< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 18 Kasım 2024; 23:51:25 > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1646. sayfa)
-
-
Müslümü destekliyorum en azından ortada beni yönetici yapmıyorlar ehüüü diye gezinmez... Delikanlı adam sözünde durur. İtirazım vaaar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 19 Kasım 2024; 0:1:35 > -
Müslüm kim bilmiyorum ama madem sen destekliyorsun vardır bir hayır hocam..Kim o ağlayan ki ?? yazık acıdım şimdi..en azından her gün 5 dk lık bir zaman diliminde nöbetçi yöneticilik versinler sevaptır
-
Vallahi sizlere yazıklar olsun ya. Bu konu da Gs ve Fb'liler cirit atarken kimse yoktu, 3-5 kişi onlarla uğraşıyorduk zamanında. Ben uzun senelerdir bu bölümü takip ederdim fakat mesaj yazmazdım. Ta ki diğer takımlı troller burayı istila edene kadar. Birşeyler değişsin, insanlar geri gelsin diye yırtınıp, sinirlerimiz bozula bozula bunlarla mücadele ettik. @TheCaliph_ konuyu devralınca adamlara göz açtırmadı burada. Öyle öyle temizlendiler. konu huzura kavuştu derken aradan kaos çıkartan 2-3 hesap, millete rol biçip biatcı diyenler ya da hakaret edemeden konuşamayanlar ve bunları destekleyenler gelince bir çok insan tekrar uzaklaştı bu konudan. Suçu yöneticide arayacağına kendinde araması gerekenler var.
Konuyu dingonun ahırına çevirip ardı ardına saçma sapan Türkçe ile mesajlar yazan o genç arkadaş ve diğer yaşlı olduğunu iddia eden üye bu konuya en çok zarar veren iki üyedir. Aklı başında arkadaşlar bu konuyu terk etmeyin sizden ricamdır. Yoksa yine Gs ve Fb'lilerin cirit attığı, milletin sinir uçlarıyla oynadıkları o günlere dönüp, mumla ararsınız bugünleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carelesswhisper -- 19 Kasım 2024; 0:20:11 >
-
ne delikanlısı ayol
-
engelleye engelleye adam kalmamis forumda.a101 ayakkabi firsatlari her gun daha yogun geçiyor.
Gelmis vik vik terk etmeyin.Sen gelme zaten köşede izlemeye devam et. -
Sen kimsin de sana sorup köşeden izleyeceğim saygısız herif. Üslup olmayan sizin gibi klavye delikanlıları yüzünden millet canından bezdi. Konuşmadan bir haber herifler gelip burada racon kesiyor aklınca. Sizin gibiler bana hafif gelir yürü git işine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carelesswhisper -- 19 Kasım 2024; 0:25:57 > -
sanirim sessiz hesaplar devrede . -
Akrabaları gelmiş arkadaşın ..incinmisler belli ki..Üzmeyelim gül suyu tutalım ferahlasinlar -
Beşiktaş forumunda yazılan normal, hakaret dalga içermeyen mesajlari silen sen miydin? Forumun icine ettiniz arkadaşım. Futbol bölümüne 10 yildan fazladir giriyorum bu sene senin gibi adminler yüzünden inan gelip mesaj bile atmıyorum artık. Eserinizle gurur duyun.
Hayırlı forumlar size
-
Ortalık karisinca mesajları okudum. Hocam böyle bir durum yok, gsli falan değilim.
Beşiktaş bölümünü yönetiyorsunuz anladığım kadarıyla ama tribünden bihabersiniz. Yetmiyor bir de gsli vs. diyip sırf jk yazdığım için uyarı veriyorsunuz. Beşiktaş taraftarının kendisi kendisine jk diyor.
Ayrıca madem benim profilimi stalkladiniz, hemen aşağıda gslilerle olan tartismam var onuda okuyun ve özür dileyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stanimir1925 -- 19 Kasım 2024; 1:9:39 > -
dediğiniz kişi millete küfür ettiriyor ben bunu yaşadım sevmediği kişilere kafasına göre ceza vererek egosunu geliştiriyor
Özelden yazmıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 19 Kasım 2024; 1:23:50 > -
Beyler mod lazaımsa caliph kadarını bende yaparım
Zaten herkesin mesajını siliyor bende silerim değişen birşey olmaz.
