Al işte. x (formerly twitter) Beşiktaş Mücadelesi (@Armaicinkavga) on X https://x.com/armaicinkavga/status/1856219263926747146?s=46 |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1621. sayfa)
-
-
Antrenörden önce bu uykuya yatmış yönetimi uyandırmak lazım.
Akit'e ses çıkaramayan yönetim = Ekşi'nin parmağına ses çıkaramayan yönetim.
Siyaseten hiçbir gücümüz yokmuş. Bu eksiği de kapatmamız lazım.
-
Bakın ben size bir hikaye anlatacağım. Çok değerli bir büyüğümüz 70/80 yılındaki beşiktaş kadrosunu ve maçları ezbere biliyor. yok böyle birşey
Ben o dönem galatasarayda oynadığım için beşiktaş tarihine hakim değilim ama sülüman ağabey'de ordan mezun. Ahhhğ sülüman ağabey.
Serence bey'den köy içine beş dakikada çıkarım. barbaros'dan, çarşıya on dakikada inerim.
Zamanında gs dursun özbek hakkında yazarken çok gülüyordum. Allah vurdu tepemize
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 12 Kasım 2024; 15:29:33 > -
Givo da CLde 0 çekti. Takım yönetmemesi için kriter buysa givonun burda ne işi var diye sorarlar
-
Sorduğum soru bu değil. 14-15 sakat verildiğinde hangi yükleme yapıldı da Eylül ayında bu kadar sakat verdik?
asporSON DAKİKA BEŞİKTAŞ HABERİ: Beşiktaş’ta sakatlık kabusu! Altay maçı sonrası sayı 14’e yükseldihttps://www.aspor.com.tr/besiktas/2021/09/24/son-dakika-besiktas-haberi-besiktasta-sakatlik-kabusu-altay-maci-sonrasi-sayi-14e-yukseldi -
Ferhat gündoğdu ya ne oldu
Ne ara görevi bıraktı -
bizim derdimiz hoca koruyan yönetim değil, yönetim koruyan hoca daha çok,
şenol güneş yönetimi koruyacağına doğruları konuşsaydı ANÇ çok daha erken gidecek, çok daha çabuk kadroyu kurup bu seneye daha hazır olucaktık.
-
Yüksek tempolu yükleme yapıldı. Lig temposu ve şampiyonlar ligi temposu farklı oynandı. Oyuncular alışık olamadığı için çok fazla sakat oldu. O tempoya devam edilseydi uzun vadede kazanan biz olacaktık. Bunu yapan okan hoca oldu, kimse masal anlatmasın gsnin Bayern, tothenam maçlarında ki tempoyu hayranlıkla izledik. Ne dedi Sergen hoca bende bilirdim kapanıp kontra oynamasını, takımıma güvendim kora kor oynayacağız dedik diye. Dortmund maçında yüksek tempoda iyi mücadele ettik. Tek eksik kaliteli oyuncu farkıydı.
-
Dünkü uzun yazımda belirttiğim gibi ANÇ zaten 3.5 sezon başarısız oldu. Şenol Güneş ile beraber biraz iyi futbol ve iyi sonuçlar gelince o yaz Şenol Hocanın hatrına duruldu ortalık. Afrikalıların doldurulduğunda rezil geçeceğini anlamıştık. Şenol Hocanın arkasında taraftar desteği var zaten yönetimle gemileri yakmıştı taraftar. Şenol Hoca orada kıvılcım başlatsa taraftar ilk onu yemeyecekti. Kendi de kötü futbol oynattı orası ayrı ama o transferlerle zaten en geç Afrika Kupası'nda patlayacaktık. Aynısı Sergen hoca için de geçerli. Sen şampiyon yapmışsn bu takımı ve yönetim sana Temmuz'a kadar sözleşme önermiyor. Orada bir ne oluyoruz deseydi taraftar onun arkasında duracaktı çok net.
Gio Hocanın ise böyle bir durumu yok. Yeni yönetim 2 kupa kazndırmışken taraftarla bağı olmayan bir hoca yönetimi kötülese de 5 kişi bile toplayamaz etrafına.
-
Biz senle ortak noktada buluşamayız. 6 maçtan 1 tanesinde iyi oynamışsın kalanında zor 11 çıkartmışsın yani elde var sıfır. GS'nin böyle bir durumu olmadı hiç. Maçların farklı dinamikleri var. Münih maçında süper oynadılar ama Kopenhag'a 1-0 yenildiler ve fizik olarak da ezemediler. Masalı anlatan senmişsin gibi geliyor bana çünkü 6'da 0 yapmışsın. Dediğim gibi ortak noktada buluşacağımızı sanmıyorum. Bizim eksiğimiz fizik değil hücum organizasyonları.
