Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1874. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: T0RNAD0 , T0RNAD0 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
37.467
Cevap
223
Favori
818.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 18701871187218731874
Sayfaya Git
Git
Giriş
    25.5. Yönetim Kurulu üyeliklerinin boşalması ve yedek üyelerin katılımı ile Yönetim Kurulu toplantı çoğunluğunun sağlanamaması halinde, Yönetim Kurulu düşmüş sayılır. Bu durumda tüzük hükümlerine göre 30 (otuz) gün içinde Başkan ve Yönetim Kurulunun seçimi için yeni bir Olağanüstü Seçimli Genel Kurul yapılır.

Buraya göre de kayyumluk durum yok gibi. Yönetim sanırım 13 kişi idi. 7si istifa etse seçime gidiliyor olması lazım.
  • Salı günü Candaş'ın programa konuk oluyormuş Fikret Orman umarım bu sefer artık Beşiktaş'ın kongre sürecine girdiğini anlar ve ona uygun açıklamalar yapar inkar bile etse bir şey değişmez Beşiktaş çok şey kaybetti zaten ne olacaksa olacak. Kongre erkene çekilmeli.
  • Lecce - Juventus maçında 'maçın adamı' ödülünü alan tanıdık bir yüz. Sorun biz de mi acaba ya ne kadar Beşiktaş'ta iş yapmayan oyuncu varsa sonra gidip şov yapıyor gittiği yerde 😅😅😅
  • 50/55 milyon euro lazım da şimdi Sinan Engin doğru diyorsa tamam da böyle bir krizde Sinan Engin yalan beyanda bulunmaya cesaret edemez ki? demek ki olay hakikaten doğru arkadaşlar Sinan Engin bunun şaka kaldırmaz bir husus olduğunu bilecek yaşta Hüseyin Yücel'le gerçekten konuşmuş olma ihtimali yalan söyleme ihtimalinden daha yüksek şu son günlerde olan her şeye bakılırsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 2 Aralık 2024; 3:43:11 >
  • FM’de bile bu kadar borç yapılmaz bir dönemde onu da bilin ama yani düzenli olarak oynayan biri olarak söylüyorum. bu işte bir şey var ama yakında çıkacak ortaya her şey gibi geliyor.
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Twitterda kartalisthaberin priv hesabındaki yorumu aynen atıyorum. Yakın zamanda Avrupa'dan men, puan silme cezası alırsak kimse şaşırmasın.

Aratçılar aralarında toplayıp ödesin bence

• 
Sayfa: önceki 18701871187218731874
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.