Başında yazdım zaten ,niyetim kavga çıkarmak değil sadece merak ettim diye..Sürekli böyle öküz altında buzağı arama bu kadar ve her şeyden nem kapma..Reel alemde de böyleysen zamanla sinirlerin bozulur sağlığından olursun...Ne bileyim ben kim arka planda hangi takımı tutuyor..ben zaten cevabını verecektim mesaj gitmiş..Adam JK yazsa kaç yazar?? Sonuçta bizim adımızda JK ibaresi var mı var ayıp mı bence değil ..hiç kızdığım birşey de değil şahsen..alay eden açsın kendi bilmem nesi ile alay etsin..Bizde de G5 yazanlar vardı ..Rakibe bile olsa bence o daha ayıp.. Aksine gurur duymalıyız Jimnastik Kulübü ibaresinden ; 1902 yılında, 22 kişiden oluşan grup o zamanların Medine Muhafızı Şahaplı Osman Ferit Paşa'nın Beşiktaş'ın Serencebey Semti'nde bulunan konağının bahçesinde, haftanın belirli günlerinde bir araya gelip çeşitli jimnastik hareketleri yapmaktaydılar. Şhaplı Osman Ferit Paşa'nın oğulları Mehmet Şamil Şhaplı ve Hüseyin Bereket ile mahalledeki birkaç genç, aletli ve aletsiz jimnastik, barfiks, boks, güreş, halter gibi spor dallarına ilgiliydiler.[O yıllarda siyasi nedenlerden ötürü toplanma olaylarına karşı, şehrin birçok yerinde hafiyeler kol gezmekteydi. Serencebey'de bir araya gelen bu 22 kişilik grup, hafiyelerin yaptığı bir baskın sonucu karakola düşmüştür. Ancak, II. Abdülhamid'in başyaveri Mehmet Paşa ve kuşçubaşı Behçet Bey'in de aralarında bulunduğu saray erkânından kişiler, yeni kurulan bu kulübün aletli jimnastik, güreş, boks ve halter gibi insan sağlığına faydalı sporlarla uğraşan bir mektep olduğuna padişahı inandırmaları, o dönemde hoş karşılanmayan ve dini yönden haram olarak kabul edilen futbol oyununu oynamamaları ve sadece beden hareketi yapmaları sebebiyle herhangi bir ceza almamışlardır.Daha sonra isimlerini Osmanlı Beşiktaş Terbiye-i Bedeniye Mektebiç olarak değiştirmişlerdir. II. Abdülhamit ise kulübün belirtilen spor dalları ile uğraşmaları için özel bir ferman çıkararak faaliyetlerine izin vermiştir.O zamanların boksör ve güreşçilerinden Kenan Bey de, sporculara güreş ve boks antrenmanları yaptırmıştır. 1903 yılının Mart ayında özel izinle Beşiktaş Bereket Jimnastik Kulübü kurulmuştur. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1644. sayfa)
-
-
@tartekin Üyeler kendş bölümlerinde hakarete varmayacak şekilde rakip takıma 8JK, 6S veya G5 yazabilir, takılabilir ama bunu rakip bölümde yazamazsın. GS bölümünde G5 yazıp ceza alan tonla üye var. Orada ceza ama burada değil. Kural varsa uyulması lazım. BJK yazmak zor bir şey değil. Ona göre doğrusunu yazacak.
Söz konusu üyenin aldığı uyarıları görebiliyorum kendisinin zaten son 5 mesajına dahi bakınca BJK ve FB düşmanlığı görülüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalancı Çoban hikayesini biliyor musun? senin Mum anlaşılan Yatsıya kadar bile yanmaz kanıtın yok bir kere insanlara "İftira" atmak adet haline gelmiş yazık yahu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alıntı
metni:Senin boktan keyfin istiyor diye ceza aldım Yetkili arkadaşı ilgili kanallardan eleştirebilirsiniz ama terbiyesizlik etmenizi de izin vermem, kusura bakmayın. Konunun bölünmemesi adına özelden veya destek hattından devam edilmesini rica ederim; önceki mesajımda da sizlerden rica ettiğim gibi.
-
konuda adam kalmadi herkesi uzaklastirip mesajlarini sildigi icin?
kimse gelip yazmiyor artik,taraftarlar konuşamıyor bir kişinin egosu yüzünden.
Biz aramızda bir değerlendirme yaparız ama genele konuşursam siz de yapıcı olmalısınız ve konuyu daha fazla bölmemelisiniz. Yukarıdaki kullanıcı uzaklaştırma aldı; tek sebebi yanlış üslup seçimi ve konu içerisinde polemikte ısrar. İlgili kanallardan düzgünce şikayet ederseniz kulak verilir.
-
2024-2025 The caliph EGO ligi olarak başlığı değiştirin bence?
kesinlikle
-
adam insanlari sinirlendiriyor,israrla bunu yapiyor.insanlar ya gidip gelmiyor yada sinirlenip kendini uzaklastiriyor.Arkadasin egosu Beşiktaş in önüne gecti,yeter artik.
