Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sake_16 , TheCaliph_ , carpenic Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
32.529
Cevap
215
Favori
729.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16201621162216231624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ağzından bal damlıyor  

• tartekin kullanıcısına yanıt

Sadece samsun değil hocam eyüp kaç paralık takım ? Bunlar böyle giderse eyüp arkasından göztepe ile yarışırız.

Sanki bu takımların kadroları dar değil. Sanki bu takımların aleyhine hata yapılmıyor!!! Geçsinler bu işleri.

Bu oyun mücadele istiyor 3 tane kütük, birde kulubede 4.... olduğu olacağı bu beşiktaşın.

Şimdi ben sana olacağı söyleyeyim. Başkan çıkacak üstü kapalı birşeyler ima edecek, taraftarda buna hak verecek.

Bak, başkan nasıl konuştu diyecekler. Beşiktaş taraftarı bu vizyon ile 3. lükten öteye geçemez. Aynı vizyonda türkiye kupasını kutlar yine.

Musrati, svenson gol attığında bize imada bulunan arkadaşlar burda. söylesinler neden bu durumdayız ?

Ben mayıs kongresine katılmayacağım hatta aidat vs ödemeyide düşünmüyorum. Bu zihniyete değmez.

Benim beşiktaşa bir faydam yok! sözde olanlar kurtarsınlar işte beşiktaşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 12 Kasım 2024; 17:49:31 >
  • T0RNAD0 kullanıcısına yanıt

Politik bir açıklama ama hayal görüyorlar gerçek düşünceleri buysa. Özellikle iç sahada Kasımpaşa gibi rezil bir futbol ile gelecek yenilgide ne hoca kalır ne yönetim. O yüzden hocanın kendini toplaması lazım. Bir kez daha kanatta Mario ilk 11 görmemek dileğiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Givo hoca 4 günlük tatili iptal edip idmanlara başlamış. Trabzon maçından önce ki milli arada 8 gün gitmişti tatile.

• Am@deus kullanıcısına yanıt

Eyüp de malum başkan GS sponsoru firmanın sahibi...Fıkrada ne demiş adam anamı öpen kadı..Herkes kendini kurtarır olan arkası hiç olmayan Beşiktaşa olur..GIO denen adam ,bu kadar eleştiriye rağmen hala J.Mario yu oynatıyor, hala abuk subuk takım kuruyor ve Friedel, Feyyaz,Samet gibi büyük futbol adamları hala okeye 4.arayıp bu herife bir dirhem laf etmiyorlarsa kimse kusura bakmasın 3.lüğümüz bile garanti olamaz..Santos denilen buruşuğu da böyle egoları ile başbaşa bırakıp seyrettiler de ne oldu ? İyice dibe vurdurdular takımı..Dirhem ders çıkaramadılar ..Yıllardır konuşmaya karnımız doydu artık, hele hamaset edebiyatını sayın başkandan çok daha iyi yapanlar var malum ülkemizde..Svenson neyse ne ,hiç olmadı yeteneği kadar mücadele ediyor koşuyor ,çırpınıyor maliyeti götürüsü belli ama Musrati sanırsın ki Yavuz zırhlısı yanında en az üç maiyet gemi olacak ki azıcık hareket etsin. Bugün satıyorum desen yarı fiyatını zor bulursun

Kongreye katıl hocam senin gibiler bırakırsa muhalefeti kim temsil edecek..Bir dönem daha H.Arat yönetimi kabus olur. Ben de yakında şartları sağlayıp kongre üyesi olmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 12 Kasım 2024; 18:4:21 >

Liderlerin istifa etmesi.... Türkiye için çok zor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tartekin kullanıcısına yanıt

Bide friedel denen bi adam vardi..ne is yapar acaba..gio ilk yari bitince gonderilir..her mac ayni oyuncu ayni dakikada ayni degisiklik..farkli sonuc bekliyor millet..gol lazim..86 da oyuncu degistiriyo..bunun icin bile hoca gonderilir..

