Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1642. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.464
Cevap
225
Favori
833.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 16401641164216431644
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mevzu gerçekten paraysa eğer malesef futbolcular sever parayı fazla şaapmamak lazım

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tartekin kullanıcısına yanıt

Beşiktaş'ın kargaşadan çıktığını ben 2015 / 2016 sezonu hatırlıyorum bir de 2017 / 2018 sezonu var son kez ŞL'ye (Şampiyonlar Ligi) katıldığı sezon takımımızın o günden 6 sene bitti 7'ye girecek 1 ay kaldı hala takım ve camia bu labirentten çıkamadı Çebi zaten Allah ameliyle muamele etsin hoş iyi ameli de yoktur Ahmet'in o ayrı bir tartışmanın konusu Beşiktaş rezil iki başkan gördü Tüpçü ve Çebi arat henüz o kadar hainlik etmedi ama kredisi neredeyse bitecek bence çoktan bitti ama şu olur gün gelir Arat devir teslim yaparsa hain olmaz paralar nerede? denmez densizlik edildi Fikret bey için maalesef Hasan Arat'ı ibra ederim ama ben sadece transfer yapmayı bilmiyor rafa ve İmoyu Yücel aldı. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe 

• Aynı anda Sercan, Fırat, Gökmen bir ismi hedef gösteriyorsa bundan şüphelenmek lazım. Bunlar çıkarcı kişiler.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe
  • carpenic kullanıcısına yanıt

bu taraftar kendisine orta parmak gösteren Sergen'lere, para için Fener'e kaçan Feyyaz'lara müsamaha gösterdi, Burak'a da gösterirdi ki geldiğinde de gösterdi de...

Sadece Burak özelinde değil Yalçın Ayhanlara, Babellere yapıldı bu olay... taraftarlar onlar hakkında çıkan transfer haberlerinde ana avrat sövdü

Taraftar her transferlere karışınca, Seba'ya, Bilgili'ye küfredince onlar gider, yerine ANÇ gibi, Demirören gibi vizyonsuzlar, kötü niyetliler gelir kulübü soyup soğana çevirir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 18 Kasım 2024; 20:2:18 >
  • Fikret Orman: "Beni eleştirenlere sesleniyorum:" (Tivibu Spor)

- "Beni geçmek istiyorsanız daha iyisini yapın."

- "Yeni Talisca bulun."

- "İstikrarlı kadro yapın."

- "Şampiyon olun."

- "Beşiktaş'ın marka değerini yükseltin."

- "Daha ucuza mı stat yapacaksınız? Yıkın! Yapın stadı!"

- "Benimle alakalı konuşacak adamın 1 tane icraati olur."

- "Ben Beşiktaş'ın stadını yaptım."

- "Ben Beşiktaş'ı şampiyon yaptım.

- "Ben Beşiktaş'ın marka değerini yükselttim."

- "Müzesini yaptım."

- "Genel merkezini yaptım."

- "Altyapı tesislerini yaptım."

- "Ben zengin bir adam olarak Beşiktaş'a gelmedim. Ben Beşiktaşlı olduğum için geldim."

• Onana kalsın diyen givo, Marioyu aldıran givo. Her milli maç arası bir hafta tatil yaptırıyor kendine ve futbolculara ondan sonra kondisyon anlamında eziliyoruz. Givo denen adam takıntılı ve düşüş yaşadığı zaman uzun süre bu düşüşten çıkamıyor. Gelecek vaad eden hocayla devam edilir ama bu adamla devam edilmez. İnsan bi hazırlık maçı yapar. Sezon başından beri bu zamana kadar toplamda 1 aya yakın tatil yapıyormuş takım ve hoca dediğimde burda beni eleştirmiştiniz. Hoca nerde, hazırlık maçları nerde? Başakşehir maçında ki kaybedilen ikili mücadelerin sayısına baktınız mı siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnevel92 -- 18 Kasım 2024; 19:20:23 >
  • Serdal Adalı, "Başkanlık çalışmalarına başladı" iddiasını yalanlayarak birlik çağrısı yapmış.

---

Serdal Adalı@SerdalAdali_x

Beşiktaş'ımızın son maçlarda yaşadığı puan kayıpları sonrası medyanın farklı mecralarında ben ve ekibimin 2025 kongresinde aday olacağımıza, bu adaylık süreci için hazırlık yaptığımıza ilişkin iddialar yer almaktadır.

