Şimdi Ara

Beşiktaş 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Beşiktaş - Fenerbahçe (578. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.756
Cevap
23
Favori
248.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 576577578579580
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

quote:

quote:

gülüm deme reyiz gülün ömrü kısa olur

Bir daha düşün

Beşiktaş 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Beşiktaş - Fenerbahçe

yok ben iyisi mi blok jokerimi kullanayım

Sağ alttaki ayrıntıya dikkat etmemişsin ama, olmuyor ki böyle kızlardan gözünü çek de bak

o yüzden yazdım vallahi

• quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

niang transferi hataydı... dentinho için aynısını söyleyememi yapılası ve kimsenin hayır demiceği bir transferdi. ama niang bana göre hataydı...

Takımda forvet yok ne yapsalardı?Sinan mı oynayacaktı?Ki Niang haftaya derbi de atsa anında kral ilan edilir.2 gol kaçırdı diye bu kadar eleştiri fazla.

yok niang'ın kalitesine, yeteneğine falan lafım yok benim... 2 gol kaçırdığı için de deği bu değerlendirmem. az çok tanıyosun beni öyle bodozlama yorum yapmam ama sen devre arası transferi yapıyosun ve sözleşmeyle bile değil, kiralıyosun... yani önünde ki 17 maçta sana fayda sağlaması için bi görev adamı alıyosun. işi şansa bırakmamalı, hazır bir adam almalısın. 2 senedir katar'da oynayan 33 yaşındaki bir adamı almamalıydın. gerekirse 35 yaşında olan ama -hazır- bir adam almalıydın. gidip de hazır konuma gelmesi için 2 ay bekliceğin bir adam alman saçma, devre arasındasın ve o 5-6 maçtan sonra ligin senin için bitmiş olma ihtimali çok yüksek... gereksizdi.

Söylediklerin mantıklı ancak kulübün mali durumu ortada.Devre arası hazır oyuncu bulmak zor.Doğal olarak Niang tarzı oyunculara yöneliyoruz.Ben hala umutluyum Niang'tan.Haftaya gol bekliyorum.

yav aynen napıcağı belli olmaz sonuçta bilindik bi yeteneği var. ama illa paralı bi transfer değil, 34-35 yaşına gelmiş bir adam bile bulunabilirdi. bilmiyorum hayırlısı inş yanıltır beni...

• quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

Ben izlemeyince kazanıyoruz. Bu sezon 2. yarıdaki Elazığspor maçı ile bu maçı seyretmedim sadece. 2/2 yaptık. Totemimi önümüzdeki haftadaki derbi için de sürdüreceğim.

Aynı şekilde bende izlemediğimde kazanıyoruz :) izlememe kararı aldım o yüzden. Sezon sonuna kadar devam edeceğim buna :)
  • mcgregor ilk kez iyi oynadı.sezon sonu holmen gelirse iyi olur
  • oha mcgregor gol yemedi aynı performansı ilerleyen haftalardada bekliyoruz inşallah ulan adam resmen bizim sabrimiz guizamız oldu ya
  • quote:

quote:

quote:

Usta nasıl oyun zekası yok, nasıl izliyorsunuz maçları anlayamıyorum.

Yaya kısmına katılmayın, Veli'yi izleyin sadece bu videoda

Milli takıma attığı gol

Videosunu bulamadığım asistlerden aklıma gelen de 2 hafta önce Ferdi'nin topunu çok güzel geçirdi Holosko'ya.

Olcay için bir şey söylemeyeyim, pas organizasyonlarını çok iyi yapıyor çok iyi top taşıyor ama son haftalarda bitiriciliği bir tavan bir dip değişiyor.Almeida yok, Oğuzhan yok o düşüş normal bence ama sene sonu netleşir durumu.

hacu bana videolarla gelme

senin velici olduğunu unutmuşum

veli beşiktaş gibi bi takımın ileride veya geride orta sahasını yönetecek kapasitede mi..ben inanmıyorum buna..gerzekçe yaptığı fauller de buna örnek..gs maçında ileriye gidemememizin en büyük nedenlerinden biriydi çok top ezdi

olcayın da ileri top taşıdığına katılmıyorum..

karşı karşıya atamıyor pas şiddetini ve zamanlamasını ayarlayamıyor pas mı verecek şut mu çekecek ne yapması gerek bunu bilemiyor..tek toplarda iyi ama yetmez

beygir gibi koşan adamlar olabilirler ama bence bu kulübe yakışmıyor ikisi de

Söylediklerine aynen katılıyorum. Bizim taraftarın oyuncuyu kral yapması için 1-2 maç yeter. Velinin pozisyonunda eğer hakem penaltıyı verseydi her şey çok farklı olacaktı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Abörcin şalgam seni fena çarpmış aga.

niye abi ne dedim yükleniyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

niang bence bir daha 11 çıkmamalı. niang'dan medet umacağımıza ne kadar kötü de olsa sinan'ı izlemeyi tercih ederim.

izmirde ne içiyon la sen

şalgam

adanalı arap ibo mu getiyor şalgamı

ahahah

adanalıyla yemekte yenmiyor macir bunu anladım. adam hiç bir şeyi beğenmiyor la

• valla veli bazen süper pas atıyor hakkını yememek lazım ama genelde sahada deli danalar gibi koşturuyor

şu gökhan süzen neye yarıyor her topa sert vurup dışarı atıyor yanında adam var pas vermiyor direk taca
  • quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

Şu futbolcuların maç hakkındaki yorumlarına bitiyorum ya Olcay rakibin pozisyonu yokdu demiş evet olcay pozisyon olmayan maçda Mc devleşti di mi?

