Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1641. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: xmuro312 , mandarin Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 18 Misafir (2 Mobil) - 18 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.515
Cevap
225
Favori
834.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 16391640164116421643
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pırıl pirildir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence fikret başkan gelmeli yeniden sarı kardeşler birlik olur.

Güçlü başkan Fikret orman.
    Dün dediklerinin hepsi doğru.
    O sene Burak gelse negredo yerine sampiyonduk.
    Buraki tanımıyorum diyen anc adamı hoca yaptı.
    Fikret orman gittikten sonra oyuncu satışı yok nerdeyse.
    Kurduğu kadro yaptığı transferlerin çoğu iyiydi.

• Fikret ormanın trolleride sahaya indiğinde göre seçim çok yakın.
    Olur olmadık zamanda önce twettirda saçma sapan fikret orman sevdalilark çıktı bir anda. Sonra forman hemen bir yayına çıktı. Akıllı adam bu yönetimi destekliyorum diyor ama alttan alta Beşiktaş'ın bana ihtiyaci var mesajını veriyor bir sonraki seçimde adayım diyor. Kendi de biliyor bu yıl sonu seçim var. Hem taraftara kötü gözükmüyor hem kendi kartini açiyor.
    Seni de unutmadık fiko son yılında ne klube uğradın ne maçlara geldin. Kendi sahamizdaki maçlara bile gelmiyordun. Transfer sezonu full mikanosta geçiriyordun. O paraların hesabını vermedin daha.
    Kapalının tam ortasına locaları diktir Beşiktaş tribün kültürünü bitirdin fetocu savcılarla işbirligi yapıp kendi taraftarlarina kumpas kurdun. Tam siyasetci tam kurnaz adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirtazo01 -- 18 Kasım 2024; 9:29:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes Fikret ormanj ilk iki sezonu ile hatırlıyor ama son 2 sezondaki faciaları çabuk unutuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fo açıklamaları zaten sinsi. Kocadağında aynı gün konuşması tesadüf değil. Başkan ve adayların ivedi şekilde adaylıklarını açıklaması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 18 Kasım 2024; 9:43:7 >
  • Bu sefer de adalı gelsin deneme yanılma ile iyi biri çıkar herhalde

• Geldiği gün kapalıya %280 zam yapmasını,
    Tarihin en büyük gelirleri varken en büyük borcunu oluşturmasını vs geçtim

Kendi Taraftarını şu an Türkiye’de olmayan savcılarla evinden aldıran adam ben Beşiktaş’lıyım diyemez !

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Am@deus kullanıcısına yanıt

Millette uygulamada harcayacak para mı kaldı hocam? Emekli artık 5 TL ye yarım bardak çay içmeye başladı..Öğrenci babasından harçlık alacak da orada harcayacak...zor işler

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Valla Orman, Koru bilemiyorum ama bunların acilen gitmesi şart..Şimdi Göztepe yi elbette farklı yeneceğiz..sen ondan sonra yönetimi seyret..hepsi Bayern muamelesi çekecekler Göztepe ye, demeçler, nurlu ufuklar..Vizyon yok vizyon..Göztepe yi de yen bir zahmet artık ..Işıklı lansman yapmak vizyon değildir..Hasan Arat bey belli ki sağlığını öne sürerek daha da yıpranmadan bu işten sıyrılmak derdinde. Hüsnü Bey hevesli ama kongrede gücünün olacağını sanmam ..Ancak kendisi her zaman yönetimde yer almalı ,çünkü para harcamak isteyen bir Beşiktaşlı ,doğru yönlendirilerek ,doğru futbolcular için para harcanması sağlanmalı..F. Orman anladığım kadarı ile aday olacak ,zemin yokluyor..Serdar Adalı ile arasında bir yarış olur kim kazanır bilemem? Ancak F. Orman girmezse S.Adalı başkanlığı kesin alır..

Kim gelecekse gelsin fazla uçmasın (bunu dün F.O. da söyledi H.Arat için) , tutulamayacak sözler vermesin, yeniden yapılanmaya girecekse tam girsin, 30 yaş üstü ıskartaları toplamasın..mücadele gücünü ruhunu kaybetmemiş 1-2 tane böyle adam olabilir ama üzeri hevesli ,genç, koşan, mücadele eden futbolcular olsun..Artık uyuz uyuz geri pas seyretmek istemiyorum şahsen..varsın yenilelim ama kora kor mücadele edelim..Bir de bunları sahada uygulatacak, bizimle ağlayıp bizimle gülecek taş gibi bir yerli hoca..Ben diyeyim Sergen Yalçın ,sen de Çağdaş Atan..Beşiktaş ın tarihini, şerefini, geçmişini bilecek, her sabah ''Beni iyi ki bu takıma hoca yaptın Allahım'' diyerek uyanacak hoca lazım bize