@ehmet34 Görevden affı istenmiş sanırım.
-
Tff nin başında ki mafya vari adam da affını istesede kurtulsak
Ne güzel servet yardımcı gelecekti adamı kim bilir neyle tehdit ettiler de el çektirdiler -
fener osimeni yoklamış bizimde yoklamamız lazım ocakta kap bekliyorum -
Sen klasik skor taraftarı olabilirsin. Güçlü oyun olmadan başarı gelmez. Fizik gücü olmadan hücum organizasyonu yapacaksın sana gülerler. Beşiktaş gibi takım önde basar, hücum devamlılığı yapar. Ama yapamıyor sebebi fizik gücü yok, oyundan çabuk düşüyor.quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Biz senle ortak noktada buluşamayız. 6 maçtan 1 tanesinde iyi oynamışsın kalanında zor 11 çıkartmışsın yani elde var sıfır. GS'nin böyle bir durumu olmadı hiç. Maçların farklı dinamikleri var. Münih maçında süper oynadılar ama Kopenhag'a 1-0 yenildiler ve fizik olarak da ezemediler. Masalı anlatan senmişsin gibi geliyor bana çünkü 6'da 0 yapmışsın. Dediğim gibi ortak noktada buluşacağımızı sanmıyorum. Bizim eksiğimiz fizik değil hücum organizasyonları.
@ehmet34 Görevden affı istenmiş sanırım.
-
Ben bitti demeden bitmez !!!!!
-
34.31.31 yaşındaki adamlarla önde basmak zor. Yaş olarak portekiz milli takımı met edildi ama onlarında önde bastığı yok, aksine bekleyen bir oyun var.
İlk ne yapmak istediğine karar vereceksin. Önde basmak istiyorsan musrati, ndour ve mario ne alaka ? Hadi bir tanesini topla çıkış için istedin. o zaman diğerlerini niye aldın ?
Ayrıca bu ve türevi oyunlarda gezinen forvetin olmalı ! Bizimkilerin aldığı ayağına top isteyen pasör biri.... Daha bunun aynı bölgede muçi ve rafa maliyetleri var.
Bu kurulum yanlıştır....
2 yıl içinde orta alana 6/7 futbolcu alındı üstelik maliyetli isim bunlar. Her zaman dedim tekrar diyorum ! Eldeki salih yanına amir yedeğe demir ege ile aynı puan durumunda olurdun.
Bunlara harcayacağın paraya çok güzel takım kurulurdu, yazık. Elin transfer cezalısı ve 20 mılyonluk takımı senle puan durumunda yarışıyor.... Fıkra bu kadar.
Bu zihniyete transfer yaptırırsanız takım tekrar bir pig atacak sonra yine aynı hikaye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 12 Kasım 2024; 17:34:50 >
-
Sergen Yalçın birkaç aya Survivor'a katılabilecek kapasitesi olan bir kişi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Al işte.
x (formerly twitter)Beşiktaş Mücadelesi (@Armaicinkavga) on Xhttps://x.com/armaicinkavga/status/1856219263926747146?s=46helal olsun yönetimdeki kardeşlere. hakkımızı çok güzel savunuyorlar.
izlegöryoutubeHasan Arat Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı olarak genel kurula hitap ediyor...https://www.youtube.com/shorts/cT_tOKLdN2A
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 12 Kasım 2024; 17:25:13 >
-
Montella Roma'ya gidecekmiş. Milli takım için Okan B. iyi bir tercih olur. Rahatlıkla tüm gsli futbolcuları oynatır.
#OkanBurukMilliTakıma etiketine destek vermek lazım.
-
Yönetimin harcadığı 100 milyon euro ile gökdelen dikip ,üç sene sabretsek 600-700 milyon euro ya satıp bunun ile hem borçları öder hem de işe yarar bir takım kurardık Zaman çabuk geçiyor,zaten bu üst ve alt akıllarla ,gelecek 2 sene şampiyon olacağımız da meçhul
Edit: Doğrudur ama Samsunspor un bir avantajı var..onların GIO ve J.mario su yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 12 Kasım 2024; 17:28:14 > -
bu yönetim hocayı koruyamaz. en geç 7 aralık fb ve 12 aralık bodo/glimt maçları sonrası 1 tane galibiyet gelmezse hoca yollanır. belki hasan arat verdiği sözü tutup hocayla birlikte istifasını verir olağanüstü kongreye gidilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 12 Kasım 2024; 17:29:4 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X