Şimdi Ara

Beşiktaş 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Beşiktaş - Fenerbahçe (577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.756
Cevap
23
Favori
248.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

Hocam 2 dk şu Veli sevgini bırak mantıklı düşün.Veli Beşikta'ta oynayacak topçu değil.Ama çok iyi bir yedek olur.

Olcay konusuna gelince Olcay'ı ben beğeniyorum.Bitiricilik konusunda problem yaşıyor ama attığı goller ortada.Yinede maç içinde çok yararlı bir oyuncu.
  • Güzel oldu bu galibiyet.Takım nefes aldı.Kaleci iyidi.Olcay rakip 10 kişi kaldıktan sonra takımı ileriye iyi taşıdı.Gelecek hafta derbiyi de kazanırız umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

niang transferi hataydı... dentinho için aynısını söyleyememi yapılası ve kimsenin hayır demiceği bir transferdi. ama niang bana göre hataydı...

Takımda forvet yok ne yapsalardı?Sinan mı oynayacaktı?Ki Niang haftaya derbi de atsa anında kral ilan edilir.2 gol kaçırdı diye bu kadar eleştiri fazla.

yok niang'ın kalitesine, yeteneğine falan lafım yok benim... 2 gol kaçırdığı için de deği bu değerlendirmem. az çok tanıyosun beni öyle bodozlama yorum yapmam ama sen devre arası transferi yapıyosun ve sözleşmeyle bile değil, kiralıyosun... yani önünde ki 17 maçta sana fayda sağlaması için bi görev adamı alıyosun. işi şansa bırakmamalı, hazır bir adam almalısın. 2 senedir katar'da oynayan 33 yaşındaki bir adamı almamalıydın. gerekirse 35 yaşında olan ama -hazır- bir adam almalıydın. gidip de hazır konuma gelmesi için 2 ay bekliceğin bir adam alman saçma, devre arasındasın ve o 5-6 maçtan sonra ligin senin için bitmiş olma ihtimali çok yüksek... gereksizdi.

• Oğuzhan veya Necip haftaya oynar mı acaba? Veli'nin son durumu nedir?
  • quote:

quote:

Usta nasıl oyun zekası yok, nasıl izliyorsunuz maçları anlayamıyorum.

Yaya kısmına katılmayın, Veli'yi izleyin sadece bu videoda

Milli takıma attığı gol

Videosunu bulamadığım asistlerden aklıma gelen de 2 hafta önce Ferdi'nin topunu çok güzel geçirdi Holosko'ya.

Olcay için bir şey söylemeyeyim, pas organizasyonlarını çok iyi yapıyor çok iyi top taşıyor ama son haftalarda bitiriciliği bir tavan bir dip değişiyor.Almeida yok, Oğuzhan yok o düşüş normal bence ama sene sonu netleşir durumu.

hacu bana videolarla gelme

senin velici olduğunu unutmuşum

veli beşiktaş gibi bi takımın ileride veya geride orta sahasını yönetecek kapasitede mi..ben inanmıyorum buna..gerzekçe yaptığı fauller de buna örnek..gs maçında ileriye gidemememizin en büyük nedenlerinden biriydi çok top ezdi

olcayın da ileri top taşıdığına katılmıyorum..

karşı karşıya atamıyor pas şiddetini ve zamanlamasını ayarlayamıyor pas mı verecek şut mu çekecek ne yapması gerek bunu bilemiyor..tek toplarda iyi ama yetmez

beygir gibi koşan adamlar olabilirler ama bence bu kulübe yakışmıyor ikisi de

• quote:

quote:

quote:

Hocam 2 dk şu Veli sevgini bırak mantıklı düşün.Veli Beşikta'ta oynayacak topçu değil.Ama çok iyi bir yedek olur.

Olcay konusuna gelince Olcay'ı ben beğeniyorum.Bitiricilik konusunda problem yaşıyor ama attığı goller ortada.Yinede maç içinde çok yararlı bir oyuncu.

Dostum 11 oyuncusu demiyorum ki ben zaten ? Şu adama saçma sapan laf edenleri çok afedersin boğazlamak istiyorum artık.Ezberlemişler Veli de Veli.Bak sana açık söylüyorum bu ülkede Sabri sendromu denen bir hastalık var, her taraftar kendi Sabri'sini yaratmak istiyor.Veli'yi kurban vermek istiyor bizimkilerde.Böyle bir şey olamaz..Adam 20 tane top kesiyor her maç ortalama, bunların 10 tanesi direkt kontra atak.1 pas hatası yapsın hebeleeeelalerlaralear Veliiii hüeaaaaaa

anlatmak istediğim bu

• geçen hafta ortalığı birbirine katıp bugün sevinenler yüzsüzdür. çok açık ve net bi şey.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

niang bence bir daha 11 çıkmamalı. niang'dan medet umacağımıza ne kadar kötü de olsa sinan'ı izlemeyi tercih ederim.

