Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1637. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kumdanşato Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.636
Cevap
225
Favori
837.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 16351636163716381639
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam klüp yöneticileriyle selfi çekip aram çok iyi topçu getiririm istersen diyor. Beşiktaşın eline düştüğü adama bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş Eski Asbaşkanı Emre Kocadağ: "2019'da 475M$ borçla aldığımız yönetimi 2023 Kasım'da 290M$ ile bıraktık. Bugün 400M$'ı aşmış durumda. Belki seçim günü 500'ü geçmiş olacak.

Bir buçuk senelik görev süresinde borcu dolar bazında neredeyse ikiye katlamak kabul edilemez. Arat'ın beğenmediği yönetim, ilk sezonunda şampiyon olup borçları kontrol edilebilir hale getirmişti."

(Sabah)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tartekin kullanıcısına yanıt

Taraf oldunmu işin büyüsü bozulur hocam. Burda öncelik şahsi görüşün değil, üye haklarıdır. Bana mesela zamanında arkadaşın biri 'yolda görsem bu ne diye tekme atarım' yazmıştı.

Bak o mesaj hala duruyor!!! on yıllık mesaj, silmedim.

Ben görev yaptığım süreçte bire bir hakarete uğrarken üye'nin yazma özgürlüğünü elinden almadımda. Olan, Olmayan imaya tehdit ediliyor olman ilginç.

• Am@deus kullanıcısına yanıt

Yaşım ileri, fosiliz tabi ama hayal meyal hatırlıyorum..Millet o zamanlar telgrafa yeni alışmış, Kadıköy de atlı tramvay işliyor.. forummuş internetmiş esamesi yok..Abdülhamit devrinin sonları anlayacağınız..Şeytan dürttü can sıkıntısına, Tasvir-i Efkar ın okuyucu köşesine yazmaya başladım ..''Burun'' yazıyorum üstü silinmiş okunmuyor, ''Yıldız'' yazıyorum keza öyle..bir ,iki derken o zamanlar admin filan icat edilmemiş tabi sermuharrir bana özel yazmış gazete köşesinde, ''tartekin bey bunları yazmayın padişah tahrik oluyor üzmeyelim diye'' hey gidi günler hey..İstibdat çok kötü şeydir arkadaşlar çok !! siz gençsiniz bilmezsiniz Allah o günleri bir daha göstermesin bizlere, şöyle böyle derken neticede Gazi M.Kemal iktidarı ele aldı da çok şükür Cumhuriyet ve Demokrasi geldi memlekete, kanunları çiğnemeden ,terbiyeyi bozmadan herkes hür düşüncesini ifade etmeye başladı..hey gidi günler hey

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Şükür USD teğet geçiyor, rahvan yürüyor..Gayr-i menkulden yürüyeceğiz biz de inşallah🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe 

• X'de denk geldim.Gülsek mi üzülsek mi bilemedim...

• popturceyn P kullanıcısına yanıt

Çinliler birine beddua etmek istediklerinde “tuhaf zamanlarda yaşayasın” dermiş..TUHAF ZAMANLAR!🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe 

• Başımıza TAŞ YAĞACAK !!!

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçeyeniçağ gazetesi
    Wanda Nara Icardi'ye eşçinsel suçlaması: Beni erkekle aldattı
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/wanda-nara-icardiye-escinsel-suclamasi-beni-erkekle-aldatti-860427h.htm
  • Emre Kocadağ: "Hasan Arat, 'Çöktü' dedikleri benzin istasyonu kontratını 20 sene önce kendisi yapmış. Kongrede, 'Benzin istasyonu ihalesinde imzanız var mı?' diye soran kadın kongre üyesine hakaret ettiler. Beşiktaş'ın mallarına sahip çıkılması önemlidir ama geçmiş 20 senede görev almış herkesi hedef haline getirirseniz, insanlar '20 senedir bu kulüp zorluk yaşarken neredeydiniz?' diye sorar. Hasan Arat, camia dışına gösterdiği dostluğu neden camianın içindeki insanlara göstermiyor? Önceki dönemlerde hizmet etmiş insanları itibarsızlaştırmaya çalışarak kendi itibarınızı yukarı taşıyamazsınız."

• Bu adamı ısrarla oynatma olayı gerçekten bambaşka bir seviye. Barış’ın babası bile milli takımın iyiliği için oğlunu oynatmaz bu istatistiklerle

• +Talisca mı Mourinho mu istersiniz ?

- ikisinide fener aldı başkanım.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe
  • 100 tane takımım olsa 100'üne de rafa silva yerine talisca alırım. napıcaksın 13 maçta 1 golü olan adamı

rafa silva serdar ali çeliklerin tabiriyle "skorer degil abi"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 17 Kasım 2024; 15:9:44 >
  • Abi bizde bu aşağılık kompleksi olduğu sürüce bizden bir cacık olmaz.

Şimdi BJK bakıyorum forvet arkasında Rafa var. Üstüne BJK transfer tarihinin en büyük yatırmı olan Muçi var. Hala Talisca diye ağlayan adamlar var.( Muçi , Rafa süper demiyorum.)

Abi adam 30 yaşında!! idman , mücadele gücü, rekabet olmayan Çin , Arap liglerinde oynamış. Bu adam için şu düştüğümüz hallere bak.

Ama Fb de de akıllanma yok. Hala “Gs nin konuşulmasına nasıl engel olabiliriz” Adamların transfer anlayışı bu!!! 10 yıl daha şampiyon olamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 17 Kasım 2024; 15:58:41 >
  • irfan s kullanıcısına yanıt

FB’nin başka transfer politikası yok ki. Bizle GS’nin ilgilendiği herkese teklif veriyorlar. Para göz olanları alıyorlar. Hiç farklı isim gördünüz mü yaz boyunca? Çağlar Cengiz Oğuz Tadiç Cenk ve nicesi.

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe Derbi performansı açısından Erkek futbola örnek olarak sunulmalı kadın takımının performans ben bu galibiyetler için Kadın Futbolun prim bile almadığını düşünüyorum mesela.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Milli arada Hansi Flick futbolcularına antrenman yaptırıyormuş. Şaşırdım. Bizimkiler salı gününe kadar izinli.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçex (formerly twitter)
    Fırat Günayer (@firatgunayer) on X
    https://x.com/firatgunayer/status/1858129978711331147
  • 
Sayfa: önceki 16351636163716381639
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.