Şimdi Ara

Beşiktaş 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Beşiktaş - Fenerbahçe (576. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.756
Cevap
23
Favori
248.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Adamların iki net penaltısı verilmedi. Neyse burak attı demezsiniz artık

Hangi pozisyonlar?

ersan ile velinin pozisyonuna diyor..ama velinin pozisyonu penaltı

ben de ilk yarı raynoh (nasıl yazılıyorsa artık) atılmalıydı diyorum

beşiktaş ne zaman yarıştan düşse 1-2 hafta ağzına bal çalarlar sırf siz konuşun diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

%80'iniz skor taraftarısınız.
    bir maç iyi oynadı diye Mc Gregor'u kral yaptınız ya diyecek lafım yok size.
    Feda sezonu falan filan tamam da Veli , Mc Gregor , Olcay , Mehmet Akyüz , M.Akgün gibi adamlar Beşiktaş futbolcusu olamaz.

Mehmet Akgün ve Akyüz'e katılırımda, Veli, Olcay ve McGregor boş basit oyuncular değil, Olcay'ı zaten tartışmamda Veli son 2-3 maçtır formunu çok arttırdı, takımda orta saha kıtlığa varken performansı iyiydi.
  • Fernandes sene sonu bırak 20 milyon Euro'yu , 12 milyon Euro'ya alan olursa satalım. Aşkımız futbolculara değil formaya. Bir Fernandes gider , üç oğuzhan gelir o paraya. Örnek aldığınız Porto herkesin yerini doldurdu. Satılmayacak adam yoktur futbolda. Amma duygusalsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Adamların iki net penaltısı verilmedi. Neyse burak attı demezsiniz artık

Hangi pozisyonlar?

ersan ile velinin pozisyonuna diyor..ama velinin pozisyonu penaltı

ben de ilk yarı raynoh (nasıl yazılıyorsa artık) atılmalıydı diyorum

beşiktaş ne zaman yarıştan düşse 1-2 hafta ağzına bal çalarlar sırf siz konuşun diye

Veli'nin pozisyonunu görmedim. Ntv'de penaltı diyorlar. Doğrudur. Keşke verilseydi... Ersan'ın pozisyonu çok açık penaltı değil. Vücut rakibin üstüne yatmıyor veya kol gitmiyor.

• Ben izlemeyince kazanıyoruz. Bu sezon 2. yarıdaki Elazığspor maçı ile bu maçı seyretmedim sadece. 2/2 yaptık. Totemimi önümüzdeki haftadaki derbi için de sürdüreceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waResurge

quote:

Feda sezonu falan filan tamam da Veli , Mc Gregor , Olcay , Mehmet Akyüz , M.Akgün gibi adamlar Beşiktaş futbolcusu olamaz.

Mehmet Akgün ve Akyüz'e katılırımda, Veli, Olcay ve McGregor boş basit oyuncular değil, Olcay'ı zaten tartışmamda Veli son 2-3 maçtır formunu çok arttırdı, takımda orta saha kıtlığa varken performansı iyiydi.

Feda sezonunda katlanılabilir ama kalbinden inanıyor musun Olcayin falan bize yakistigina ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niang süperdi ama ah ulan niang beni yak kendini yak mamadu niang
  • Şu futbolcuların maç hakkındaki yorumlarına bitiyorum ya Olcay rakibin pozisyonu yokdu demiş evet olcay pozisyon olmayan maçda Mc devleşti di mi?

Bu arada Ersanın ki penaltı değil o açık da Velinin ki ne yazık ki penaltı
  • quote:

quote:

quote:

Feda sezonunda katlanılabilir ama kalbinden inanıyor musun Olcayin falan bize yakistigina ?

ben olay ile veliyi beğeniyorum aslında

• quote:

quote:

quote:

veli ve olcay kısmına katılıyorum

olcaydan gizli kahramanmış gibi bahsediliyor birde

o ne zaman karşı karşıya kaçırdıysa galip gelemedik

olcay ve velide oyun zekası olduğuna da inanmıyorum

mc gregor ise boş kaleci değilmiş gibi geliyor hep..ama bu takım defansı ile kevgire dönmesi normal..

hele onu cenk ile asla mukayese etmem..cenk gönen beşiktaşa yedek kaleci bile olmaz

bizim kaleye hugo lloris gelse bile burun kıvıran taraftar her zaman bulunur..cordoba ya yapılanlar ortada

• ben veli'yi hep beğeniyordum. kahramanıydı bugün maçın uğur denen bıyığına tükürdüğüm adama uçan tekme atana kadar.

o adamın lisansını yırtsınlar.
  • niang bence bir daha 11 çıkmamalı. niang'dan medet umacağımıza ne kadar kötü de olsa sinan'ı izlemeyi tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

Ben izlemeyince kazanıyoruz. Bu sezon 2. yarıdaki Elazığspor maçı ile bu maçı seyretmedim sadece. 2/2 yaptık. Totemimi önümüzdeki haftadaki derbi için de sürdüreceğim.

Waidmann de FEDA dedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

niang bence bir daha 11 çıkmamalı. niang'dan medet umacağımıza ne kadar kötü de olsa sinan'ı izlemeyi tercih ederim.

Yav he he.Adama ilerde top tutuyor pozisyona giriyor.Sinan ne yapıyor?Yapma Allah aşkına.
  • niang transferi hataydı... dentinho için aynısını söyleyememi yapılası ve kimsenin hayır demiceği bir transferdi. ama niang bana göre hataydı...
  • quote:

quote:

Hoca biraz alakasız olacak ama İBB maçında kapalı tarafındaki eski açıkta mıydın sen?

• Bu arada Samet Hoca'yı dinledim adam o kadar çaresiz ki.Yedek kulübesinde oyuna alabileceği oyunu yok.Adamın işi zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

niang bence bir daha 11 çıkmamalı. niang'dan medet umacağımıza ne kadar kötü de olsa sinan'ı izlemeyi tercih ederim.

izmirde ne içiyon la sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

Usta nasıl oyun zekası yok, nasıl izliyorsunuz maçları anlayamıyorum.

Yaya kısmına katılmayın, Veli'yi izleyin sadece bu videoda

Milli takıma attığı gol

Videosunu bulamadığım asistlerden aklıma gelen de 2 hafta önce Ferdi'nin topunu çok güzel geçirdi Holosko'ya.

Olcay için bir şey söylemeyeyim, pas organizasyonlarını çok iyi yapıyor çok iyi top taşıyor ama son haftalarda bitiriciliği bir tavan bir dip değişiyor.Almeida yok, Oğuzhan yok o düşüş normal bence ama sene sonu netleşir durumu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

niang transferi hataydı... dentinho için aynısını söyleyememi yapılası ve kimsenin hayır demiceği bir transferdi. ama niang bana göre hataydı...

Takımda forvet yok ne yapsalardı?Sinan mı oynayacaktı?Ki Niang haftaya derbi de atsa anında kral ilan edilir.2 gol kaçırdı diye bu kadar eleştiri fazla.
  • 
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.