• Mayısta kongre var. Olağanüstü kongre imkansız. Olursa gelen kişi 5 aylığına gelmiş olacak.

• 10 Numara kullanıcısına yanıt

son 13 maç 1 gol 1 asist.

10 puan fark.

hiç bir iş tutmayan adamlara special one muamelesi çekmeye devam. bütün büyük takım taraftarlığı fonksiyonlarınız iflas etmiş, biyat edecek bir yönetici, bir futbolcu illaki buluyorsunuz.

------------------------------------------

montella gidiyor sanırım, ismail kartal'ı milli takıma kaptırmadan önce çekmemiz gerekiyordu geçmiş olsun.

artık kaçana kadar izlersiniz sergeni bi 3-5 ay daha, oynasın bakalım bütün hepsine salladığı topçularla iyice rezil etsin kendini de beşiktaş'ı da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 12 Kasım 2024; 19:1:53 >
  • frkndgnr kullanıcısına yanıt

2-3 hafta önce siz Musrati için, o kadar para verdik, her maça damga vurmalı, vurmuyorsa çöptür deyince ben de size Rafa'nın da son 7-8 maçta golü asist yok, onu da çöpleyin demiştim. Biraz geç oldu ama sonunda çöplemiş oldunuz.

Aynı futbolcu gs'de/fb'de olsa bu kadar maçı boş geçer miydi? Bizde son 13 maçta 1 gol 1 asist yapan oyuncu gs'de veya fb'de bu 13 maçta en az 10-11 gole etki ederdi.

Adamı profili dışında sağda solda, 10 numarada oynattıkça bu 13 maç 26 maça çıkar. Oyuncunun profili 2. forvet; biz sağ kanatta oyuncu kovalatıyoruz.

Ayrıca kadroya bir tane pivot santrfor katmamız lazımdı.

• lindeman kullanıcısına yanıt
    Adamın takıntıları o kadar basit ki

Bırak anadolu kulüpleri seni 3.lig takımları bile çözer

Bu kadar basit olursan hemen çözülürsün

Dk 65 önce oyuncu değiştirmiyor futbolun kurallarinda böyle bi madde mi var

5 oyuncu değişikliği hakkın var direk ikinci yarı oyuncu değişikliği ile başlasana

• ChatGPT'ye sordum: İmmobile -Rafa silva; Weghorst- Rafa Silva... hangisi daha uyumlu ikili olabilir?

CHATGpt:

Weghorst - Rafa Silva ikilisi, oyun tarzları açısından daha uyumlu bir çift olabilir. İşte nedenleri:

1. Weghorst - Rafa Silva İkilisi

Weghorst güçlü bir pivot santrfor olarak topu sırtı dönük alıp takım arkadaşlarına servis yapabilen bir oyuncudur. Hem hava toplarında üstün hem de topu rakip yarı alanda tutabilme becerisi vardır.

Rafa Silva ise hızlı, çevik ve topsuz alanda çok etkili bir ikinci forvet. Weghorst’un indirdiği toplara koşu yapabilir, onun sayesinde savunma arkasına rahatça sızabilir ve pozisyon bulabilir.

Bu ikili, Rafa Silva’nın hızını ve Weghorst’un fiziksel gücünü birleştirerek hem set oyununda hem de hızlı hücumlarda uyumlu bir ikili yaratabilir. Weghorst topu indirip alan yaratırken, Rafa Silva boş alanları değerlendirip gole yönelebilir.

2. Immobile - Rafa Silva İkilisi

Ciro Immobile hareketli, defans arkasına koşular yapan ve fırsatçı bir forvet. Ancak Immobile, Weghorst gibi top indirip alan açan bir pivot santrfor değil, daha çok kendisi pozisyon arayan bir oyuncu.

Rafa Silva da hareketliliğe dayalı bir oyun oynadığı için, bu ikili bazen birbirlerinin alanına girebilir ve aynı tip koşular yapabilir, bu da uyumsuzluk yaratabilir. Immobile ve Rafa Silva ikilisi birlikte oynadıklarında pozisyon çakışmaları yaşanabilir.