Hatta arada sıcak fırsat ve pc konularından birkaç mesaj da paylaşırım. Konu sessiz kalmaz -
Bu mesaja bile ceza aldık sildiler yönetimi eleştirmeyelim diye mesajlarımı siliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 19 Kasım 2024; 1:41:18 > -
Forum yöneticiliği çok zor iş. Para verseler yapmam.
-
Valla ben kendi adıma BJK bölümündeki yönetimden son derece memnunum. Bazı arkadaşlar tartışma üslubundan bi haber maalesef.
Kendi takımları hakkında yapacakları eleştirileri, takım değerlerine, kişilere ya da makamlara hakaret etmeden burada ifade edemiyorlar.
Aynı şekilde rakip takım taraftarlarının her zaman olan tahrikleri de cabası.
@TheCaliph_ bu tür mesajları tartışma büyümeden, hakaretler havada uçuşmadan siliyor.
Mesela eskiden bir mesajı şikayet etsen de o mesaj orada bazen günlerce durur, işlem yapılsa bile çok geç yapılırdı. Tabii mesaj orada durduğu için de ona aynı üslupla cevap yazan arkadaşlar da ceza alırlardı.
Şimdi böyle bir durum olmuyor çünkü mesajlara çok çabuk müdahale ediliyor. Tabii bu da karşı tarafı sadece tahrik edip ceza aldırmak isteyen bazı kişiler tarafından hoş karşılanmıyor.
" Her mesajımız siliniyor " şikayeti yapılıyor. Burada amaç hakaretsiz bir tartışma ortamı yaratmak ve arada olan hakaret içerikli tartışmaların önüne geçmekse eğer, bu durumda kimsenin şikayet etmemesi gerekir.
-
the caliph ile görüşlerimiz belki %50 tutuyordur, tutmuyordur. ama sırf bu sebepten ona iftira atıp görevinden ettirecek kadar asla alçalmam. gayet başarılı bir yönetici. buradaki usul bilmez insanları iyi bile yönetiyor.
dikkat edersen beşiktaş kötü gitmeye başladı başlayalı cesaret bulup ortaya çıkan kişilerden sonra yine kavga gürültü, hakaret eksilmez oldu. eleştiri ile hakaretin arasındaki farkı bilmiyorlar.
tartışma üslubunu bilmezler. hakaret nedir bilmezler, sınırlarını bilmezler. adam beşiktaş'ın aktif yönetimine etmediği hakaret bırakmamış. ben ne yaptım da ceza aldım diyor. insanlar lütfediyor da susup cevap vermiyor size. çünkü verirse hakaretler havada uçacak.
en çok da şu acı, belli bir kitle var burada. çirkeflikte çığır açmış galatasaraylılar ile aynı çizgide yürüyor. gsliler uzaktan bakıp "böyle bir kitle oldukça bize gerek yok" diyordur.
insan beşiktaş konusunda galatasaraylı üyelerle aynı çizgide bulunmaktan utanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vince15Carter -- 19 Kasım 2024; 8:16:4 >
-
Merhaba
Modluga adayım
Mod olmamı isteyenler + ya çök -
Ülkenin yansımasına döndürdüler forumu iyice. Adamlar hakaret etmeyi fikir belirtme olarak görüyorlar. Yani yönetimi falan da geçtim, burada tanımadığın insanlara, olmayan cesaretleriyle atar gider yapmayı hak görenler var kendinde.
Bunların derdi şu; mesajları kavga büyümeden siliniyor, kavga edemiyorlar ya içlerinde kalıyor, o yüzden yöneticiyi suçlayıp duruyorlar. Ben saldım artık, yeteri kadar günlük hayatta sinir stres yaşıyoruz. Burayı kaldıramayacağım daha fazla. Kendilerine layık birisi yönetici olur umarım. Gs'li trollerle yesinler birbirlerini, istedikleri hakaretleri etsinler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X