Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1636. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rcpdrnc Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
38.587
Cevap
225
Favori
836.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 16341635163616371638
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barış Alper Yılmaz, Galler maçının 65. dakikasında oyundan alındı.

İstatistikleri her zamanki gibi.

Gol: 0

Asist: 0

Gol Beklentisi: 0.00

Kilit Pas: 0

İsabetli Şut: 0/0

İkili Mücadele: 3/7

Hava Topu: 1/3

Top Kaybı: 13

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt

Ama iyi güreşiyor,

😉 Akıl tutulmasi yaşıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağız Sabuncuoğlu: "Beşiktaş yönetimi seçimden önce bir maddeden bahsediyordu öncelik hakkıyla ilgili ama bence böyle bir madde yok." Meali; Beşiktaş yönetimi taraftarını ve Camiasını kandırmış arkadaşlar YALAN söylemiş arat.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • theKing_ kullanıcısına yanıt
    Sen bana derdin hep engelle geç diye. Hem sözde beşiktaşlılara hem bunlarla niye cevap verip kendini yoruyorsun ki dostum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir Rakibin : İcardi varken osimhen’i alıyorlar.

Sen rafa var diye Talisca’nın diğer ezeli rakibine gitmesine tepki göstermiyorsan, sana da Yazıklar olsun.

Bu sitede iyiyi isteyenler eleştirilmeye başlandı, durum çok kötü yerlere gidiyor Arkadaşlar burası Beşiktaş Beşiktaş taraftarı iyi transfer ister isteyecek isteyeceğim yönetim de parası yoksa Muçi'ye 10 Can Keleş'e 2.5 verdi 12.5 milyonu çöpe attı gitti takım orta saha dolu olduğu bilinmesine rağmen Jao Mario Cher Ndour falan transfer edildi bunları Yücel yapmaz o malum takım eskisi Bradel mi fradel mi neyse adını zerre önemsemiyorum onun işleri bunlar Mayıs'ta gideceksiniz son bir kıvılcım kaldı Fenerbahçe talisca olayı olursa stadyumda tek bir tezahürat duyulur; YÖNETİM İSTİFA!

• Bu işin raconu budur.
    Taraftar yönetimde ki iş adamlarına baskı yapar para ödetir ve transfer yaptırır.

Hayatımda ilk defa yöneticiler para vermesin diye neredeyse tesis basacak takımın eksiklerini söyleyince eleştirince “hainsiniz trollsünüz” diye haykıran bir kitle görüyorum donanım haber de bu düşündürücü.

• Şu an Beşiktaşın talisca transferi gerekli değil,ama senin rakibin Fenerbahçe transferi yaparsa geçen sene seçim kazanacağım diye selfiler çektirdiğin
    Al nassr başkanıyla o zaman nasıl izah edeceksin bu taraftara başkan! Bu transferi yapmıyorsan da bu transferi yaptırmayacaksın.
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe Ne yani seçimi kazanmak için fotoğraf mı servis edildi?
    Mesele talisca falan değil böyle bir anlaşma yoksa kabul edilebilecek bir durum değil.

Seçimi kazanmak için fotoğraf çekilip medya attırdın o zaman derler adama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 17 Kasım 2024; 2:38:28 >

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt

bi milli takım maçı oynanıyor, o sırada galasaraylı bir birey maçı falan bırakıp donanımhaber forumunda soluksuz bir şekilde beşiktaş başlığında fink atıp herkese laf yetiştiriyor. nasıl bir hayatsızlık, nasıl bir komplekstir yarabbi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 17 Kasım 2024; 9:24:54 >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Şaşırdık mı ? Yooo İlk mi? Yooo Alıştık mı ? HAYIR 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe Alışmadık, alışmayacağız alıştıramayacaklar..🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe 

Dıj Güçler Dıj Güçler diye sayıklayanlara, kendi gelemediler ama belli ki Friedel i temsilci atadılar ,harbi DIŞ GÜÇLER

• Anc yi aratacak biri gelse kimse inanmazdi..bu hizla giderlerse heykelleri dikilir..

