Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1869. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
37.467
Cevap
223
Favori
818.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 18671868186918701871
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuş candaş sevmem seni ama bu ortamlar böyle. Çamur at izi kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 1 Aralık 2024; 22:50:40 >
  • Samsun'un Alman teknik direktorunu getirin Tr ye de alismistir o
  • Burdan devam..

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Yakışır ..gerçek Beşiktaş li olsun yeter
  • candaş bi susmadın samet aybaba hikayesi dinleyecektik unutturdun

• Roberto Baggio kullanıcısına yanıt

Yanlış anlama ama o Fenerbahçe için geçerli. Kendisinin 6 ay için geleceğini sanmıyorum.

• Şu süreçte umarım Şenol hocam kovulmaz da editçi tayfa ona sarmasın bir de.

+1 Deli İbrahim
  • Feyyaz uçar odaya girdiğinde bi dakka özel bişey konuşuyoruz çıkarmısın dedikleri zaman Bunların ağzını yüzünü kırmasını bekliyor insan.Sonradan samet aybabanın yanına gidip bağırmış çağırmış ama ne faydası var.Samet aybabada dedi zaten.Burda bağıracağına orda bağırsaydın işe yarardı diye.Feyyaz meselesinde de Feyyaz uçarında artık yönetimde miladını doldurduğunu düşünüyorum.

• tartekin kullanıcısına yanıt
    Yarın yine oyunculara ödeme yapılmazsa sergen ne yapsın. Bir sene burda antalya oyunculara ödeme yapmıyor dedim. Bunu her seferinde söyledim. Yok anlamiyor adamlar. Sergen ant başarısız. Babanız harçlık atmada iki gün yüzüne bakmazsiniz. Bu işte başarı yukardan başlar malzemeciye kadar gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 1 Aralık 2024; 22:59:46 >

Bizim deli ibo şu an gelse şu ortamda zır deli ibo olur :)

• İbrahim Üzülmez kadar, Serdar Topraktepe de çalıştırır takımı. Eski oyuncularımızın gönlünü yapacağız diye zaman kaybetmeye gerek yok.

• Ben ibrahimciyim. Kaç zamandır söylüyorum. İboooooo ama oda gelmesin. Biz böyle iyiyiz .. seçim şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 1 Aralık 2024; 23:0:6 >
  • Am@deus kullanıcısına yanıt
    Gelirse önce Masuaku ya mi Mario ya mi dalar sence?
  • Muhalefet de ne dediğini bilmiyor. 1 kuruş para harcamasın, transfer yapmasınlar diye bağırıp duruyorlar. Sanki takımın hiç hedefi yokmuş, öylesine maçlara çıkacağız gibi konuşuyorlar. Hangi antrenör olsa korkar.

• bankayı araya sıkıştırdı yine 

• Yücel'in umudu Sergen'di.

Sergen "Şah" dedi, Adalı ve başkanlıkta niyeti olan ekipler "Mat" derse bye bye atanmış yönetim
  • Nerde yapı diyerek güya insanları tiye aldığını sanan malum takımın taraftarının hocası ve başkanı dakika 20den sonra atılmayan Sanchezden sonra bile ağlamaya başlamış. Bu adamın kaçıncı vakası biz unuttuk. :)

Aleyhlerine düzgün bir hatanın olmadığı maçta bile nasıl ağlıyorlar. Tabi onlar alışmışlar, akılları başlarında olmayan eski futbolcularının kıyak geçmelerine, Berke'nin performansından sonra şaşırdılar tabi.

• İşin şakası bir yana. Aslında adam bizlerin söylediğini, söyledi. Seçim yapılmalı. Bu şekilde belirsizlik çok fazla dedi.

Gecenin özeti bu ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 1 Aralık 2024; 23:2:20 >
  • Sergen in Samet Aybaba anısı fıkrasına gülünmeyen adamı hatırlattı :)
  • 
Sayfa: önceki 18671868186918701871
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.