Devlete de güvenmezsek kime güvenelim diyorsunuz yani..Çok doğru elalem Mayıslar bizim derken biz Kasım a geriledik maalesef |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1620. sayfa)
-
-
Şahsen serencebey org. Babahakkı.com ve mecbua okuyorum Mesela ben şimdi birşey soracağım, bu konuda bilgim yok aydınlanmak istiyorum. Eğer doğru bilgi veren olursa teşekkürde ederim. Bana mario, keleş ve ndour transferinin detayları lazım. zorunlu satın alma ve zorunlu maç maddeleri varmı ? Yönetim olarak sen bunları söylemiyorsun. Her kafadan bir ses çıkıyor sonra resmi siteye itimat edin diyorsun ki bu arkadaşlarda bunu söyleyecek! Tamam resmi site başımız üzerine ama aynı site ne hikmetse, kaça aldık içerdemiyiz dışardamıyız hiç bir haber yok. Kap bildiriminde bile bana beşiktaş başkanı kotadan bahsedemez! bahsetmemeli. Hani şeffaf olacaktı bu işler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 12 Kasım 2024; 12:22:49 > -
ben size neden okuyorsunuz demedim ama okunacak bir platform olmadığını biraz şaka yollu da olsa belirttim. burada sabah akşam yönetime başkana ya da hocaya istediğimiz eleştiriyi yapalım değişen bir şey olmayacak. son maç gününden beri zaten hep dönüp doluşup aynı şeyleri konuşuyoruz. siteyi engeller engellemez o yönetici arkadaşın bileceği bir iştir. sonuçta kararlarından rahatsızsanız bir üst yönetime belirtirsiniz. samimi sorduğunuz için cevap veriyorum; benim okuduğum takip ettiğim bir site yok. sadece twitter bunun için yetiyor bana. düşünceye sahip olmak için de değil yeni haberleri takip etmek için. hepimizin kendine ait düşünceleri var zaten bunun için duhuliye vs gibi sitelerin yönlendirmesine gerek yok.
engelleme konusuna gelince de; eskiden daha sert çıkıştığım anlar olmuştu. biraz hatalıydım kendimle ilgili eleştiri yapıp bu tutumumu değiştirdim. siz de o günlerde engellemişsinizdir beni
-
Bizde başarının üzerine ,güç zehirlenmesi yaşayarak bir çuval inciri berbat edebilme becerisi var maalesef..Maşallah dediğimiz herkes 40 gün yaşamaz ,illa bir hatalar zincirine girer..Türk gibi başla İngiliz gibi bitir derler ..bizim insanımızda çoğunlukla sürdürememe durumu var..ANÇ de Ş.G de büyük hatalar yaptı..Burada tekrar tekrar yazmamıza gerek yok..Hasan Arat seçildiğinde ben de destekledim, gerçek Beşiktaşlı, vizyon sahibi vs ..çok ümitliydim ama olmadı olmuyor..Zihniyet değişmiyor çünkü..Keşke şöyle bir icat yapsalardı , zamanda geriye gidip alternatiif yolların sonucunu ekrandan görebilip ona göre karar verseydik..Yapay zeka yapar ileride sanırım
-
Twitter da bol yılanlı ve zehirli bir mecra ama insan okuduğunu süzüp doğru sentezi yapabildikten sonra takip edilebilir tabi..Orada da yorumcuları, niyetlerini ve geçmişlerini iyi bilmek lazım ..Şahsen maç günleri haricinde çok izleyemiyorum..Düzeyli sohbet için teşekkürler..herşey iyi olur umarım Beşiktaş için
-
-
Yakışır ama bu yönetimle sanmam..yakındır ama ..bir gün mutlaka
-
Sonraki sene de sıfır çekeriz Avrupa'da , ondan sonra da çare bulamıyorum der bırakır gider takımı
-
Gio dan iyidir.
En azından baskanlikta yapıp hakeme ayar çeker TFF medyaya ayar çeker. -
Sergeni bende istemiyorum sıkılınca kendini vermiyor yaptığı işe
Sergen hangi takıma giderse gitsin Maximum 1 yada 1.5 yıllık sözleşme yapacaksın -
Yaşadığımız sorunun tanımını senden net olarak açıklamanı bekliyorum hocam o zaman.
Takım yarışmacı olacak yönünde vaat verildi (Kasım ayında havlu atıldı)
Başkan bizzat seçilirsem enkaz edebiyatı yapmayacağım dedi. (Ali Ece'yi resmen basın sözcüsü yapmışlar o da kendi çalıştığı kanalda ortalığa 2-3 transfer dönemi lazım diye algı oluşturdu. Taraftar böyle şeyleri bizzat yönetimden duymak ister. )
Yarışmacı değil gelişen bir takım kurulacaksa Ciro, Rafa transferleri neden yapıldı ? Bu transferler Hüseyin Yücel PR'ı için mi ? Hele yaşlarını düşündüğümüzde gelişmeye açık bir takım kurulmak istendiyse Ciro ve Joao transferleri neden yapıldı kurulacak iskelete hiçbir katkıları olmayacak 1-2 seneye futbolu bırakacaklar.
