Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1639. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.573
Cevap
225
Favori
836.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 16371638163916401641
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çarşı neye karşıysa biz onun yanındayız. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FİKRET ORMAN PARALAR NERDE?

Sorusunun cevabını verdin mi de televizyona çıkıyorsun. SÜLÜN ORMAN efendi cevap ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikret Orman: "Beşiktaş'ın en zor günü Feda sezonuydu. Bizim kadromuza bakın. Galatasaray'da Sneijder'ler Drogba'lar vardı. Biz oradan geldik, geçtik. Bizi sonra ayağımızdan paçamızdan aldılar. Biz 3-4-5 şampiyonluk vura vura gidecektik."

• Fikret Orman: "Rahmi Koç, 'Beşiktaş'a destek olmak istiyorum' dedi. Beraber toplantı yaptık, Ali Koç da vardı. O zaman Fenerbahçe başkanı değildi. Forma sırtını Beko'ya verdik. Yıllık 3 M$ değerinde bir anlaşmaydı. Ali Koç 'Artıralım isterseniz, 3,5 M$' yapalım dedi. 'Olmaz, başkasına 3'e verirken Rahmi Bey'e 3,5 denmez' dedim."

• tartekin kullanıcısına yanıt

Dede bunlari paylasmasan bize ne gsnin isleri..sen isini bilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikret Orman: "Şenol Güneş'e Milli Takım teklifleri yapıldı. Hocanın aklı gitti. Şenol Hoca, 2 işe konsantre olabilecek birisi değildi. Oradan öyle operasyonlar başladı, maç maç ben söylerim size. Bülent Yıldırım'ın o Galatasaray maçında bize yaptıkları. En fazla yapabileceğim hakemliğini bitirtmekti."

• lindeman kullanıcısına yanıt
    Araya reklam alıyormuşuz gibi düşün 😁 Dinlenmesi gerekenleri dinlendiriyoruz biraz..Fikret Başkanı seyrediyorum şimdi TİVİBU Spordan ..yoksa biz bitti demeden bitmez

• Hasan Arat Eski Galatasaray basketbol sporcusu Galatasaray'da son maçına çıktı jübilesini Galatasaray yaptı Fikret Başkan çalıştığı yerden sormuş 3'lük atmış Çıkar seba diye Ağlamaya başlar 2 gün sonra. (Süleyman Abi'yi tenzih ederim) Fikret Orman: "Süleyman Seba'nın ismini kullanmak doğru değil, ölmüş adamın ismini kullanmak... Kullanacaksan fikirlerini kullan. İsmini anmakla bir şey olmuyor."

• bedava bilet vermedi ya, ondan bu nefretleri. ANÇ döneminde ses çıkarmayanın da fikrinin önemi yok. kendilerini lağvetsinler. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe

• Fikret Orman,dönüş yollarını döşemeye başlamış bile .akıllı davranıyor..daha zamanı var yönetimin dediği Mayisa kadar..bırakın sözlerini tutsunlar diyor..Muci yi Musrati yi ben alsam bu fiyatlara beni köprüden aşağı atarlardı diyor. Hasan başkan bazen aleyhimde konuşuyor ama ben duymazliga geliyorum yoksa negatif yaklaşsam bu yönetimin ancak bir hafta ömru var dedi,daha ne desin .Mayıs 2025 çok yeniliğe gebe gibi duruyor

• tartekin kullanıcısına yanıt
    Fikret ormanın söylediklerin hepsi doğru
    Tek yanlış kelimesi yok

• Fikret Orman: "Al-Khelaïfi benim de arkadaşım, arkadaş olman hiçbir şeyi değiştirmez ki. Ben seni çok seviyorum diye Immobile'nin maaşını karşılayıp sana mı vereceğim?

Öyle bir lanse edildi ki. Ha madem ilişkileri bu kadar iyi, basketbol salonumuzu Qatar Airways yapsın?" 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe Hasan bey çok güzel Selfie çeker sayın Orman hakkını yemeyin şimdi Allah var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 17 Kasım 2024; 22:9:46 >

• Sosyal medya ile algı yönetilir,kulüp yönetilmez .Benim troll ekibim yok ,sosyal hesabim da yok F.Orman

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    esas "Matruşka" mevcut yönetim bu bu gece bu yayınla birlikte ortaya çıkmıştır Kral Çıplak! ✍🏻🫠

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 17 Kasım 2024; 22:11:13 >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Fikret Orman başkan Sergen Yalçın teknik direktör

• Benim ne zaman aday olacağıma ben ve 15 milyon kişilik Beşiktaş camiası karar verir .100 kişilik Çarşı grubu istemiş istememiş tınnn F.Orman..Yolun açık olsun başkan kendini özlettin Mayıs ta bekliyoruz

• Fikret Orman: "Canları sağ olsun. Onların isteyip istememesi zerre umrumda değil. çArşı grubu dediğin 50-100 kişi. Beşiktaş camiası 25 milyonluk camia. Benim ne zaman aday olacağıma ben ve Beşiktaş camiası karar verir. çArşı'ya fikri sorulursa da söylerler."

• Fikret Orman: "Beni eleştirenlere sesleniyorum:
    - Beni geçmek istiyorsanız daha iyisini yapın.
    - Yeni Talisca bulun.
    - İstikrarlı kadro yapın.
    - Şampiyon olun.
    - Beşiktaş'ın marka değerini yükseltin.
    - Daha ucuza mı stat yapacaksınız? Yıkın! Yapın stadı!
    - Benimle alakalı konuşacak adamın 1 tane icraat olur. 2 demiyorum. 1 tane diyorum.
    - Ben Beşiktaş'ın stadını yaptım.
    - Ben Beşiktaş'ı şampiyon yaptım.
    - Ben Beşiktaş'ın marka değerini yükselttim.
    - Müzesini yaptım.
    - Genel merkezini yaptım.
    - Altyapı tesislerini yaptım.
    - Ben zengin bir adam olarak Beşiktaş'a gelmedim. Ben Beşiktaşlı olduğum için geldim."

1. Bu takım neden bu kadar fazla izin yapıyor.Kondisyon yok,mücadele yok ne yorgunluğu
    2. Bu adamlar kim ki kanaat önderiymiş gibi konuşuyorlar.Adam güzel konuşmuş mevcut yönetimin arkasındayım diye

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe
  • Nabız yokluyor.

• 
Sayfa: önceki 16371638163916401641
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.