Siz bu adamı değiştirin başkasına küfür ettiren ve mesajı silip küfür eden kişiye ceza vermeyen yönetici
Bunada tahrik edici diye ceza veriyor KAFASINA göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 18 Kasım 2024; 22:59:51 > -
Ahahah bölüm yetkilisinden şikayet edenlere bak ya 😁 siz takım kötü gitti diye herkese ağzınıza geleni söyleyin sonra uyarı alınca ühühühü. Yok öyle bir dünya. Şu an 2-3 fane tip kendi çalıp kendi oynuyor sonra forumda kimse kalmadı diyorlar. Sizin gibi tipler yüzünden kimse kalmadı forumda zaten. Millet sizin saçma sapan mesajlarınızdan bıktı çünkü. Her gün aynı şeyleri ezberden yazıyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla hakaret etmeden eleştiren herkese saygı duyuyorum. Nat ile konuştum kendisi bu spor bölümüne çok emek veriyor. Gerçekten hakkını hiçbir zaman ödeyemezsiniz. Aynı zamanda @Janti’ de maça gittiğinde dahi konuya bakıyor, emek veriyor. Bir gün yönetici olursanız bunu anlayacaksınız çünkü arka planda dönen emek çok büyük. @Nat Alianovna her bölümde tepki görüyor. Benim yüzümden de dert edinmesini istemiyorum. Burada zamanında aramın iyi olduğu üyelerle fikirler ayrılınca aramız bozuldu. Yapacak bir şey yok. Hayatın doğal akışı. En çok üzüldüğüm üye ise @naganzo oldu. Kendisi beni engellemiş. Ona da biri iletirse sevinirim. Kendisiyle burayı istila eden GS ve FBlilere karşı çok ses çıkardık kim bilir kaç sene garip kaldık burada. Alıntı yapmadan herkese laf sokan eski yönetici @Am@deus dönemini bilenler bilir esas üye sayısı ne zaman azaldığını. Kendisi bazı şeylerin unutulduğunu sanıyor, çok bağırınca haklı olduğunu sanıyor klasik günümüz Türkiye’si tabi hak veriyorum. 18 yaşındaki Semih’e düşmanlık besleyen 2 senedir o gol attığında konuya uğramayan üye beni sevmiyorsa ben zaten işimi doğru yapmışım demektir :)
Beni kibirli görebilirsiniz, oh kurtulduk diyebilirsiniz ama Aziz Yıldırım’ın dediği ve FBlilerin geç de olsa anladığı gibi beni çok arayacaksınız.
Derin GS mesaj grubundaki arkadaşlarla beraber konuda güzelce, objektifçe ve saygılı yazışacağınıza hiç şüphem yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sen işini yapmayan taraflı ve egolu davranıyorsun
-
Görebildiğim kadarı ile , @TheCaliph_ arkadaşın son dönemlerde ,belki de reel hayattaki bazı sıkıntılarının yansıması ile sinirleri iyice bozuldu, eleştirilere karşı olması gerekenden sert önlemlere baş vurmaya, şiddetli cezalar uygulamaya başladı..Etrafına toplanan bir kaç kişinin de teşviki ile bir adminde olması gereken tarafsızlığını ve adaletini yitirdi..Bu nedenle de forumun büyük kısmında kendisine karşı haklı bir tepki oluştu. Ben de çok eski bir forum üyesi olarak bu görevine bir parça ara vermesinin ,hem kendisi hem de foruma faydalı olacağı inancını taşımaktayım..Değerlendirilmesi dileği ile..
-
allah askina bi an önce git artik.Besiktas formuna senden daha büyük zarar veren olmadi.2007 den beri buradayim.Yolun açık olsun.
istersen giderayak uzaklastir beni egon tavan yapsin,bi yolluk yap.
Aklı başında adamsın sen. Şurada bir olduğun adamları tanısan keşke.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu forumda başkasına küfür ettirip
Küfür eden kişiye ceza vermeyip
Küfürü yiyen kişi, küfür eden kişiye sövünce ceza veren yöneticidir
-
İlla topa gireceğiz. Kudurun yazan adamı koruduğun sürece kötü yöneticisin. Tehdit var. Bırakın konuşsunlar. Hakaret var. Yapacak işlem yok. Bölüm karışmış, ben maç izliyorum... Kusura bakmayın. Ben 3 bölüme aynı anda baktım. 10 üzeri yönetici yetiştirdim 1 tanesi admin oldu. Lafonten den masallar, sen inanıyorsan ne mutlu.
Bölümden ayrılan kitle benim dönemim değil. Ademis ile Evo dönemi. Onlarda zaten ayrı grup kurdu, güzelde kendi hallerinde yazıyorlar.
Benim tek sorun yaşadığım adam oldu, onla da mutlu sonlandırdık.
Gs. FB her bölümde yazarım dışarda görüştüğüm dostlarım oldu. Sen bu başlığın dışında bile yoksun.
Daha da yazarimda ne gerek var ? Yolun açık olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 18 Kasım 2024; 23:43:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X