Ben konunun para olduğunu sanmıyorum, üstü kapalı '' çözülmesi gereken konular var '' diyor. Malum yöneticileri işaret ediyor. Yeni bir yönetim olsaydı kesinlikle gelecekti. Kendisi adına doğru kararı verdi, şu leş ortama gelip başarısız olursa 2. hakkını boşa kullanmış olacak. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1872. sayfa)
-
-
Sinan, sergenin yumuşak karnı. Serci adam sana para veriyor yok diyorsun.
Bu camiada konuşacak aklı selim adam mı kalmadı yücel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 1 Aralık 2024; 23:58:19 > -
Aykut Kocaman'ı sizdeyken bile izlemeye dayanamıyorduk bir de bize gelecek he? Allah korusun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivalo -- 1 Aralık 2024; 23:59:35 > -
Akaretlerde sıcak gelişmeler var olağanüstü toplandı -
fernando santos, rıza veya bronchorst daha iyi haklısınız -
Sinan Enginle Sergen Yalçın için Aracı olsun diye görüşüyordur. Hüseyin Yücelin başka çaresi yok çünkü. Kaan denen bankacıyı def etmediği her dk eksi yazacak zaten. Acil seçime gidilmesi gerekiyor. Beceremediniz bu işi. -
Kendilerini ara transfere kadar atabilseler, 1 tane şov transferiyle işi çözeriz diye düşünüyorlardır.
-
Sergen için neden algı yapılıyor. 4 senedir takım çalıştırmiyormuş falan filan. Geçen sene antalya yı çalıştırmadimi bu çocuk. Duyan da lig kariyeri 10 maç filan sanacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 2 Aralık 2024; 0:10:7 > -
Adam geleli daha 1 sene oluyor rezil rüsva olduk. Hasan gider cemil gelir çok da bir önemi yok çünkü problem isimler değil. Gelen adama sorumluluk yüklenmedikçe türk futbolu düzelmez. Gelen borcu takıp uzuyor. Anonim şirket midir vakıf mıdır her ne halt ise bunun değişmesi lazım ya kulüp satılacak ya da gelen başkanlar taktıkları borçlar ve aldıkları aksiyonlar karşısında sorumlu olup hesap verecekler. Basıp gidiyorlar derdini biz çekiyoruz. Adam maaş ödemiyormuş ki biz de takım oynasın diye bekliyoruz. Dingonun ahırı mı burası,kulübü batır hadi ben yapamadım güle güle. Ne güzel iş gerçekten.
-
Bu iddiaların gerçek olma ihtimali %1 bile olsa istedikleri şovu yapsınlar. Üzerinde soru işareti olan Matruşka yönetim ile olmaz bu iş. Sıfırdan yönetim şart. Güven diye bir şey kalmadı. Hiçbir oyuncu almamaları lazım. Yeterince para ve vakit kaybedildi. Divan başkanının baskı ile el çektirmesi gerekiyor. Böyle olmaz bu iş demesi gerekiyor. -
Bu Friedel halen gündüzleri tesisteki odasında oturuyorsa hiç şaşırmam. -
-
Taraftar bugün Serdar hoca yönetsin sezonun kalanında dese bile Hatay maçı veya FB maçında kötü sonuç gelince yine başlayacak Sergen Şenol editlerine. Sergen hoca şu an naz yapıyor. Sosyal medyanın gücü ortada. Sen basın açıklamasında dersin ben yönetimden baskı gördüğüm veya işime karışıldığını gördüğüm an bırakacağım. Öyle bir şey olduğunda da bırakırsın gerisini taraftar halleder. Eğer gerçekten istemiyorsa da kimsenin yalvaracak hali yok. Herkesin kendi kararı.
Serdar Hoca her ne kadar zor durumlarda başa geçse de geçen sene bütün hocalardan iyi futbol oynattı. Bu sene de Gio hoca kadar oynatacağına eminim. En azından son maçlardaki yürüyen takımı görmeyiz diye düşünüyorum. Bu takım havlu attı diye sezon arasında transfer yapmayalım kafasından çıkmalı. Yine dediğimiz gibi 1 tane sol bek 1 tane sol kanat 1 tane forvet alınıp yola devam edilmeli.
