Şimdi Ara

Beşiktaş 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Beşiktaş - Fenerbahçe (575. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.756
Cevap
23
Favori
248.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir bjk maci kg olmadan bitti iyiki de oynamamisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niang 2.yarı çok iyi oynadı.Birde atmaya başlarsa dehşet olur.

McGregor helal olsun sana.
  • %80'iniz skor taraftarısınız.
    bir maç iyi oynadı diye Mc Gregor'u kral yaptınız ya diyecek lafım yok size.
    Feda sezonu falan filan tamam da Veli , Mc Gregor , Olcay , Mehmet Akyüz , M.Akgün gibi adamlar Beşiktaş futbolcusu olamaz.
  • penaltı diye zırvalayanları takmayın nasıl bize yapılan haksızlıklar 1 hafta sonra unutulduysa bu da unutulacaktır. aldık 3 puanımızı gol yemedik takıma kendine güveni geldi. İnönü'deki son derbide kapalı alt biletimi alıcam inşallah şu feneri de yenip keyfimize bakıcaz
  • beyler Ersan nasıldı? sakatlıktan sonra bir türlü tam olarak güvenemiyorum her maçta Escude oynar mı acaba diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pinwheel

Hoca artık anlamıştır umarım. Defansta Ersan-Sivok, onların önünde Toraman. Direk bu üçlüyü yazacaksin kadroya.

İşte orayı üçlüyeceksin 4lemeyeceksin ya İbo ya veli olacak 2si oldumu işte böyle kısır saçma sapan bi maç oluyor Veli çıkınca ne akla hizmet Akgünü aldım anlamdım Mami yi al Ozy'nin görevine ver yapsın işte
  • Aynı Performansı haftaya derbidede bekliyoruz

Beşiktaş 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Beşiktaş - Fenerbahçe

Beşiktaş 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Beşiktaş - Fenerbahçe

• quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

beyler Ersan nasıldı? sakatlıktan sonra bir türlü tam olarak güvenemiyorum her maçta Escude oynar mı acaba diyorum.

İyi oynadı. Hatasızdı denilebilir. İkisi de yabancı olsa veya ikisi de Türk olsa bence Escude oynamalı
  • Maçın Adamı Allan McGregor ve Ersan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

10 kişi takıma karşı böyle maç kazanmak büyük takıma yakışmaz.. Samet hoca bu ruhsuzları adam et , futbolcularınla beraber ayağını denk al.. Burası BEŞİKTAŞ !

Sakatlıklar bir geçse o zaman Beşiktaş adam gibi oynuyacak kadro bir oturmuyor ki
  • Beyler size haftaya tam destek FB'yi yenin lütfen Fernandes ve Oğuzhan'dan patlama bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

%80'iniz skor taraftarısınız.
    bir maç iyi oynadı diye Mc Gregor'u kral yaptınız ya diyecek lafım yok size.
    Feda sezonu falan filan tamam da Veli , Mc Gregor , Olcay , Mehmet Akyüz , M.Akgün gibi adamlar Beşiktaş futbolcusu olamaz.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

MCGREGOR DÜŞMANLARI NERDESİNİZ?

Bozuk bir saat bile günde iki kere doğruyu gösterir. Mc Gregor'un durumu budur.
  • McGregor Veli abdest aldı herhalde
    Haftaya Niang'ı hamama götürüyoruz.
  • Şimdi de siyah formanın gol yememe totemi çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

beyler Ersan nasıldı? sakatlıktan sonra bir türlü tam olarak güvenemiyorum her maçta Escude oynar mı acaba diyorum.

İyi oynadı. Hatasızdı denilebilir. İkisi de yabancı olsa veya ikisi de Türk olsa bence Escude oynamalı

teşekkürler hocam, ne diyelim maşallah Allah sakatlık yaşatmasın birdaha..

• mehmet akyüzün biraz daha süre forma giymesi gerekli daha evvel oyuna gireydi iyidi
  • quote:

Orijinalden alıntı: EminJan

Ersan ilk 11 deki yerini iyice sağlama aldı bence.
    Fernandesi ben anlayamadım eski hırsı yok Eskiden de top ayağına gelince cool şekilde kavrayıp şık hareket yapardı ama sonrasında yararlı olmak için çabalardı bu gün sadece dikildi kaldı böyle giderse Fernandes'le sezon sonu vedalaşılır gibi geliyor bana. Biliyorum herkes saldırabilir ama ben Fernandesin gitmesi taraftarıyım tabi kide değerinde ki bir paraya.

Adam maç sırasında hareket yapınca totosunun üstüne oturtuyorlar hemen. Bir iki kez denedi dediğim gibi indirdiler hemen adamda bıktı düşmekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EminJan

Ersan ilk 11 deki yerini iyice sağlama aldı bence.
    Fernandesi ben anlayamadım eski hırsı yok Eskiden de top ayağına gelince cool şekilde kavrayıp şık hareket yapardı ama sonrasında yararlı olmak için çabalardı bu gün sadece dikildi kaldı böyle giderse Fernandes'le sezon sonu vedalaşılır gibi geliyor bana. Biliyorum herkes saldırabilir ama ben Fernandesin gitmesi taraftarıyım tabi kide değerinde ki bir paraya.

Biz bir tuşa basacaz Fernandes'e 15-20 milyon teklifler yağacak değil mi?Yav Fernandes'e 15 veren kulüp çıkmaz açık ve net.
    Ki bugün Fernandes rakip yarı sahaya topu taşıyan adamdı.Sürekli şık çalımlar atacak değil herhalde.

• 
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.