Sonuç

Weghorst - Rafa Silva ikilisi, oyun tarzları açısından daha tamamlayıcı bir yapıya sahip olduğu için, saha içinde daha uyumlu ve etkili bir çift olabilir. Weghorst’un fiziksel varlığı ve pas dağıtımı, Rafa Silva’nın hızına ve topsuz hareketliliğine daha iyi uyum sağlar, bu da takımın hücum zenginliğini artırır.

• Büyük takım hocası isterse karşında real barça city olsun 4-6-0 dönemez

Neyden korkupta başak karşında semihi çıkarıp forvetsiz oynuyorsun

• lindeman kullanıcısına yanıt

Malum, Friedel'i çer çöpü temizlesin ve çok geniş çevresi ??? var iyi topçular bulur reklamı ile aldılar..Ama fos çıktı..Neden mi? Bildiğim kadarı ile herkesi bedelsiz gönderdi sadece Muleka dan 1 milyon euro alındı..Şimdi, bedelsiz yolladıktan sonra bunu forumdan biri de rahatlıkla yapabilirdi..Ha adamı Avrupa gönderemezdi de Freidel gibi, o da Kayseri ye gönderirdi..Para kazanamadıktan sonra çer çöpün nereye gittiğinin ne önemi var? Bu arada kiraladıklarımızın (Abu değil) maaşlarının yüksek miktarlarını halen bizim ödediğimizi de unutmayalım..Ayrıca yanılıyorsam arkadaşlar düzeltirler, Fridel in doğrudan getirdiği bir isim var mı bilemiyorum ?

Bu noktada şöyle bir sıkıntı var..Feyyaz ,Samet ve Friedel bunların görev tanımlarını anlayan beri gelsin..hangisinin futbol şubesinde görevi nedir?? Kim kimin üstüdür? Nasıl koordine olurlar?? Yaptıkları işler arasında sevap günah nasıl paylaştırılır ??ben anlayamadım hala..Kimsenin anladığını da sanmıyorum..Kulüp Başkanı-Futbolden sorumlu yönetim Kurulu üyesi (buna yandan bağlı transfer komitesi başkanı) ve Teknik Direktör olarak gitmeli normalde zincir..Yani yukarıdan aşağıya H.Arat-Feyyaz-(Hadi Samet i transfer komitesi artı alt yapı vs yan işleri koyalım) -GIO olur herhalde..Bu denklemde Friedel in yeri nedir meçhul?? ENKA İnş.ın kurucusu rahmetli Şarık Tara nın meşhur bir lafı vardır..Proje müdürleri şantiyelere işleri çabuk bitirmek için daha çok işçi istediğinde, ''9 koca bir kadınla gerdeğe girdiğinde çıkacak çocuk 1 ayda doğmaz evladım'' demiştir..Bu da o hesap yeterinden fazla adam yerine güçlü bir organizasyon şeması daha önemlidir düşüncesindeyim..Görünen o ki Beşiktaş bir elma şekeri olmuş herkese bir ısırık veriliyor..Umarım sıra sapa geldiğinde işler düzelmiş olur

86.dak da benim bildiğim ,3-4 golle işi garantilemişsindir ..gençlerin ayağı sahaya değsin moralleri düzelsin..bir kaç kişi bonus kapsın vs diye ancak değişiklik yapılır..Zorunlu haller dışında son çeyreğe girildiğinde değişiklikler yapılmış olmalı kanaatindeyim..GIO şansını zorluyor işte..Türkiye yi anlamadan ,öğrenmeye çalışmadan giden hocalar kervanına katılacağı belli oldu..''Oynattığım oyunu beğenmeyen taraftar stada gelmesin'' dediği anda bağ koptu zaten

• ehmet34 E kullanıcısına yanıt

Çok uzun bir süredir ,takımın başında çoğu zaman garip ve tutuk oynatan, bir tarafı ile dağ devirip abuk subuk ilk 11 ler ve zamansız ve faydasız mevki ve adam değişiklikleri yapan bol miktarda hoca görmemize rağmen maalesef korkak futbol oynatmayan hoca gelmedi milattan sonra..Milat hangi noktadan başlıyor? onu artık herkes meşrebine göre koysun polemik olmasın diye yazmıyorum..