Bu arada Ersanın ki penaltı değil o açık da Velinin ki ne yazık ki penaltı

ersanın ki penaltı değil mi dostum o posizyonda adam omuz atıp yıkıyor ve yıktığı adam enaramo, e.çolak değil ki vurdun mu yıkılsın. tüpçü size iyi çalışmış, bari haftaya da çalışsa diyecem ama adamın birinci takımı fener

Omuz omuza mücadekeye giren adam da sıska Rıfkı sanırım. İlla trolleyeceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İki de bir alıntılayan üye bir okusun şu mesajımı @Sonogo idi sanırım

Bak bu ne demek ? Sen istersen kendini zincirle boğaz köprüsüne Veli'nin 2015'e kadar sözleşmesi var ve herhangi bir hafta Necip-Toraman olmadığı zaman bu adamı oynatacak hoca.Senin oynat-sat demen bir şeyi değiştirmeyecek.

Bloklamıştım ama hadi kaldırayım dedim, son alıntından sonra bastım yine bloğu.Bloklamak ne anlama geliyor peki ? Ben senin düşüncene değer vermiyorum, yorumlarını görmeye de gerek duymuyorum demek.Sen benim için yoksun demek.İstersen sende beni blokla, böylece her hafta haklı yorumlarımı görüp sinirlerine yazık etme.

Hadi eyvallah

• quote:

• Veli'ye kızıyoruz falanda bazen öyle paslar atıyor ki şaşırıyor.Bazende acayip kötü paslar atıyor sinirleniyoruz.Tek beğendiğim özelliği sonuna kadar mücadele ediyor,kendini topun önüne atıyor var gücüyle koşuyor ve kesicilik yapıyor.Necip ve Oğuzhan yokken Toraman oynayacağına Veli oynasın razıyım.
  • sağ salim geri döndük staddan sevemedim şu sivaslıları 3 yıldır...

tebrikler beşiktaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Veli'ye kızıyoruz falanda bazen öyle paslar atıyor ki şaşırıyor.Bazende acayip kötü paslar atıyor sinirleniyoruz.Tek beğendiğim özelliği sonuna kadar mücadele ediyor,kendini topun önüne atıyor var gücüyle koşuyor ve kesicilik yapıyor.Necip ve Oğuzhan yokken Toraman oynayacağına Veli oynasın razıyım.

Toraman bu takım için çok önemli oyuncu.Ben direk Toraman'ı yazarım defansın önüne.
  • quote:

İki de bir alıntılayan üye bir okusun şu mesajımı @Sonogo idi sanırım

Bak bu ne demek ? Sen istersen kendini zincirle boğaz köprüsüne Veli'nin 2015'e kadar sözleşmesi var ve herhangi bir hafta Necip-Toraman olmadığı zaman bu adamı oynatacak hoca.Senin oynat-sat demen bir şeyi değiştirmeyecek.

Bloklamıştım ama hadi kaldırayım dedim, son alıntından sonra bastım yine bloğu.Bloklamak ne anlama geliyor peki ? Ben senin düşüncene değer vermiyorum, yorumlarını görmeye de gerek duymuyorum demek.Sen benim için yoksun demek.İstersen sende beni blokla, böylece her hafta haklı yorumlarımı görüp sinirlerine yazık etme.

Hadi eyvallah

ben veliye karşımıyım dedim?
    sadece senin her zaman haklı çıkma felsefene uyuz oluyorum.düşünceni belirtirken kelimelerini dikkatli seç

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Veli'ye kızıyoruz falanda bazen öyle paslar atıyor ki şaşırıyor.Bazende acayip kötü paslar atıyor sinirleniyoruz.Tek beğendiğim özelliği sonuna kadar mücadele ediyor,kendini topun önüne atıyor var gücüyle koşuyor ve kesicilik yapıyor.Necip ve Oğuzhan yokken Toraman oynayacağına Veli oynasın razıyım.

Toraman bu takım için çok önemli oyuncu.Ben direk Toraman'ı yazarım defansın önüne.

Necip,Oğuzhan ve Fernandes orta sahası varken Toraman'ı direk oraya yazarsan bu gün olduğu gibi atak bulmakta zorluk çekersin.
  • ohoo muhabbeti kaçırmışım
  • Takip.
  • Sanki Veli gitse yerine Xavi, Cambiasso filan gelecek. Veli gitse, Ali gelecek, yine aynı şey. Gitsin de 5 milyona Alper Potuk'u mu alacağız?

Ben de çok beğenmesem de her maç koşuyor, ortalama 7/10 oynuyor arada da 8-9/10 oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 576577578579580
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.