N11 satıcı minicadde cadde seçince fiyat 1830 TL oluyor. https://www.n11.com/urun/besafe-izi-comfort-x3-9-18-kg-isofixli-oto-koltugu-247383?magaza=minicadde ekleme: tamamen yalanmış 4 gün boyunca bu fiyatta tutup sonra kusura bakmayın yanlış bildirmişiz denildi. minicadde ile alışveriş yapmayın, yaptırmayın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknikresim101 -- 14 Aralık 2020; 13:27:44 > |
besafe izi comfort x3 isofixli (Yalan MİNİCADDE KANDIRMACASI)
-
-
Gelecek olsa alırız da, ya altı gelmez, ya üstü gelmez, ya hiç gelmez: )
-
O nasıl bir mağaza puanı ya :) (%66)
E-bebek'te de 2.099,00 TL imiş. https://www.e-bebek.com/besafe-izi-comfort-x3-9-18-kg-oto-koltugu-p-baf-251256011/?gclid=Cj0KCQiAzsz-BRCCARIsANotFgMn1qzPQuMXyaO4F7v-z2V6h9SNTzNh7g9NmSQhSlS3i8n7pZuwHAsaAk-HEALw_wcB
-
Satıcı hakkındaki yorumlar çok iyi değil almak isteyenler 2 kez düşünebilir.
-
Hiçbir zaman 4 bin TL olmadı 😅 -
quote:
Orijinalden alıntı: Johny ConstantineO nasıl bir mağaza puanı ya :) (%66)
E-bebek'te de 2.099,00 TL imiş. https://www.e-bebek.com/besafe-izi-comfort-x3-9-18-kg-oto-koltugu-p-baf-251256011/?gclid=Cj0KCQiAzsz-BRCCARIsANotFgMn1qzPQuMXyaO4F7v-z2V6h9SNTzNh7g9NmSQhSlS3i8n7pZuwHAsaAk-HEALw_wcB
Bunda isofix yok. Bu ürün amazonda şu an 1350 civarında
-
Alan oldu mu? çok iyi fiyat aslında ama 5-6 ay kullanmadan kenarda tutmak mantıklı mı acaba?
-
Üç yüz beş yüz bişey sandım yanıyor derken. -
quote:
Orijinalden alıntı: ismailrasitAlan oldu mu? çok iyi fiyat aslında ama 5-6 ay kullanmadan kenarda tutmak mantıklı mı acaba?
Değmez. Biz de çocuk büyüttük. Uygun koltuk aldik. Biryerleri eksilmedi. Uygun derken standartları karşılayan ve uygun fiyatlı olarak. Forumda böyle ucuz şöyle ucuz konuları görüp gaza gelmeyin. Bazen insanı zora sokuyor kimi konular harbi. Buna fazladan vereceğiniz parayla çocuğun başka ihtiyacını karşılayin derim.
-
Fiyat çok çok iyi.Ihtiyacı olan kaçırmasın.Magaza yorumları kõtü de olsa alınır.Gerek güvenligi ile gerek yüksek konumu ile en iyi otokoltuk listesinde en üstlerde olan bi koltuk.Son derece memnunuz biz. -
quote:
Orijinalden alıntı: PiDeğmez. Biz de çocuk büyüttük. Uygun koltuk aldik. Biryerleri eksilmedi. Uygun derken standartları karşılayan ve uygun fiyatlı olarak. Forumda böyle ucuz şöyle ucuz konuları görüp gaza gelmeyin. Bazen insanı zora sokuyor kimi konular harbi. Buna fazladan vereceğiniz parayla çocuğun başka ihtiyacını karşılayin derim.
Alıntıları GösterÇocukların araç içindeki güvenliği, diğer ihtiyaçlarından çok daha önemli diye düşünüyorum. Daha ucuz ayakkabı giydirmek mantıklıdır ama hiç bir teste sokulmamış, ne olduğu belli olmayan bir oto koltuğu ile trafiğe çıkmak bence akılsızlığın en önce gideni.
Eğer bu zamana kadar bir yeri eksilmediyse o sizin şansınızmış.
-
Mağaza puanı yerlerde olmasa alırdım ama çok kötü görünüyor dolandırılma ihtimali olabilir diye düşünüyorum -
Standartları karşılayan demişim mesajımda. Orayı kacirmissiniz bence. -
Bu işin standardı Adac testi ile başlar. Ve şuan bu testten geçer not alabilmiş koltukların fiyatları zaten bu seviyelerde oluyor. O yüzden fiyat sıcak lakin satıcı şüpheli.
-
hocam annelerimiz babalarimiz bizi kucağında tutmuş arabaya bindiğimizde . biyerlerimizde eksilmedi keske siz de hiç almasaydiniz kucakta tutarsınız biyerleri eksilmez.
-
Fiyatini bilmem ama çok kaliteli koltuk.
-
Bizim arabamız yoktu dolmuşta giderdik kucakta para da alınmazdı doğuştan sıcak fırsatçıymışım -
Fiyatlar bu seviyedeyse bilemem. Doğrudur. 4000 liralık mal deyince dediğim gibi düşündüm. Geride kalmış olabilirim fiyat konusunda. -
Yok kucakta tasimadim. Akrabadan aldım ilk sepet gibi olanı. Diğerini de uyguna aldım elde kalan iyi bir modeli. Şu an kullanmıyoruz.
Bu arada nik mesaj uyumu gözümden kaçmadı. Üstteki mesajımda aslında tam demek istediğimi anlatamadım. Her neyse artık
Pi demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Çocukların araç içindeki güvenliği, diğer ihtiyaçlarından çok daha önemli diye düşünüyorum. Daha ucuz ayakkabı giydirmek mantıklıdır ama hiç bir teste sokulmamış, ne olduğu belli olmayan bir oto koltuğu ile trafiğe çıkmak bence akılsızlığın en önce gideni. Eğer bu zamana kadar bir yeri eksilmediyse o sizin şansınızmış. |
Bizim arabamız yoktu dolmuşta giderdik kucakta para da alınmazdı doğuştan sıcak fırsatçıymışım
|
Bu işin standardı Adac testi ile başlar. Ve şuan bu testten geçer not alabilmiş koltukların fiyatları zaten bu seviyelerde oluyor. O yüzden fiyat sıcak lakin satıcı şüpheli. |
I ismailrasit demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Değmez. Biz de çocuk büyüttük. Uygun koltuk aldik. Biryerleri eksilmedi. Uygun derken standartları karşılayan ve uygun fiyatlı olarak. Forumda böyle ucuz şöyle ucuz konuları görüp gaza gelmeyin. Bazen insanı zora sokuyor kimi konular harbi. Buna fazladan vereceğiniz parayla çocuğun başka ihtiyacını karşılayin derim. |
hocam annelerimiz babalarimiz bizi kucağında tutmuş arabaya bindiğimizde . biyerlerimizde eksilmedi keske siz de hiç almasaydiniz kucakta tutarsınız biyerleri eksilmez. |
Benzer içerikler
- tatdo dondurma kimin
- ccleaner pro key
- kırmızı fırsat 16 gb
- starbucks doğum günü
- vodafone numara taşıma faturalı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X