Bunu yazıya döksem tez olur. Sadece şu kadarını söyleyeyim. Sebebi nedir ? 94 yılından beri futbol izliyorum. 94 Dünya kupası ile beraber profil resmimde ki adamdan dolayı futbolu sevdim. Futbolu sevdikten sonra da o dönemim şampiyon takımında ki Metin-Ali-Feyyaz dan dolayı da Beşiktaş aşığı oldum. Hala da öyleyim. 30 sene geçmiş 6 tane şampiyonluk izledim. 24 senemi şampiyonluk görmeden geçirdim. Ama hiç birisinde bu son 5 sene ki gibi saçma eleştiriler ve saçma kıyaslamalara maruz kaldığını da görmedim bu takımın. O kupasız başarısız geçen 20 sene emin ol şu an olduğumuz durumun fersah fersah gerisindeydi bu takım. Bu kulüp 110 yaşında neredeyse ve 16 şampiyonluğu var. Bilmiyorum anlatabildim mi ? Neyi ne ile kıyasladığın ve ölçtüğün ile alakalı. Biz bu düzenin kurbanıyız. İnsanların prim yapması için sürekli pusu da oturup başarısızlık bekleyen kötü ruhlu sözde Beşiktaş savunucularının kurbanıyız biz. Adam 3,5 dk lık video ile Delgado övüyor bana. Biz bu ruhsuz adamı 5 sene izledik, sabır ettik ve eziyet çektik bu adam oynarken. 1 tane de başarısı yok oynadığı süre zarfında. Ama sözde futbol ulemalarına sorsan efsane 10 numaralardan diye adlandırırlar. Adam 5 maç izlediği Joao Mario ya dayanamıyor. Ben Delgado ya 5 sene dayandım. Ama Delgado ya Joao Mario ya yapılan eleştiri kadar da eleştiride bulunmadım insanlar da bulunmadı o dönemde. Bunların kurbanı ve bu gibi zehirli düşüncelerin kurbanı oluyor bu takım yıllardır. Bilmem ufakta olsa anlatabildim mi.

Çoğu insan bu takımı neden sevdiğini ve neden desteklediği bilmiyor. Asıl sebep bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 12 Kasım 2024; 21:14:37 >

• 7li defans sistemi ve 4 6 0 oyuncu dizilişi ile oynayan hocayı ben desteklemem. Geçen sezon devre arasında gelmek istemediği zaman ben bu adamın notunu verdim. Teknik ekibi bahane edip gelmedi. Cesaret edemedi,serdar hocanın çok mu ekibi vardı, çıktı kupayı alıp geldi.

• Böyle bir şeyi başta GSlilerin kabul etmemesi lazım ama hayal tabi böyle bir şeyi beklemek

x (formerly twitter)
    Ajanshaber1903 (@AjansHaber_1903) on X
    https://x.com/ajanshaber_1903/status/1856391906290274766?s=46

• Futbol kamuoyunda hergün ayrı bi rezillik çıkıyor

Ama hasan arat yönetimi anç yi bile mumla aratıyor

Acaba neye cevap verecekler

Bu Hasan arat ta kripto geseli çıktı galiba seçim öncesi vaatleri projeleri burak elmas ın sunumu ile hemen hemen aynıydı ilk başta konduramadım ama yaşanan sürece gelişmelere ve transferlerde harcanan paralara bakınca insan bi acaba mı diyor

Bu sezon da bizim için hüsranla bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 12 Kasım 2024; 22:44:45 >
  • Maçtan görüntüyle birleşince güzel olmuş :)

x (formerly twitter)
    🅺🅰🅰🅽 (@EKGedik) on X
    https://x.com/EKGedik/status/1856378889146130691
  • 
Sayfa: önceki 16201621162216231624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.