Şimdi Ara

beruby n11.com alışverişlerine 5 lira veriyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
1
Favori
12.246
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.facebook.com/beruby.turkiye

face adresi. bir kaç ay içinde (yine de sabırlı olmakta fayda var) bütün gördüğüm her yere şikayet edeceğim. Hepimiz paraları alana kadar bence berubyden uzak duralım arkadaşlar ne dersiniz?
  • Bende 30 nisan 2013 de hepsiburada dan yaptığım allşverişin geri ödemesini beklıyorum.Tam 3 ay oldu.Keşke avantajix kullsansaydım
  • n11 açılmıyorki ne berubyden ne avantajix ten
  • Aynen 5-6 ay oluyor hala hepsiburada ve daybuyday iadelerini alamadım beruby'den. Az da olsa avantajixten yapıyorum alışveirşimi çünkü 2-3 ayda alıyorum ortalama bu sitelerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

quote:

Orijinalden alıntı: mgokhan90

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abmux

quote:

http://www.popsbuy.com/ a baktım şimdi. Oranları iyi gibime geldi. Detaylara inince aldığınız komisyonun 3 te birini cukka yaptıklarını gördüm. ŞİDDETLE UZAK DURMANIZI TAVSİYE EDERİM.

+%10 da stopaj varmış Beruby devam valla.

birader sorması ayıp şimdiye kadar ne kadar iade aldın ve hangi periyotlarla 3 aydır tık yokta bizde

1 Aydır kullanıyorum. Henüz iade almadım. Beruby uluslar arası çalışan bir site. Bir çok ülkede lider konumda. Yamuk yapmazlar. İadelerin geç olması sorun değil benim için. Aidat stopaj kesintisi ödeyeceğime geç alırım kimseye dağıtmam 3 kuruş iademi.

İadelerin geç olması benim içinde önemli değil ama şimdiye kadar iade alabilen bir üyeye rastlayamadım :(

İnternet üzerindeki haberlerden, gerekse beruby ın hakkımızda kısmından okuduklarım beni tatmin etti. Ben üçkağıtix üzerinden 2 yılda anca iade alabildim. Tam iade alacağım aidat kesiliyor. Sanki dalga geçiyorlar.

6 ay sonra bile yatırsalar hiç sıkıntı yok benim için. Çok ta memnun olurum.

6 ay, 1 yıl gibi süreler benim için de sorun değil. Dediğim gibi alalım da ne zaman alırsak alalım, üzerine yatmasınlar paranın..

• quote:

quote:

quote:

http://www.popsbuy.com/ a baktım şimdi. Oranları iyi gibime geldi. Detaylara inince aldığınız komisyonun 3 te birini cukka yaptıklarını gördüm. ŞİDDETLE UZAK DURMANIZI TAVSİYE EDERİM.

birader sorması ayıp şimdiye kadar ne kadar iade aldın ve hangi periyotlarla 3 aydır tık yokta bizde

1 Aydır kullanıyorum. Henüz iade almadım. Beruby uluslar arası çalışan bir site. Bir çok ülkede lider konumda. Yamuk yapmazlar. İadelerin geç olması sorun değil benim için. Aidat stopaj kesintisi ödeyeceğime geç alırım kimseye dağıtmam 3 kuruş iademi.

HA BİZ DE SIKINTI VAR YANİ ULUSLARARASI OLDUĞUNU ANLAYAMADIK KARDEŞİM KONUŞTURMA ŞİMDİ BENİ... ALAN VARSA KONUŞSUN

• quote:

quote:

quote:

quote:

HA BİZ DE SIKINTI VAR YANİ ULUSLARARASI OLDUĞUNU ANLAYAMADIK KARDEŞİM KONUŞTURMA ŞİMDİ BENİ... ALAN VARSA KONUŞSUN

Süpriz misin arkadaşım git başka cashback sitesi kullan zorla mı kulllandırıyoruz. La havleee.

• Alt limit 10 liradan 20 liraya çıkarılmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitb3 -- 30 Temmuz 2013; 13:26:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

Alt limit 10 liradan 20 liraya çıkarılmış...

