Şimdi Ara

Beşiktaş 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Beşiktaş - Fenerbahçe (580. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.756
Cevap
23
Favori
248.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gfbekir

sabah özetleri izlerken veliye yapilan faulu gordum. veli o pozisyondan sonra yerden kalkabildi mi? yani herhangi bir sakatligi oldu mu?

Oyundan cikti ama kalkmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az sonra BJK TV mali kongre Canlı yayında.
  • Arkadaş ne tartışmalar dönmüş ben Yüzüklerin efendisi iki kuleyi bininci defa izlerken, Veli bu takımın joker adamlarından biri sakatlık ceza olmasa ilk 11 düşünülmez ama her zaman elinin altında bulunması gereken bir adam, rakibe deli gibi giriyor, ciğersiz ve en önemlisi arada doğru şeyler yapabiliyor, Olcay'a gelirsek bu adamın son vuruşlarında sıkıntı var falan filan ama topu ileride tutmayı biliyor takımı rahatlatıyor ve defansif açık özelliği olan bi oyuncu inanılmaz yardım ediyor oynadığı kanat bekine, Mcgregor benim hayallerimdeki kaleciydi her zaman söyledim İskoç bir kaleci istiyordum gerçekleşti ancak performansı ne çok kötüydü ne de mükemmeldi bence normal tipik bir kaleci, çok büyük hata yaparak gol yemiyor çok büyük kurtarışlarda yapamıyor, şu ligde böyle bi kaleci idealdir çünkü Cenk'i her ne kadar sevsemde inanılmaz kurtarışlar yapmasına karşın çok basit goller yiyebiliyor ama yinede ümitliyim 1-2 seneye düzene sokucaktır performansını.

• Niang gibi kurt bir golcüye, sivas maçındaki kaçırdığı pozisyonlar yakışmadı. Umarım fenerbahçeye karşıda böyle oynamaz.
  • Abi burada hala Veli'ye sallayanlar var,eskiden ben de pek haz etmiyordum Veli'den ama bu çocuk gerçekten formayı hakediyor,bazıları yedek bile olamaz diyor.Adam maç boyunca oradan buraya sahanın her yerinde koşuyor,orta sahada biz bazı takımlara karşı yenilmiyorsak bu Veli sayesindedir,oyun zekası olarak da geliştirdi kendini,çok iyi ara paslar atıyor,herşeyden önemlisi Beşiktaş formasının değerini biliyor ve sonuna kadar mücadeleyi bırakmıyor.

Olcay Şahan'a gelirsek son 4-5 maçtır takımın en formda oyuncusudur bence,her ne kadar takımın durgun olduğu dönemlerde bile kendisi birşeyler yapmaya çalışıyor,pozisyon yaratmaya çalışıyor,onun da tek eksiği son vuruşlar.Bu da Almanya'da biraz daha defansif oynamasından kaynaklanıyor,ama bence zamanla bunu aşacaktır.Çok da güzel goller atabiliyor,umarım Olcay'ın bu performansı devam eder.

Mc Gregor,her ne kadar millet kaç maç kurtardı falan dese de benim Mc Gregor'a güvenim sonsuz,yediği gollerin çoğunda çok bariz bir hatası yok,en bariz hatası geçen haftaki gol diyebiliriz.Ama geçen seneki Cenk'in Falcao'dan yediği goller gibi suçu yok ve Mc Gregor'un da öyle bir gol yiyeceğini zannetmiyorum.Yenilen gollerin çoğu savunma hatalarından geliyor,savunmada bence kafa olarak sıkıntı var ama o da aşılacaktır.Ve şunu söyleyeyim bu takımda savunmada yazılacak ilk isim Sivok'tur,sonra diğer mevkiler doldurulur,savunmayı toparlayan adam kesinlikle Sivok.Rıdvan Dilmen dedi bilmem gördünüz mü 25 dakika Eneramo'yu Sivok tuttu Eneramo'nun adı duyulmadı,lütfen sırf sallamak için Sivok'a laf etmeyin.

Gökhan Süzen,iyi ki almışız diyorum,bu yoklukta Türkiye'de ondan iyisini bulmamız çok zor.Hücuma İsmail kadar destek veremese de asıl görevi savunma olduğu için bence çok problem değil,savunmadaki görevini çok iyi yapıyor.

Diyeceklerim bu kadar,bana katılırsınız katılmazsınız ayrı mesele ama lütfen takıma sahip çıkalım,bu zor dönemde desteklemeyeceksek Beşiktaş'ı ne zaman destekleyeceğiz ? Ben kendimden örnek vereyim,Quaresma'lı Simao'lu dönemde İnönü'ye gitmedim.Hayatımda ilk kez FEDA sezonunda Galatasaray derbisine gittim,Allah izin verirse yine Bursa'dan Fener maçına gideceğim Beşiktaş'ımı desteklemeye.Kimse biz oraya Olcay'ı,Gökhan'ı vs izlemeye gitmeyiz biz yıldız istiyoruz demesin,siz oraya oyuncu desteklemeye değil,Beşiktaş'ı desteklemeye gideceksiniz,Beşiktaş'lı olmak ayrıcalıktır bunu unutmayın !

• Sivasın 2 net penaltısı verilmedi.
    aynı şekilde beşiktaşında bir penaltısı var.
    hakem oyunun kaderine direkt etki etti.
    görüldüğü üzere hakemlerden yana ağlaşmanın bir manası yok, kötü niyetten çok kötü hakemlere sahibiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DontMakeMeLaugh

Sivasın 2 net penaltısı verilmedi.
    görüldüğü üzere hakemlerden yana ağlaşmanın bir manası yok, kötü niyetten çok kötü hakemlere sahibiz.