• Am@deus kullanıcısına yanıt

Teorik olarak doğru ,katılıyorum..Ancak pratikte öyle olmuyor bizim memlekette..Sen de biliyorsun ;zemin yoklayacaklar, dernekler üzerinden kongre oyu devşirmeye çalışacaklar, başkan oldukları takdirde kime ne imkanlar sağlayacaklar bakacaklar, X yarışa girerse ne olur Y yarıştan çıkarsa ne yaparım son dakikaya kadar varyasyonları çözmeye çalışacaklar, takımın ligdeki ve Avrupa daki başarı durumunun netleşmesi beklenecek vs vs..Bu işin (her türlü seçimin) doğası böyle..Hepsi için ayırmadan yazdım bunları..Öyle; ''camia daha fazla yıpranmasın, kaos olmasın, varsın ben yıpranayım'' diyerek Kara Murat gibi kılıcı çekip dalacak adam nerede? sanmam

• Şöyle güçlü ve vizyon sahibi bir yönetim gelmedi ki toplayalım biraz kendimizi. Her yönetimin falsoları var. Paralar çok kötü harcanıyor, yazık.

hesabını veremediği 103 milyon euro senin için bir anlam ifade ediyormu,103 milyon euro kayıp diyor denetleme raporu belgelerle sabit bedava peşkeş çekilen otopark,aras özbilizin şaibeli transferi stad yapımında fazladan kesilen faturalar bunlar hemen aklıma gelenler.

banlanan hesaplarımın birkaçıyla beraber hep yazdım...

Beşiktaş'ın 3. sene şampiyonluğu alamamasının yegane sebebi futbolcuyu bjk transfer komitesinden, scout ekibinden daha iyi bilen taraftarlardır.

Burak Yılmaz'a burun kıvırıp yerine ŞG'nin istemediği Negredo'yu zorla takıma getirdi. Negredo da 2018-19 sezonunda ise tam form tutacak aynı taraftarlar tepki gösterip adamı yollattırıyorlar...

Bu taraftarlar aynısını 2017 yazı İstanbul kampında Yalçın Ayhan'a da yapmıştı... Bjk denemelerinden ağlayarak ayrıldı

Eh Seba'ya küfreden taraftarların çocukları, kardeşleri, torunlarından farklı davranmasını beklememek gerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 18 Kasım 2024; 13:2:50 >
  • Madem Can Keleş'e süre vermeyeceksin kadroda düşünmüyorsanız niye aldınız? tam bir kadro mühendisliği örneği sergiliyor Arat yönetimi 😀 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Zaynutdinov'a da sezon başında gitme demişlerdi. İyice formdan düşsün diye beklettiler galiba. Mühendislik.

• Beşiktaş milli takıma oyuncu göndermeyi acilen askıya almalıdır. çünkü bu takım ne yerli ne de milli.
    instagram
    CORNERHABER on Instagram: "📌”Montella 5 dakika bile süre veremiyorsa, Semihi milli takıma çağırma o zaman” #semihkılıçsoy #montella #nihatkahveci"
    https://www.instagram.com/reel/DCeUJFotFnA/?igsh=amI2NHl0bDFjbnVl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 18 Kasım 2024; 14:17:29 >

• Semih g saraya transfer olsa her Maç ilk 11 olurdu. bknz; Gsaray'ın ÇÖP sağ bek oyuncusu BAY her maç sahada Hayalet gibi geziyor ama maalesef milli takım! Gs'nin çiftliği olduğu için Adı 0'cı Barış'a çıkmasına rağmen ilk 11 başlatılıyor işte "YAPI" tam olarak bu semih'e Mobbing uygulanıyor kasıtlı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 18 Kasım 2024; 14:32:10 >
  • bugün günlerden 18 Kasım 'Dünya Prensesler' günüymüş öyleyse ''Bitik haliyle'' Beşiktaş'tan yetiştiği camiasından zam isteyen verilmediği zaman da Ezeli rakibe bilerek giden yani aklınca ''İntikam alan'' Cenk Tosun'un gününü kutluyorum PRENSES CENK TOSUN! futbolu bıraktığında camia olmayacak arkanda kimse seni hatırlamayacak bile. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe 

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe

• NeoNesil2024 N kullanıcısına yanıt
    Sebaya küfredenler diyip hırsız Burak gelmedi diye mi üzüldün yani. Başarıda her yol mübahtır mı diyordu Seba sence?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Semih gol attığında Cenk'in ona bakışını gördükten sonra kendisi benim için bitmiştir..Kim bilir hangi hesapla kim kıyakçılığına aldı/aldırttı onu FB ye .2,5 milyon euroluk adam mı? 3 maçta 30 küsür dakika oynamış sıfır katkı ...belli ki nemalansın demiş birileri..Koç da hatır için kabul etmiş..zerre üzülmedim aksine de sevindim..Adam geçen sezon 50 puan fark oluşurken eli belinde seyrediyordu forvet olarak..en ufak bir hırsı, ben Beşiktaş a liderlik yapayım yaklaşımı yoktu...Darısı diğer evlat kontenjanı faydasızların başına..Yalnız ileride onun da maaşının bir kısmını hala bizim ödediğimiz gibi bir haber de çıkarsa hiç şaşırmam..Çünkü gariplikler ülkesinde gariplik dolu bir takımız şu anda maalesef

• 
Sayfa: önceki 16391640164116421643
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.