Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1870. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
37.467
Cevap
223
Favori
818.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 18681869187018711872
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle ortamda hatay rahat yener. rıza hoca ile abu da bilenmiştir

• Huseyın Yucel kaanı kovmalı
  • Yönetimin acil istifa edip hemen seçime gidilmeli bu gidişat böyle gidemez

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    “Karanlık aydınlıktan Yalan doğrudan kaçar. Güneş yalnız da olsa Etrafa ışık saçar. Doğruların kaderidir yalnızlık. Kargalar sürüyle Kartallar yalnız uçar.” Sergen elendi Şenol Güneş saflarına geçiyoruz "Editçi" tayfa olarak 😎
  • Sergen hoca Kan Şakulun gitmesini istemiştir muhtemelen. Biz kimi istesek de başarılı olmayacak belli ki. Madem camia çözer bu işi diyorlar Mayıs seçimi erkene alınsın. Mayısta seçim olmasın Ocak ayında seçim olsun bitsin bu iş herkes yoluna baksın.
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Yensin. Belki yönetim beşiktaş'ın önünü açıp seçime gider. Bu şekilde yönetim gasp edilemez.
  • Sergen şunu diyor. Camiayı seçime götürün, seçimi kazanan kim olursa olsun, Hüseyin Yücel ise Yücel, Arat ise Arat, Adalı ise Adalı ben gelir çalışırım. Ama ne olacağı belli olmayan ortamda, ortamı geçiştirmek ve olayları kapatmak için beni kullanmayın.

• Am@deus kullanıcısına yanıt

kaçarı yok artık

• buraya ismi olan kimse gelmez kolay kolay artık

denetleme kurulu ne yapar hesap sorsun yönetimdekilere yol versinler alayına

• Kaç gündür yazıyoruz, arkadaşlar Beşiktaş'ın çıkış noktası seçim olur. Başka bir seçenek yok. Hani bu Sergen paracıydı ya ? Yücel'in parasıyla alamayacağı adam mı var ? 5 milyon desen gene mecbur verecek. Artık idrak edin içinde bulunduğumuz durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 1 Aralık 2024; 23:8:53 >
  • Seçim olmayacak ise serdar hoca devam etsin .
  • Bu bilinmezlikte garibim serdarı yakacaklar, ne çekti be çocuk
  • ACİLEN SEÇİM OLMALI KLÜP ŞU BUHRANDAN ÇIKMALI
  • sergenin açıklamalardan sonra herkes kaan istifa ederse gelir diyor. taraftar yine yanlış tarafa bakıyor yanıltmadılar  

• Serdar hoca yönetirken Samet aybaba ile beraber yapıyolarmıştı çoğu şeyi zaten şimdi Samet hocada yok

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Evet ama sonra da Divan ,Hüseyin Yücel den idareyi devralmali..Hepiniz oradaydiniz diye bir laf var..bu rezaletleri görüp de seyirci kalmak da suçtur
  • Am@deus kullanıcısına yanıt
    İstese 2 milyon avro alırdı garanti 1.5 yıllık . Sergen hoca Rıza hoca gibi 1 kaç ay idare et maaşını al kısmına kabul etmemesi kendisi için iyi oldu .
  • adalı vs aday olacak kişiler adaylıklarını ilan etmeli

• fener maçından önce geldi geldi, gelmiyorsa bir daha bu kulübün kapısının önünden geçmesin. lafa gelince herkes efsane. biz bu cuntacı yönetimden çok memnunuz sanki, sana gel 4-4-2, 4-3-3, 3-5-2 taktik, topçu, hocalık yap diyen yok ki, sana liderlik için ihtiyacı var. camianın, taraftarın bir talebi var sen naz yapıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 1 Aralık 2024; 23:16:14 >
  • Adamlar seçimi geçtim, hakkında o kadar ağır iddia olan Şakul ile yola devam ediyorlar. Varın siz buradan hesaplayın durumun ne korkunç olduğunun. Resmi bir kulüp açıklaması yapmaya tenezzül etmedikleri gibi halen Şakul'dan bireysel bir savunma da gelmedi.
  • 
Sayfa: önceki 18681869187018711872
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.