Sivas'ın 1 penaltısı var, diğer net değil. Enaromo'nun el ile kontrolü de penaltı. Dediğiniz gibi hakemler kötü, art niyet sezmiyorum.
  • Oyuncular hakemlerin üzerine oynamaktan, vazgeçtiği zaman hakemler çok daha iyi olacaktır. Hakemlerin kötü olmasında futbolu yönetenlerin olduğu kadar sahadaki oyuncununda suçu vardır. Sen sahada hakem görmeden rakibe her pisliği yap, en ufak müdahalede kendiği yere at, sanki sen işini çok iyi yapıyormuşsun ve profesyonel futbolsuymuşsun gibi büyük küçük herşeyde hakeme itiraz et, hakemin kararıyla dalga geçmek için ve hakemi aşağılayarak hakemin yüzüne baka baka verdiği karara bak der gibi sırıt... Sonra hakemler kötü. Neyimiz iyiki hakemlerimiz iyi olsun. Futbolumuz baştan aşağı REZALET.

Bu yazdıklarım Beşiktaş için geçerli değildir. Genel olarak yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

sabah özetleri izlerken veliye yapilan faulu gordum. veli o pozisyondan sonra yerden kalkabildi mi? yani herhangi bir sakatligi oldu mu?

Açılma oldu yan tarafta tedaviden sonra 1 dk civarı denedi kendini sahada sonra değişiklik istedi.Koçum Veli adam sürekli savaşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DontMakeMeLaugh

Sivasın 2 net penaltısı verilmedi.

YAV HE HE 2 PENALTI HE HE

Eneramo vuruyor Ersan'a ama tır çarpmış gibi fırlatıyor kendini yere.Bunu yemeyen hakemi tebrik etmeyeceksin, niye sarı kart vermedin diye hesap soracaksın.Bariz fırlattı kendini.

Mantıklı hiçbir insan penaltı demez, diyemez o pozisyona.
  • bu maçı kazandık ve çok iyi oldu ama bu oyun haftaya fb derbisi için yeterli değil kesinlikle bu arada Veli her maç aşıyor kendini ara pas ustası oldu adam
  • O degilde top hakemin yuzune geldikten sonra Ersan'in hakeme gidip sarilmasi cok iyiydi gururlandirdi.

• FB maçında berabere kalsak iyidir ama büyük ihtimal yenilcez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

quote:

niang bence bir daha 11 çıkmamalı. niang'dan medet umacağımıza ne kadar kötü de olsa sinan'ı izlemeyi tercih ederim.

izmirde ne içiyon la sen

şalgam

adanalı arap ibo mu getiyor şalgamı

ahahah

adanalıyla yemekte yenmiyor macir bunu anladım. adam hiç bir şeyi beğenmiyor la

La bir gün buluşak da yemek yiyek, ben de Adanalıyım

Bu arada gol yememişiz hayret

bi sene olcak hala görüşcez

burak abi bilse şu durumu seni kınardı

Burak abi benim kim olduğumu hatırlıyor mu acaba sormak lazım

Bu haftaiçi bi görüşek gardaşım Küçükpark'ta falan

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

quote:

niang bence bir daha 11 çıkmamalı. niang'dan medet umacağımıza ne kadar kötü de olsa sinan'ı izlemeyi tercih ederim.

izmirde ne içiyon la sen

şalgam

adanalı arap ibo mu getiyor şalgamı

ahahah

adanalıyla yemekte yenmiyor macir bunu anladım. adam hiç bir şeyi beğenmiyor la

La bir gün buluşak da yemek yiyek, ben de Adanalıyım

Bu arada gol yememişiz hayret

bi sene olcak hala görüşcez

burak abi bilse şu durumu seni kınardı

Burak abi benim kim olduğumu hatırlıyor mu acaba sormak lazım

Bu haftaiçi bi görüşek gardaşım Küçükpark'ta falan

derbiyi de izleyebiliriz programın yoksa

• Veli mi ? Mustafa Sarp bile Galatasarayda 6 gol attı ama Mustafa Sarp Mustafa Sarptır. 10 yılda oynasa aynı Tabi inş kendini daha fazla geliştirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Veli mi ? Mustafa Sarp bile Galatasarayda 6 gol attı ama Mustafa Sarp Mustafa Sarptır. 10 yılda oynasa aynı Tabi inş kendini daha fazla geliştirir.

Mustafa ile bir tutmak çok yanlış.İyice abartmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Veli mi ? Mustafa Sarp bile Galatasarayda 6 gol attı ama Mustafa Sarp Mustafa Sarptır. 10 yılda oynasa aynı Tabi inş kendini daha fazla geliştirir.

Mustafa ile bir tutmak çok yanlış.İyice abartmışsın.

Mustafa ile bir tutmuyorum, Mustafada skora katkıda bulunuyor gol ve asist yapıyordu ama Mustafa Sarp Mustafa Sarptır. Bir iki gol ve iyi pasla Veli iyi oyuncu olmaz, Veli Veli'dir deli gibi koşar çoğu pasda hata yapar ama arada çok iyi işlerde yapar çünkü bu adamlar futbolcu onlar yapmayacakta ben mi yapacam

• Bu maçı kazanmak her anlamda önemliydi.
    Aksi olsaydı moral,motivasyon yok olurdu..
    Ümitsiz olmamalıyız. En azından hedef şampiyonlar ligi olmalı.

• Beyler ya bırakın biz yenelim, şampiyon olmazsak söversiniz yada biz bırakalım ama şampiyon olamazsanız daha çok söveriz
  • 
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.