Hasan Arat başkan seçildiği dönemden bu yana bizzat ismi geçen teknik direktörler (basında çıkanları eliyorum) Hansi Flick (bizzat başkanın vaadi) , Fernando Santos ve Giovanni Van Bronckhorst. Yani birbirleriyle oyun anlayışı olarak bu kadar zıt olan 3 isimin belli bir plan proje dahilinde olma ihtimali sizce nedir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 12 Kasım 2024; 13:31:36 >
-
Bu forumdan bile GIO dan iyi en az 2-3 kişi çıkar emin ol ki..En azından doğru mevkide adam oynatır..son 5 dk.da abuk subuk değişiklikler yapmazlar
-
Sezon başı hoca tarafından gerçek kamp yaptırılmamış dersek şaşırır mısınız? Hocanın geldi geleli 1 aya yakın futbolcularla olmadığı haberi de, yok artık bu kadar da olmaz diye düşündürür mü? 🤔 Bunların gerçekliğini takımın kondisyonuna bakarak anlayabilir miyiz? -
Kaynak var mı hocam??
-
Arkadaşlar ben de çok kızdım kanat transferi yapılmamasına ve haklıydım da. Burada suçlu tamamen yönetimde ve başkandadır. Ama puan cetveline bakıyorum da Hem Eyüp hem de Samsun bizi geçmiş durumda. Samsun'un bildiğim kadarıyla transfer yasağı var. Bu iki takımın kadrosu bizden daha mı iyi? Elbette ki değil. Takıma iyi ya da kötü futbolu oynatan hocadır. Futbolcular hocanın verdiği taktiği uygularlar. Takım oynamıyorsa, sıfır gol pozisyonuyla maçları bitiriyorsa bunun suçlusu hocadır. Ben bunu Trabzon maçından beri söylüyorum. Trabzon maçına iş kazası olabilir 1-2 maç daha bekleyelim ve görelim dedik. Fakat takımda düzelen hiçbir şey olmadı. Puan cetvelinde çok geri düşmeden hocayla derhal yollar ayrılmalıydı. Artık 10 puan geri düştük. Bu saatten sonra hocayı göndersek ne olacak? Büyük yöneticiler doğru zamanda doğru kararları alanlardır. Maalesef bizim yöneticilerimiz doğru zamanda yanlış karar alanlar ya da yanlış zamanda doğru karar alanlar statüsündeler. Hepimize geçmiş olsun.
-
Takım gerçek antrenman yapmamış olsa sıfır çektiğimiz CL sezonundaki gibi Eylül ayında 14-15 sakatı olurdu. Her gün antrenman canlı yayın yapıldı. Kaynak Duhuliye galiba.
-
Doğru sözler..Ama hayat her sabah kapının zilini farklı tonda çalar..Geçmiş olsun evet..yeniden yapılanma dedik olmadı..en fazla 6 ay gecikmeli başlamış oluruz..Yeni şeffaf bir yönetim ve Yerli bir hoca (gerçek hoca ama adam gibi adam , ciddi, egosuz, sevincini, üzüntüsünü bizim gibi yaşayan, hırslı,akıllı, gerçekçi) ile seneye bambaşka olabilir
30 yaşını geçmiş ,eskiden başarılı ama paraya ve şöhrete doymuş adamları istemiyorum şahsen ara transferde de seneye de ..Bir iki tane böylesi de olur takımda ama ateşini kaybetmemiş adamlar olur ancak
Başarılı yönetimden de ,her zaman ne kadar acı olursa olsun gerçekleri duymak isterim taraftar olarak..hep söylüyoruz ,yenilmek de var şampiyon olamamak da..ama yarıştan düşmek, sahada ölü gibi dolaşmak ,rezil olmak bize yakışmaz..Saldıran karakterli ve azimli bir takım görmek isteriz her daim
-
Normal Antrenman var birde sezon öncesi yükleme var. Gsli, fbli oyuncular sezon başı kondisyon anlamında kötülerdi. Yükleme yapıldığı için Kaslar yorgundu. Ne hikmetse bizim oyuncular bomba gibiydi. 0 yorgunluk vardı takımda. Fb, gs kondisyon anlamında yükseldi bizim futbolcuların dilleri dışarıda gezmeye başladı. Zaten hem okan hoca hem de mou söylemişti. İlerleyen aylarda istenilen kondisyon seviyesine geleceğiz diye.
-
Kendi adamlarınız gelmedi diye şu yazılanlara bak. Yine bütün oyunu çözdü yurdum insanı. CL’de 0 çektiğimiz sezon hangi yükleme yapıldı peki? Her şeyi bilen insanın bunu da bilmesi lazım.
-
Takıma kanat alınmadı, Ndour Mario yanlış transferdi, hocanın dizilişi yanlış, verilen sözler tutulmadı bunlar tamam eleştiridir, tartışırız konuşuruz ama sırf senin istediğin isimler gelmedi diye yaz boyunca antrenman yapılmadı, hoca 1 ay uzak kaldı. Bunlar ne demek? Ben sağlıklı bulmuyorum bu tarz şeyleri. Takımın fizik olarak iyiliği kötülüğü bir yana hocanın sorunu vites yükseltmemesi. Mario ile başladığında adam geçemeyen kanat ile nasıl hızlı hücum yapacaksın ki? Topa basıp geri dönen adamla ne oynayacaksın?
Hocanın en büyük hatası takıntıları. Onu yiyecek bir neden varsa da budur. Yönetim de hayal görmesin sene sonuna kadar falan. Taraftar yine Stadyumdan çıkmaz geçen seneki gibi. Bir şekilde o hoca gider. Takım oynamadıktan sonra hocayı koruman imkansız zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X