Avantajix'de de alt limit 20 TL, para iadesi 6 TL olarak güncellenmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

quote:

6tl nedir? anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

quote:

quote:

6tl nedir? anlamadım

http://www.avantajix.com/kampanya-ve-avantajlar/n11-com-kampanya-ve-avantajlari

• 20 ye 6 kotu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 liralık bir şey bulamıyordum zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

20 ye 6 kotu

Hocam bazı zeki arkadaşlar büyük ihtimalle 2 adet hesap açıp birinde kargosuz ürün listelediler. Diğer hesap ile de puan için satın aldılar. O yüzden bu şekilde bir değişkliğe gidilmiştir. Ama kim o kadar parasını riske atar bilinmez..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

20 ye 6 kotu

Hocam bazı zeki arkadaşlar büyük ihtimalle 2 adet hesap açıp birinde kargosuz ürün listelediler. Diğer hesap ile de puan için satın aldılar. O yüzden bu şekilde bir değişkliğe gidilmiştir. Ama kim o kadar parasını riske atar bilinmez..

Oyle her onune gelen uyelik acip satis yapamaz n11'de. GG degil orasi. Millet sirada bekliyor n11'e dukkan acabilmek icin.

• Yeni üye olan arkadaşlar e-mail adresinize gelen aktivasyon linkinden aktivasyonları tamamlamayı unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitb3 -- 30 Temmuz 2013; 22:34:26 >
  • quote:

beruby yöneticisine yazdığım mesaj ve cevabı aynen paylaşıyorum;
    ......

daha 1 tane para alan yok memnun kalanlar varmış, şunu da gördüm bu berubyde. Alışveriş yap şu kadar kazan diyor yapıyorsun yansımıyor ve itiraz ediyorsun diyor ki ilgili firma ile sorun yaşıyoruz gelişme olursa haber edeceğiz deyip bırakıyorlar gelişme yok. Yahu benim muhatabım sensin ilgili firma değil ki, sen demişsin bu kadar vereceğim al demişsin almışız sonra eee ilgili firma iletişim vs çüş yani. Avantajix parayı alıyor ama kesinlikle hak ediyor arkadaşlar. Bu dediğim olay rebtel ile alakalı. Avantajix verdi parayı ve beruby mahalle bakkalı gibi kapakları almıyoruz kolacı arkadaş az kola veriyor zarar ediyorum gibi yapıyor. Madem öyle milleti kandırma!!! N11deki paraları bile ödedi kısa zamanda avantajix burası hala 5 ay öncesinin parasını onaylayacak.

edit: hamitb3 referans yasak arkadaşım biz uzak dur diyoruz sen kar sağlamaya çalışıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOĞA_AŞKI -- 30 Temmuz 2013; 23:30:55 >

• linkler temizlendi ayrıca yöneticinin cevabı beni çok tatmin etmedi ve evet beruby üyelerini 3-5 ay bekletmeye niyetli bizim çalışma sistemimiz bu isterseniz diğerlerini kullanın diyorlar ben de herkes bunu bilmeli diye koymak istedim,şöyle de birşey var bugün 2 tane n11 alışverişi geçtim ve aidat,kesinti vs gibi sebepler beni yine beruby e yönlendirdi ve beruby üzerinden alışverişi geçtim neyse umarım herkes uzunca beklemek durumunda kalsa da beruby den parasını alır
  • Beruby trendyol 90 tllik alışveriş yaptım Beruby, trendyol bize 75 tllik alışveriş yaptın diye bilgilendirdi diyor. Bu sistem nasıl anlamadım bir ay oldu kaldı 2 ay parayı çekip paramigeriver le devam edeceğim

• Yukarıda paylaştığım soru-cevap mesajını bir süre sonra sileceğim çünkü ne beruby gibi bir dünya markasını ne de beruby Türkiye sitesini yöneten arkadaşları zan altında bırakmış olmak istemem özetle evet beruby en iyi komisyonu vermesinin yanında iadelerin uzun sürmesi yönünden sıkntı veriyor ve bu duruma canı sıkılan diğer arkadaşlar da dertlerini bu konuda döktüler,herkes bildiği gibi devam etsin diyelim o zaman

Ayrıca yine yukarda benden alıntı yapan arkadaşımdan sadece bahsettiğim soru-cevap mesajını içeren kısmını yani alıntıyı silmesini rica edeceğim @terbüyesüzcanavar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitb3 -- 30 Temmuz 2013; 23:18:44 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.