Musrati Muçi kadar bonservis verilmesin tabii ki ama alınması şart.
-
Çok beyin fırtınası yapılacak durum yok. Herşeyin önüne geçmek için yönetim istifa etmeli. Genel kurul toplanmalı tüzük düzeltilmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 2 Aralık 2024; 0:33:24 > -
Aybaba açıklamalarına kadar gelir diye düşünüyordum. Ancak Aybaba iddiaları sonrası zorlaştı gelmesi. Haliyle Sergen Yalçın iddiaların aydınlığa kavuşmasını istiyor. Bence de haklı gelmemekte. Gelse üstünü kapatacaklar. Sorun teknik direktör değil bakıldığında. Serdar hoca da yeter şu aşamada. Deli İbrahim diyordum da o da mantıksız olur. Transfer falan da yapmasınlar. Yeni sezona kaynak ayrılsın.
Edit. Yarın da Candaş Tolga’nın yayına Fikret Orman çıkacakmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 2 Aralık 2024; 0:31:59 > -
-
Beşiktaşlı ve çoğu hocadan iyi bir isim. Tabi genç bir isim olsa daha iyi olur ama Sergen şu mali durumda ve ortamda gelmez. Önce yönetimin çoğunluğu değişecek ondan sonra ise futbolcu maaşları, transfer bütçeleri vs vs. yoksa zor gibi duruyor.
-
Adam bu yönetimi kabul etmiyor zaten. Yarın öbür gün hakkında bu kadar iddialar olan yöneticilerle neden çalıştın diye o da girecek topun ağzına. İmza töreninde bile malum yöneticilerle tokalaşıp aynı foto karelerine girmek zorunda kalacak. Bu kişiler bırak disipline sevk edilmek, yeni yönetimde ödüllendirildiler adeta.
Seçim olacak başka çare yok. Yoksa iç saha maçlarında hele bir de kötü sonuçlar alınırsa epey olay çıkabilir.
Dün Fikret Orman, geçici yönetime destek çağrısı yapmasaydı camia hareketlenirdi. Geriye Adalı kaldı, o da hazırlığını yapıp masaya yumruğunu vursa bu iş biter bence. Adalı'nın tribünde Fikret Başkan'ın aksine epey karşılığı var. -
Hasan aratın sağlık durumunda sorun yokmuş, temiz çıkmış.
Bekliyorduk...
Diğer önemli konu tüzük.
Altı ay önce yapılan değişimle bu yönetim istifa edemiyormuş!!!
Herkes bıraksa bile iş denetim kuruluna kaldığı ve kasada para olmadığı için iş farklı noktalara gidebilirmiş.
Basit bir mantık yaptım burda. Oda divan ve genel kurulun toplanıp, tüzüğü tekrar eski haline getirilmesi. Tabi bunda oy çokluğu da lazım. İşin sonu 2/3 ay gibi süre çıkıyor.
Kılıfı 6 ay önce fena giydirmis bunlar.
Tekrar edeyim; 6 ay önce kademe, kademe istifa gününe kadar herşey ayarlanmış, bütün kapıları kapatılmış beşiktaş'ın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 2 Aralık 2024; 1:16:36 > -
Sergen bile gelmiyorsa demek ki içeriyi nasıl karıştırmışlar 121 yıllık kulübü 10 ayda Esra Erol’un programına çevirmişler. durum burada gözükenden bile vahim Hasan Arat gözaltına alınmadan bu Nefret bu Kaos bitmeyecek hesap sorulması gerekiyor Mahkemeye niye vermiyorlar bu adamın ayrıcalığı nedir mesele tam olarak nedir anlatın abi anlatın ya Hasan niye çöktü Beşiktaş'a bana bunu izah etmeniz lazım bayağı bir nefret birikti ben de şuan sağlıksız şekilde bana açıklama lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 2 Aralık 2024; 0:55:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X