|
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1645. sayfa)
-
-
Kimseyi özelden tanımıyorum seni de..Herkesi burada yaptıkları ve yazdıkları ile tanıyorum..Bak yukarıda ''tipler'' diye yazıyorsun..Sadece baskıya ve tek tip oluşum yaratılmaya çalışılmasına karşıyım..Etki tepkiyi doğurur..Çok mesaj silme ,gereksiz ceza verme, kendi arkadaşlarını kollama ..bence adminin istiap haddi doldu da boşaldı..Kudurun yazan ulan diyen mesajları göz göre göre silmez bırakırsan..Ben biat yazdım diye TDK da tanımı açıkça verilen ve en ufak hakaret olmayan mesajımı silersen taraflısın demektir..O yüzden giderse hiç de özlemem kendisini..bence iyi de yapar..yani inşallah samimidir ve gider
-
Tam bir eski Cihangir solcususun ya 😁 -
Delikanlı ben Cihangir şu bu solculuğu türleri bilmem..78 kuşağındanım..amcana babana sorarsan ne demek olduğunu anlatırlar sana
-
Beni tanımadığın halde yaşımı biliyorsun demek. Sizde ki bu kibir ve ego doğuştan yükleniyor biliyorum 😁 bir çok konuyu senden de babandan da amcandan da daha iyi biliyorumdur emin ol 😁 -
Bjk yazmak yerine neden jk yazıyorsun mesela sen? Ergen ergen hareketler bunlar. Transfer de sizin gibiler kara borsa yapmasın diye yasak. -
Tanımama gerek yok üslubundan belli sadece yaşça ''delikanlı'' olduğun..Ayrıca gene üslubundan belli ki tahsilin de zayıf.. Babam 17 sene oldu rahmetli olalı, amcam zaten yoktu..Sen kendi amcana babana sor dedim onlar o dönemi hatırlarlar senin yaşın tutmaz diye..Ama sen aklınca hakaret etmeye çalışıyorsun...Bak sen de benim bilgi düzeyimi bilmediğin halde bir çok konuyu benden daha iyi bildiğinden emin olmamı istiyorsun ..Şimdi hangimiz kibirli ve egolu?? Cihangir solcusu filan ? nereden öğreniyorsunuz bu komiklikleri yahu..Beşiktaş konusu yazmaya devam, zaten buraya zor düzgün yazabiliyorsun ötesine göz atma. Şahsi polemik yapmaya vaktim de yok..
Edit: Bloklandınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 18 Kasım 2024; 23:32:45 > -
cezanın komikliğine bakın
Musuakuyu spor bölümünde hangi üye oynatıyor ayrıca küfür , hakaret yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 18 Kasım 2024; 23:33:26 > -
böyle böyle milleti çıldırttı zaten.
masuaku nun menejeri filandi sanirim hocam ne bilim başka da bir şey aklima gelmiyor. -
burada herkese hakaret ederek mesaj yazan iki kişi var, birinin türkçesi kıt, diğerinin okuduğunu anlama kabiliyeti yok.
bu iki hakaret makinası efendi gibi konuşmadan burada huzur olmaz.
-
Ergen gibi engelliyor cevap hakkı bile tanımıyor. İşte kibir ve ego böyle bir şey. Siz yöneticiyle konuyu şahsileştirince bir şey yok ama aynısı size yapılınca “küstüm oynamıyorum” dimi. Sen solcu falan değil her mesajında insanlara üstenci tavırla cevap veren bir lümpensin. Sen millete babana amcana sor derken karşındaki insanın da babasının ölmüş olabileceğini düşünemeyecek bir insansın. Ağzın iyi laf yapıyor ama boş tenekede çok ses çıkarır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpenic -- 18 Kasım 2024; 23:40:4 > -
Senelerdir anlattık tonla destek talebi vsvs. Ancak her seferinde biz ceza aldık.
Sonunda kendi konusunda bile bu halde, diyecek pek birşey yok... -
Ben artık bu başlığı da favorilerden çıkarıyorum. Kendiniz çalın kendimiz oynayın hayatsız arkadaşlar. -
Cem Karaca - TopicyoutubeProvided to YouTube by YAVUZ BURÇ PLAKÇILIK Beni Siz Delirttiniz · Cem Karaca Anadolu Rock Efsaneleri ℗ Yavuz Burç Plakçilik Released on: 2015-01-01 Composer: Cem Karaca Lyricist: Cem Karaca Auto-generated by YouTube.https://www.youtube.com/watch?v=qynHRYEBQFs
-
uzun süredir bu foruma girmiyordum, bakalım değişen bir şeyler olmuş mu :)
-
modluk değişecekse , ben adayım.
beni destekleyenlerden beğeni bekliyorum.
teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X