< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
besafe izi comfort x3 isofixli (Yalan MİNİCADDE KANDIRMACASI) (2. sayfa)
-
-
Forumda uzun süredir bu kadar ince ironi görmemiştim, saygılar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne güzel konuştun gardaş -
7ay once be safe izi turn aldim 4000tl verdim paramin her kuruşu helali hoş olsun. hala taksiti bitmedi ama cocugumun canidan hicbisey degerli degil Allah korusun. dandik bebek arabasi, mama sandalyesi alinir ama oto koltuğu bence dandik alinmaz.
Fiyatları takip ediyorum ara ara uygun mu bilmiyorum ancak amazon da gecen hafta 1900 küsürlü fiyatlara düştüğünü hatırlıyorum. Aceleniz yoksa ürünü sepete ekleyip amazon u takip etmenizi tavsiye ederim.
harbiden bizim için çok pahalı olmaya başladı, sanırım biz fakirleşiyoruz
-
Bundan 10-11 sene kadar önce Mısır çarşısının yanında, adını şimdi hatırlamadığım bir çocuk mağazasından 650 TL'ye almıştım. 2 çocuğumda da 6-7 yaşlarına kadar sorunsuzca kullandım. Hala sapasağlam duruyor. Uzun yolculuklara çıktımızda artık oturmak istemiyorlar. Sıkılıyorlar sanırım. 7 yaş öncesi için çok rahat sorunsuzca kullanabilirsiniz. Tavsiye ederim.
Ek: Firma puanı düşükmüş, riski size kalmış!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
zaten isofix olmayanları 1500lü fiyatlara satılıyor. Birazcık araştırırsanız isofix olmasına gerek bile olmadığını anlarsınız. ziraat koltuk kemer ile tamamen sabitlenebiliyor, kendi kendine kemer boşluğunu da alabiliyorsunuz. bence değmez satıcı puanına
-
Çok haklısınız hocam. En basitinden elimizdeki telefonlara ne paralar veriliyor. Ama çocuğun güvenliği konusunda ise hemen eskiyle kıyaslama yapılıyor.
Kısa mesafeye arabayla giderken bile emniyet kemeri takiyorken bu gibi güvenlik araçları hakkında aman nolcak denilmesi çok garip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf07. -- 12 Aralık 2020; 3:8:44 >
Şimdiki çocuklar çok çok şanslı....
Kemerli olan 1350 TL kırmızı Amazon satıyor. İlk başta onu almıştım. Benim oğlum var, koltuğun rengi çok açık. Bu sebeple kılıf baktım. Kılıf da en a 270 TL civarı. İkisi 1600 civarı yapıyor. 1700 e başka rengi var. E 1700 e Kemerli alacaksan buda 1830 a düşmüş bunu almaya karar verdim.
Firma puanı kötü, Kargo firmasıda sürat kargo yani alırken 3 kere düşündüm. Sonuçta aldım. Beklediğim gibi çıkmaz sa iade ederim.
5 sene önce 200’lü bir fiyata almıştım. (İsofixli)
Muadili Maxi Cosi’nin yarı fiyatıydı. E-bebekteki görevli Volvo bunu tavsiye ediyor dediydi.
En terletmeyen ve rahat koltuğumuz da bu oldu. Fiyatlarına hagaten şaşırdım ama. Bir zamanların ucuzuydu çünkü.
Edit: Benim aldığım 15-36 kg.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 12 Aralık 2020; 11:16:3 >
Zaten 2000-2500 arası fiyatı var, isofix olmaması güvensiz değildir aksine bazı kemerle sabitlenen koltuklar çoğu isofix li koltuktan daha sağlamdır.
Bkz: Maxi cosi tobi.
Bizde maxi cosi tobi var, almadan önce tobi, besafe izi x3, britax-römer arasında kalmıştım.
Koltuk işi şakaya gelmez. Piyasada berbat köpük ve adi plastikten olup da bir markaymış gibi bu kaliteli markalarla aynı fiyata satılan koltuklar var, asıl onları alanlara üzülüyorum. -
Zaman zaman BeSafe Izi Modular I-Size modeli Amazon'da 2000-2500 civarına düşüyor.
Onu da değerlendirebilir düşünenler.
-
En beğenilen mesajları okudum. O arkadaşlarla aynı kuşaktan geliyorum.
5 fitesli arabaları kaç yapıyor vaauuuv diye inceleye inceleye bir hoş olurduk. 180 basıyo olum 180 vuuuuu...
O zamanlar ne bebek arabası ne de oto koltuğu vardı. Millet gezmeye giderken sıpasını battaniyeye sarar göğsüne bastırır öyle giderdi. Ya da sırtına ebiştirirdi.
Hal böyleydi lakin ne cadde de ne de ana yollarda doğru düzgün araç vardı. Mahalleye bile nadiren araç park eden olurdu. Onun da başına üşüşürdük bütün zirzop sıpalar...
Şakası bir yana ADAC testinden geçen koltuklar haricinde hiç bir koltuğa para vermeyin 500 TL de olsa 1000 TL de olsa vermeyin.
Elbette bu boş beleş ekipmanlar tedbir amaçlı alınıyor, elbette en iyi araca da binsen en iyi koltuğu da alsan Allah korusun bir sorun olacaksa olur. Rabbim kimseye kaza bela vermesin.
Şurada bir kaç markanın test skorları mevcut:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiserx -- 12 Aralık 2020; 13:55:57 >
-
Bu oto koltuğunu kullanıyoruz ve çok memnunuz. Oto koltuğunun özellikleri allah korusun zaten bir kaza anında kendini belli eder ve o zaman geldiğinde üzülmemek için Adac testlerinden en az 2 ve altı puan alan oto koltukları tercih edilmesi gerekir. Güvenlik hassas bir iştir ve biz ucuzunu aldık gibi söylemlere çok itibar edilmez. Kendi canınızdan değerli bir varlığı emanet ediyorsunuz. Uzun lafın kısası isofixli versiyonun ikinci elleri bile bu fiyatlarda eğer satıcıya itibar ediyorsanız ve ihtiyacınız varsa kaçırmayın derim. -
araba alıyorsun, mtv, sigorta, kasko derken bir de oto koltuğu ama adac onaylı o da 3000 tl ...
hükümet arabaya binme diyor demekki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.besafe.com/en/product/izi-comfort-x3/
Bu modelin isofix bağlantısı yok, alanlar buna dikkat etsin.
-
https://www.besafe.com/en/catalogue//
Katolaglarında var. Biraz ikinci elini araştırırsan bolca var.
Dersen ki satıcı isofix olmayan gönderecek, yalan söylüyor, bekliyorum bakalım göreceğiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X