Şimdi Ara

beruby n11.com alışverişlerine 5 lira veriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
1
Favori
12.246
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence önemli olan sitedeki oran ne ise onu vermesi yoksa gerisi yalan ..
    diğeri muammma ötle olunca insan dolandırıldığını hissediyor..
    zaman çok önemli değil zaten .. Yıllardır internet üzerinden alışveriş yapıyorum .. Para iadesi almadan 1-6 ay geç olsun ama sitede yazdığı rakamı iade etsin yeter.. sonuçta elimize ne geçeceğini bilelim.. ..
    Beruby de dediği rakamı iade etmiyorsa dolaylı yoldan aidat almış oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

35 gün oldu n11den 5 tl verecek avantajx daha veremedi.Bu beruby i bilen arkadaşlar biraz açıklayabilirler mi ?ücret olarak ne alıyorlar?

Hiç bir ücret yok. Bakiyeniz onaylandığı zaman ücretsiz olarak paypal hesabınıza paranızı aktarıyorsunuz. o kadar

peki direkt olarak banka hesabına yönlendirme olmuyor mu?

Yok bildiğim kadar ile. Paypaldan direk banka hesabınıza aktarabiliyorsunuz ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akurttr

Bence önemli olan sitedeki oran ne ise onu vermesi yoksa gerisi yalan ..
    diğeri muammma ötle olunca insan dolandırıldığını hissediyor..
    zaman çok önemli değil zaten .. Yıllardır internet üzerinden alışveriş yapıyorum .. Para iadesi almadan 1-6 ay geç olsun ama sitede yazdığı rakamı iade etsin yeter.. sonuçta elimize ne geçeceğini bilelim.. ..
    Beruby de dediği rakamı iade etmiyorsa dolaylı yoldan aidat almış oluyor..

Öyle birşey yok. O nereden çıktı? Beruby dediği rakamı iade ediyor. Onaylanması biraz uzun sürüyor sadece.
  • ödeme zamanlarını bilemem ama akmasa da damlar diyen arkadaşlar için beruby'de sayfa ziyaretleri ve üyelikler için de kuruş biriktirme şansınız var bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: class366

ödeme zamanlarını bilemem ama akmasa da damlar diyen arkadaşlar için beruby'de sayfa ziyaretleri ve üyelikler için de kuruş biriktirme şansınız var bilginize.

Ziyaret haricinde kayıt sistemi ile para kazanma da var. Örneğin markafoni.com a beruby üzerinden üye olursan 60kr veriyor beruby. Daha bir çok site var.

http://tr.beruby.com/fjrsatlar/kayit-basina-kazan

Ammada reklam yaptım yaw. Sanki site benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 24 Temmuz 2013; 11:04:40 >

• ParamıGeriVer.com nasıl bu site hakkında hiç yorum yok ..
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    http://tr.beruby.com/cashback/satin-alirken-biriktir/gezinomi/366861
    gezinomi için %20 demiş ama pek inandırıcı değil gibi geldi .. bu oranı veriyorsa super ötesi ama inanılacak gibi bir oran değil net %10 bile verse süper
  • Mesela nakitkazan.com var. Güya aidatsız, ücretsiz. Oranlara bakın yerlerde sürünüyor. Paramıgeriver hakkında bilgim yok. Sadece havale başına 5tl alıyor diye biliyorum.
  • Paramı geri ver nasıl sizce? Havale başına 5 lira keserim diyor. Bana daha mantıki gibi geldi. örnek olarak diğer firmada 45 liraya 20 lira kesildi. Aynısını bununla yapsaydım sadece 5 lira kesinti olacaktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avantajix seviyom diğerlerini denemek gerek ama :)

:):):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebelyus -- 24 Temmuz 2013; 11:42:27 >
  • http://www.popsbuy.com/ a baktım şimdi. Oranları iyi gibime geldi. Detaylara inince aldığınız komisyonun 3 te birini cukka yaptıklarını gördüm. ŞİDDETLE UZAK DURMANIZI TAVSİYE EDERİM.

+%10 da stopaj varmış Beruby devam valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 24 Temmuz 2013; 11:43:47 >
  • avantajix benim işlemlerimde sürekli çamura yatıyor mesaj atınca da yok gelin ofisimizi görün biz güvenilir biz en iyisiyiz diğer firmalar kötü diye saçmalıyorlar bu zamana kadar kullandıklarımı alayım bundan sonra alternatiflere yöneleceğim

ürünleri aldığım halde keyfi reddetmişler işlemleri

ayrıca sadece bununla bitmiyor hepsiburada onaylanan işlemlerde de çamura yattılar 60 tl civarı alışveriş yaptım yalandan 1 tl olarak göstermişler ve küfür gibi 0.02 tl iade edeceklermiş.aşağıdaki reddedilen tüm işlemlerdeki ürünleri teslim aldım ve en yüksek oran veren ürünlerdi elektronik değildi.

beruby n11.com alışverişlerine 5 lira veriyor

• Forumdaki arkadaşları fazla hafife alıyorsunuz deyim, emin olun alınır o kadar çek :)

@yusuf24
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete.

Forumdaki arkadaşları fazla hafife alıyorsunuz deyim, emin olun alınır o kadar çek :)

@yusuf24

Almak istesem bende alırım da normal bir kullanıcının alacağı bir tutar değil bu.
  • Konuda tartışmayı gerektirecek bir durum yok arkadaşlar! İsteyen avantajix'i kullanır, isteyen paramıgeriveri, isteyende berubyi vs. Hepsinden de magdur olmuş arkadaşlar mutlaka vardır. İsteyen kendine uygun olan, alışverişlerine hitap eden siteyi kullanır. Ben şahsen avantajix'ten memnunum, zaman zaman yanlış hareketlerini görsemde genel anlamda bana hitap ediyor. benim avantajix'ten memnun olmam başkasını bağlamaz ve bana hakaret etmesini gerektirmez. ama konu içerisinde Rebelyus başta olmak üzere bazı arkadaşlarımıza yeni üye muamelesi yapıp çeşitli yaftalar yapıştıran arkadaşlar kendilerini komik duruma düşürmüşlerdir. Bırakın dileyen dilediğini kullansın, siz konu başlığında yer alan beruby'nin n11 iadesini 7 TL'ye çıkarması hakkında konuya devam edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snr.Mete -- 24 Temmuz 2013; 13:18:43 >
  • 10tl üzerine 7tl mi veriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: etlik

arkadaşlar üstteki mesajıma lütfen alıntı yapmayın görmenizi istedim 10 dakika sonra mesajı sileceğim.

hocam benim de n11 avantajix ten 10 tl uzeri islemlerden 200 tl yi gecen alacagim var ama 6. aydan bu yana gelisme yok ,yatirmama ihtimalleri var mi?

• Düzgün ve sistemli bir şekilde kullanırsan, avantajixde uzerine para bile alırsın

Hesap kendi hesabım, iş Bankası vadesizimde dekontlarımda var.

Avantajixi tek geçerim

beruby n11.com alışverişlerine 5 lira veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: etlik

Ben bu zamana kadar geç olsada bütün iadelerimi aldım. Sizinde alacağınızdan eminim.

ben senin olayi bildgm iCin ve ayni durum bende de gecerli oldugu icin sana hak veriyorum. bu Bolkepce olayin farkinda degil sakin agzindan hickimseye ne burdan ne ozelden bisey yazma ,anladin sen onu ;-)

• Avantajixi kullanarak 900liradan fazla iade aldım şu ana kadar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.