Şimdi Ara

besafe izi comfort x3 isofixli (Yalan MİNİCADDE KANDIRMACASI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
4.002
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11 satıcı minicadde cadde seçince fiyat 1830 TL oluyor.

https://www.n11.com/urun/besafe-izi-comfort-x3-9-18-kg-isofixli-oto-koltugu-247383?magaza=minicadde

ekleme: tamamen yalanmış 4 gün boyunca bu fiyatta tutup sonra kusura bakmayın yanlış bildirmişiz denildi.

minicadde ile alışveriş yapmayın, yaptırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknikresim101 -- 14 Aralık 2020; 13:27:44 >

• Pi kullanıcısına yanıt
    Pi demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Değmez. Biz de çocuk büyüttük. Uygun koltuk aldik. Biryerleri eksilmedi. Uygun derken standartları karşılayan ve uygun fiyatlı olarak. Forumda böyle ucuz şöyle ucuz konuları görüp gaza gelmeyin. Bazen insanı zora sokuyor kimi konular harbi. Buna fazladan vereceğiniz parayla çocuğun başka ihtiyacını karşılayin derim.  

Alıntıları Göster

Çocukların araç içindeki güvenliği, diğer ihtiyaçlarından çok daha önemli diye düşünüyorum. Daha ucuz ayakkabı giydirmek mantıklıdır ama hiç bir teste sokulmamış, ne olduğu belli olmayan bir oto koltuğu ile trafiğe çıkmak bence akılsızlığın en önce gideni.

Eğer bu zamana kadar bir yeri eksilmediyse o sizin şansınızmış.

ismailrasit i kullanıcısına yanıt
    I ismailrasit demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: ismailrasit

Alan oldu mu? çok iyi fiyat aslında ama 5-6 ay kullanmadan kenarda tutmak mantıklı mı acaba?

Değmez. Biz de çocuk büyüttük. Uygun koltuk aldik. Biryerleri eksilmedi. Uygun derken standartları karşılayan ve uygun fiyatlı olarak. Forumda böyle ucuz şöyle ucuz konuları görüp gaza gelmeyin. Bazen insanı zora sokuyor kimi konular harbi. Buna fazladan vereceğiniz parayla çocuğun başka ihtiyacını karşılayin derim.  

• Gelecek olsa alırız da, ya altı gelmez, ya üstü gelmez, ya hiç gelmez: )

• Satıcı hakkındaki yorumlar çok iyi değil almak isteyenler 2 kez düşünebilir.

• Hiçbir zaman 4 bin TL olmadı 😅
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Bunda isofix yok. Bu ürün amazonda şu an 1350 civarında

• Alan oldu mu? çok iyi fiyat aslında ama 5-6 ay kullanmadan kenarda tutmak mantıklı mı acaba?

• Üç yüz beş yüz bişey sandım yanıyor derken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailrasit

Alan oldu mu? çok iyi fiyat aslında ama 5-6 ay kullanmadan kenarda tutmak mantıklı mı acaba?

• Fiyat çok çok iyi.Ihtiyacı olan kaçırmasın.Magaza yorumları kõtü de olsa alınır.Gerek güvenligi ile gerek yüksek konumu ile en iyi otokoltuk listesinde en üstlerde olan bi koltuk.Son derece memnunuz biz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Alıntıları Göster

Çocukların araç içindeki güvenliği, diğer ihtiyaçlarından çok daha önemli diye düşünüyorum. Daha ucuz ayakkabı giydirmek mantıklıdır ama hiç bir teste sokulmamış, ne olduğu belli olmayan bir oto koltuğu ile trafiğe çıkmak bence akılsızlığın en önce gideni.

Eğer bu zamana kadar bir yeri eksilmediyse o sizin şansınızmış.

• Mağaza puanı yerlerde olmasa alırdım ama çok kötü görünüyor dolandırılma ihtimali olabilir diye düşünüyorum
  • Standartları karşılayan demişim mesajımda. Orayı kacirmissiniz bence.
  • Pi kullanıcısına yanıt

Bu işin standardı Adac testi ile başlar. Ve şuan bu testten geçer not alabilmiş koltukların fiyatları zaten bu seviyelerde oluyor. O yüzden fiyat sıcak lakin satıcı şüpheli.

• Pi kullanıcısına yanıt

hocam annelerimiz babalarimiz bizi kucağında tutmuş arabaya bindiğimizde . biyerlerimizde eksilmedi keske siz de hiç almasaydiniz kucakta tutarsınız biyerleri eksilmez.

• Fiyatini bilmem ama çok kaliteli koltuk.

• zaliminsan kullanıcısına yanıt
    Bizim arabamız yoktu dolmuşta giderdik kucakta para da alınmazdı doğuştan sıcak fırsatçıymışım
  • Fiyatlar bu seviyedeyse bilemem. Doğrudur. 4000 liralık mal deyince dediğim gibi düşündüm. Geride kalmış olabilirim fiyat konusunda.
  • zaliminsan kullanıcısına yanıt
    Yok kucakta tasimadim. Akrabadan aldım ilk sepet gibi olanı. Diğerini de uyguna aldım elde kalan iyi bir modeli. Şu an kullanmıyoruz.

Bu arada nik mesaj uyumu gözümden kaçmadı. Üstteki mesajımda aslında tam demek istediğimi anlatamadım. Her neyse artık
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.