izmirde ne içiyon la sen

şalgam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum 11 oyuncusu demiyorum ki ben zaten ? Şu adama saçma sapan laf edenleri çok afedersin boğazlamak istiyorum artık.Ezberlemişler Veli de Veli.Bak sana açık söylüyorum bu ülkede Sabri sendromu denen bir hastalık var, her taraftar kendi Sabri'sini yaratmak istiyor.Veli'yi kurban vermek istiyor bizimkilerde.Böyle bir şey olamaz..Adam 20 tane top kesiyor her maç ortalama, bunların 10 tanesi direkt kontra atak.1 pas hatası yapsın hebeleeeelalerlaralear Veliiii hüeaaaaaa

anlatmak istediğim bu

sabri sendromu
    iyi güldürdün hacıı

• quote:

quote:

quote:

niang bence bir daha 11 çıkmamalı. niang'dan medet umacağımıza ne kadar kötü de olsa sinan'ı izlemeyi tercih ederim.

izmirde ne içiyon la sen

şalgam

içme bence sende kafa açıyor

Onrbk blokladım seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Forza Beşiktaş

quote:

quote:

quote:

quote:

anlatmak istediğim bu

sabri sendromu
    iyi güldürdün hacıı

Eyv çok iyi tespitlerim vardır benim övünmek gibi olmasın takibe devam et

• quote:

quote:

quote:

quote:

izmirde ne içiyon la sen

şalgam

Onrbk blokladım seni

• Abörcin şalgam seni fena çarpmış aga.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

izmirde ne içiyon la sen

şalgam

Onrbk blokladım seni

gülüm deme reyiz gülün ömrü kısa olur

• quote:

quote:

quote:

izmirde ne içiyon la sen

şalgam

adanalı arap ibo mu getiyor şalgamı

• quote:

Bir daha düşün

• quote:

quote:

Bir daha düşün

yok ben iyisi mi blok jokerimi kullanayım

• quote:

quote:

Usta nasıl oyun zekası yok, nasıl izliyorsunuz maçları anlayamıyorum.

Yaya kısmına katılmayın, Veli'yi izleyin sadece bu videoda

Milli takıma attığı gol

Videosunu bulamadığım asistlerden aklıma gelen de 2 hafta önce Ferdi'nin topunu çok güzel geçirdi Holosko'ya.

Olcay için bir şey söylemeyeyim, pas organizasyonlarını çok iyi yapıyor çok iyi top taşıyor ama son haftalarda bitiriciliği bir tavan bir dip değişiyor.Almeida yok, Oğuzhan yok o düşüş normal bence ama sene sonu netleşir durumu.

hebeleeeelalerlaralear Veliiii hüeaaaaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

niang transferi hataydı... dentinho için aynısını söyleyememi yapılası ve kimsenin hayır demiceği bir transferdi. ama niang bana göre hataydı...

Takımda forvet yok ne yapsalardı?Sinan mı oynayacaktı?Ki Niang haftaya derbi de atsa anında kral ilan edilir.2 gol kaçırdı diye bu kadar eleştiri fazla.

yok niang'ın kalitesine, yeteneğine falan lafım yok benim... 2 gol kaçırdığı için de deği bu değerlendirmem. az çok tanıyosun beni öyle bodozlama yorum yapmam ama sen devre arası transferi yapıyosun ve sözleşmeyle bile değil, kiralıyosun... yani önünde ki 17 maçta sana fayda sağlaması için bi görev adamı alıyosun. işi şansa bırakmamalı, hazır bir adam almalısın. 2 senedir katar'da oynayan 33 yaşındaki bir adamı almamalıydın. gerekirse 35 yaşında olan ama -hazır- bir adam almalıydın. gidip de hazır konuma gelmesi için 2 ay bekliceğin bir adam alman saçma, devre arasındasın ve o 5-6 maçtan sonra ligin senin için bitmiş olma ihtimali çok yüksek... gereksizdi.

Söylediklerin mantıklı ancak kulübün mali durumu ortada.Devre arası hazır oyuncu bulmak zor.Doğal olarak Niang tarzı oyunculara yöneliyoruz.Ben hala umutluyum Niang'tan.Haftaya gol bekliyorum.

• quote:

quote:

quote:

Bir daha düşün

yok ben iyisi mi blok jokerimi kullanayım

Sağ alttaki ayrıntıya dikkat etmemişsin ama, olmuyor ki böyle kızlardan gözünü çek de bak

• 
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.