+1903

Bunun kabullenilecek bir yanı yok. Ezeli rakibin senin takımında tam anlamıyla parlamış bir futbolcuyu alıp gelecekse boşu boşuna koltuk işgal etmenin mantığı yok. Biz ne talihsiz bir kulübüz arkadaş ya. Daha kötüsü olamaz derken daha da kötüsüne denk geliyoruz.

• lindeman kullanıcısına yanıt
    Maddi yönden 4 yılda yapılmayan borç 1 yılda yapıldı... Daha bunun devre arası var. Hoca 2 transfer dönemi daha istiyor, 2'de öncesi 4 Bunların enkazı daha derin ve külfetli olacak. Dij güçler, sözde beşiktaşlılar devletide arkasına almış oyun oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 17 Kasım 2024; 11:16:13 >
  • Lütfen eleştiri kantarının topuzunu kaçırmayalım beyler..Omo kara duvar var, afilli kasyon var..stadın çatısı, gayrimenkuller, daha çalacak çok kapı var...biraz sabır yönetim yeni..malum enkaz devraldı..sizin gibiler dur demezse sırada getirilecek çok GIO ve J.Mario lar var🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe 

• tartekin kullanıcısına yanıt

Döndüğünden beri 1 haftada belki 500 mesaj yazdın ve bana attığın iftira içeren mesajlar hariç 1 tanesini silmedim. Kaldı ki mesajlarını silip, uyarı veren yönetici de sadece ben değilim. Burada aktif olduğum için bana yönelik yazıyorsun. Bu mesajını da silip, uyarı açacağım. Kimse kimseye bedavadan iftira atamaz. Hem kendimi hem de buradaki her üyeyi koruyorum, kaç yıllık üyeliğin veya kaç yaşında olduğun önemli değil. Ben sadece yoruma bakıyorum varsa bir şey siliyorum.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

1 haftada atılacak mesaj sayısının sınırı var mıdır forumda? Silinecek içerikte bir mesaj atmıyorum ki silesin..Hangi mesajda iftira atmışım, alıntıla da görelim..Millete laf sokup sonra da mağduru oynuyorsun. Son attığım mesajı silmekte de haksızsın..Sen her yazılandan nem kapacaksan burada kimse mesaj yazamaz ,tek başına yazar okursun..Her üyeyi korumadığın da ortada yakın arkadaşlarını koru yeterli sana..Kimse senden yaş, üyelik vs kriterler üzerinden ayrıcalık istemedi..Beşiktaş yönetimini terbiye çerçevesinde eleştiren benim gibi arkadaşların mesajlarını zırt pırt silme..Kısacası Mısıra sultan olma, adil ol yeter

• Adam ulu orta 'kudurun' 'lan' diye bizlere hitap ederken sorun yok. Bu mesajdamı sorun var ? Hakarete ceza yok ama imaya tehdit var.... Ayrıca ima filanda göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 17 Kasım 2024; 11:49:10 >
  • Am@deus kullanıcısına yanıt

Kudurun diye şikayet ettiğin günlerce kalan o mesajlar bir yana ''ulan'' diye mesaj bile vardı..Şikayet ettim o zaman .''.kötü niyet yok'' diye cevap geldi...silmediler ..işin tadı kaçmaya başladı..dün de bizim haricimizde bir sürü arkadaş tavır koydu böyle keyfi mesaj silinmesine..herkes kendi konumunun gerektirdiği ölçüde adil olmalı olamıyorsa da ; hakem, hakim, admin artık o makam neyse ,tribünden sahaya inip makam desteği olmadan oynamalı..Ona buna uzaklaştırma verilse ne olacak? O uzaklaştırmayı veren adaletten uzaklaştıktan sonra

• 
Sayfa: önceki 16341635163616371638
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.