Bizler Beşiktaşlıyız. Mevcut yönetimin eleştirilmesi, güç kaybetmesi için Beşiktaş'ın kötü sonuçlar almasını beklemek, 2-3 maç puan kaybından sonra çıkıp kendimize adaylık zemini aramak bizim ne karakterimizle, ne de Beşiktaşlılığımızla bağdaşmaz.

Henüz 12 haftanın geride kaldığı, geride daha 25 maçın bulunduğu uzun lig maratonunda da Beşiktaşımızdan asla umudumuz, inancımız kesilmez.

Beşiktaş iyi olmazsa ne sandığın, ne adayların, ne seçimlerin hiçbir önemi kalmaz. Aslolan Beşiktaş'ın başarısı ve menfaatleridir.

Beşiktaş camiasında pusuculuk bitmiştir, görev yapacak olanlar Beşiktaş'ın kötülüğünden medet umarak değil Beşiktaş'a hizmet etmek, bayrağı ileri taşımak için gelecektir.

Ben Beşiktaş ne zaman ne görev verdiyse gelip elimden geleni yapmaya çalıştım, hayatım boyunca hep Beşiktaş'la yaşadım. Beşiktaş'ın maçlarında, kongrelerinde, organizasyonlarında hep varım. Ben zaten Beşiktaş'ın içindeyim, Beşiktaş'la yaşıyorum. Beşiktaş başkanlığına aday olmak için hazırlık yapmama gerek yoktur.

Beşiktaş benim Beşiktaşım, Serdal Adalı da Beşiktaş'ın Serdal Adalısıdır.

Beşiktaş'a ne zaman bir katkım, faydam, hizmetim olacaksa Beşiktaş emreder ben gelirim.

Camiamızdan ve büyük taraftarımızdan ricam; bizden duymadıkça spekülasyonlara itibar etmemeleri; camiamızın her bir ferdinin enerjisini Beşiktaş'ın başarısı için harcamalarıdır.

Aslolan Beşiktaş'tır

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 18 Kasım 2024; 19:25:27 >

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Yok valla hocam takımı satan adam değildir bana göre hangi takım olursa olsun mesela; Gökhan / Caner / Tümer / Cenk ve her takımda oynayan Burak bunlar kim ne derse desin abi Camiasiz kaldılar para kazandılar ama para her şey değil bak Tümer'e bizim stada gelemiyor korkudan Sergen de camiasizdı bizimle başarılı bir sezon geçirdi malum takıma ve yapıya karşı Şampiyonluk kazandı o sezon Beşiktaş'ın hem hocası hem Başkanı oldu iki kupa kazandı. Fatih Terim'in mesela ne işi var Beşiktaş'ta arda mesela gelmesin abi Arda bize hoca falan olarak. daha bu sezon Selçuk bizi yendi diye Gaziantep'de şampiyon olmuş gibi Sevinmedi mi ya görmediniz mi? gördünüz herkes gördü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 18 Kasım 2024; 19:37:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1982-1983 sezonunda Galatasaray'da forma giyen Hasan Arat o sezon sonunda sarı-kırmızılı forma giyerek jübilesini yaptı.
    Fikret Orman’ın ne Trabzonspor dergilerine röportajı ne de Galatasaray formalı resimleri vardır.

Öz be öz bir Beşiktaşlı'ya yapılanı, tarih elbette unutmayacaktır.

• tnevel92 kullanıcısına yanıt

Hala yalan haberleri yazıyorsun. Avrupa maçlarından dolayı yoğun fikstürde ara verdi. Şu an Avrupa takımları haldır haldır hazırlık maçı mı yapıyor? Kondisyon ile hazırlık maçının sezon ortasında alakası yok. Takım göztepe maçından sonra Avrupa maçı oynayacak sonra FB maçı vardı sanırım.

