ödemeleri aylar sürüyor siz hangi mağazadan alışveriş yapmıştınız acaba?

markafoni kardeşim bide hepdavet ederek alışverşş yapıom ve suana kadar sorun olmadı 30 a yakın daveli alısveriş.biraz karısık bir işilem aslında
  • beruby'da aynı arkadaşlar...

O da alt limit 20 TL'ye geçmiş...
  •  beruby n11.com alışverişlerine 5 lira veriyor

Ödeme bekleyenler bakiyeleri kontrol etsin arkadaşlar. Bu ay ki bakiyeler onaylanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Ödeme bekleyenler bakiyeleri kontrol etsin arkadaşlar. Bu ay ki bakiyeler onaylanmış.

ne kadar ödeme geldi sana kardeş
  • quote:

3.67 TL
  • avantajix e devam o zaman

• quote:

quote:

3.67 TL

iyi para toplam alacak neydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

quote:

3.67 TL

iyi para toplam alacak neydi?

Ne yazıkki 196 Lira.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.