Hocanın çocuğu hasta kendi gidiyor ama Serdar Topraktepe ve asistanları antrenmanlara devam ediyor eğer takım tamamen izinli değilse. Hoca yok antrenman yok diye bir şey yok yani. Aç önceki milli aradaki günlğk antrenmanları izle. Hoca yokken takım devam ediyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Boşa çalışma boşa kürek çekme! "Bembeyaz" olmaz gidecek o adam bugün olmazsa Fenerbahçe maçı sonrası gidecek ama G İ D E C E K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 18 Kasım 2024; 20:7:3 >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Sen ne anlatıyorsun?

Bu adam vardı ya bizim sözüm meclisten içeri hoca olan. Fazla maçı kalmadı diyorum bavulunu hazır tutsun Türkiye'de. GVB'nin günleri artık azalmıştır onu anlatıyorum ama hiç şüphesiz sen anlamazsın.
    www.transfermarkt.com.tr
    Giovanni van Bronckhorst - Teknik Direktör profili
    https://www.transfermarkt.com.tr/giovanni-van-bronckhorst/profil/trainer/20014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 18 Kasım 2024; 20:10:42 >

• Bu sezonda 6 hoca değiştirelim aynen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tnevel92 kullanıcısına yanıt

Bak bu olmadı işte ..ikili mücadeleyi kazanmak için önce ikili mücadeleye girmek şart..Bizde pek girilmediği için istatistik sonuçları sağlıklı çıkmaz..Hazırlık maçı konusuna gelince ,kaç puan farktan sonra yapmak caizdir ? hangi mevsimde daha yüksek verim alınır? formu bozar mı yükseltir mi ona benim kafam basmaz..Forumda o işlere fetva verecek emir ümera ne derse odur🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe 

• "Ölmüş bitkisel hayata girmiş."dedikleri İtalyan 10 gol yazdı. 2 maç kaçırmasa 12 olacaktı 20 Milyon verilen En Nesyri gidiyor diyorlar kıyaslanan. | sorun GVb arkadaşlar Rafa Yada Ciro değil ki sorun bakın bu adam da Altın ayakkabı var Ölü dedikleri yaşta geldi Türkiye'ye 34 yaşında 16 maç 12 gol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 18 Kasım 2024; 20:59:9 >

Sevgili Admin bey, inan kavga çıkarmak için yazmıyorum..Adamı koruduğumdan da değil..Tanımam bilmem..Burada bir Göztepeli arkadaş bana mesaj yazdı..Bizim yönetimin bilet politikasını filan eleştirmiş, yok Beşiktaş ı yeneceğiz filan demiş..Ben de uğraştım ,emek verdim ..arşivden foto buldum vs ..tam cevabı buraya kopyalayıp yollayacağım, baktım hoooop adamı uçurmuşsun..Yazdığı da ayıp yasak küfür bir şey yoktu..Benim de emeklerim çöpe gitti..Üzüldüm de ,şimdi bu arkadaş Göztepe li özenmiş yazmış işte kendi armasını da koymuş delikanlıca gelmiş..GS li FB li olsa yukarıdan torpil koyar bir şekilde mesajını tekrar yazar...

Hadi biz alıştık artık ..Açtım bir word sayfası ha bire printscreen tuşunda elim..Silineni desteğe yolluyorum da..misafire ayıp..Suç var ceza var yani Dostovyeski kitabını yazmış 150 sene evvel..Sen hemen silah çekip vuruyorsun, bu işin nasihatı var tekdiri var

• bu arada baktım Lazio'da son iki sezonunu geçmiş gol olarak Ciro bizimle birlikte adamda iş var hâla yedeklemek lazım biz de kanat yok yedek forvet 17 yaşında çocuk değil değil Weghorst olmalıydı bir maçta gol attı diye başımıza çıkardı forum. çocuk daha kaldıramaz dedik ikinci forvet olmaz dedik ya yazmasam öfkelenmem dedik abi ya gelin hadi Arat tayfa bekliyorum gelin de bana Mustafa savunun 50 gol attı ya hadi gelin abi gelsenize 😀🙌🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 18 Kasım 2024; 21:6:47 >
  • Kendisine yeni hobi baksın. artık kişisel düşmanım uğraşacağım her boş vaktim olduğu zaman artık yeter sabrım tükendi. bölüm yetkisini alacağım Sıradanlaşacak bölümün Şeytanı oldu taşlamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 18 Kasım 2024; 21:22:26 >
  • 
Sayfa: önceki 16401641164216431644
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.