|
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1871. sayfa)
-
-
Sorun Kaan değil. Sorun Arat artiklarinin komple gitmesi -
-
Lafa gelince BEŞİKTAŞLIYIZ, icraata gelince seçici ORTAMCIYIZ... Sergen efendi biz ne istifa etti diye darılırız nede kovuldu diye.... Ama zor günümüzde sırt çevireni biz iyi zamanımızda İSTEMİYORUZ. Yeni yönetim kim olursa olsun Sergen ile çalışmaması yönetime + yazar çıktı Program PR'ı yaptı Beşiktaş'a posta koydu ve programı kapattı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 1 Aralık 2024; 23:24:57 > -
Anlamada sikinti var.
App ile bunuda aşacağız.
Amerikalı hocadan günde iki saat taktik tahtasında özel dersler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 1 Aralık 2024; 23:26:25 > -
Yaomayın şöyle şoplar. Sonra şampiyon olacaklar göreceksiniz Kartal martal lazım değil:) rıza var bir suru bjkli adam var :)
-
Başka adam mı bulamadınız
-
uygulamayı böyle pazarlayan futbolculara ne yapmazdı friedel gelsin elini öpsün -
Samet Aybaba'nın iddialarının hedefinde olan ve hala kulüpte hiçbir şey olmamış gibi görev alan Kaan Şakul orada olduğu sürece karışıklık devam edecektir Sergen gelsin yada gelmesin Şakul gitmeli hem de Rezil edilerek normal giderse bu beni Stres hastası yapar kafaya taktım bir kere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 1 Aralık 2024; 23:42:2 > -
Emekli üyeler bu App ile fena makara yapıyor ama App, Hasan Arat'ın değil, Beşiktaş'ın. Yaklaşık 15-16 yıldır hayatımızda akıllı telefonlar var. Zamanında yapılmayan iş 2024 yılında yapıldı. İyidir kötüdür tartışılır ama bu başlangıç. Herkes forma alamıyor, herkes forma alıp günlük hayatında giymiyor. Şu an en ucuz montlar bile 2000 TL üstünde. İnsanlar bir şekilde destek olmak istiyor bu da App sayesinde mümkünleşti.
Gidip giymeyeceğim bir şeye para vermektense aylık azar azar destek olabilirim.
Neyse ama App mapp bunlar genç işi o yüzden emeklilerin makaraya vurmasını anlıyorum.
-
hüseyin yücel sinan engin ile görüşüyormuş
adama canlı yayında şu an diyorlar bu arada 🤣
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omzunda_muzikaletli_zenci -- 1 Aralık 2024; 23:42:58 > -
Düne kadar gelirim diyordun şimdi kimden ne ara ne haber aldın da saçma sapan konuşuyorsun Sergen Hoca. Beğenmedin di mi parayı :)
Koyun Serdar Hoca'yi oynatsin ya. -
Parasını pulunu geçtim Sergen hoca bence parasında değil haklı olduğu noktalar var. Belirsizlik içinde kimse verimli olamaz ama 4 yıldır çalışmayan adam kafamda projeler var falan diyor bari o toplara girme. 1 cümle ile bitir olayı.
-
Her kafadan başka ses çıkıyor.
Serdar Ali Çelikler: "Şu an Sinan Engin ile Hüseyin Yücel Bahçeşehir Kolej'inde görüşüyor."
Önder Özen: "Belki de İdari Menajer olur."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivalo -- 1 Aralık 2024; 23:47:33 > -
Bende öyle diyorum app konuşalım, sorun varsa alırım. Bırakmamak kaydıyla moderasyon verebilirim sana. +Plus vs hepsi bende var, sende neden olmasın ? Bugün sana 50 tele.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 1 Aralık 2024; 23:49:22 > -
Sergen Yalçın olmuyorsa sizin için Aykut Kocaman iyi bence ama şu içerideki Kaan Şakul gibi adamları temizleyin yoksa kim gelirse gelsin durum bu. Feyyaz Uçar'a yapılan olayı duydum çok talihsiz bir olay yani Sergen Yalçın'da bu yüzden Kaan Şakul başta olmak üzere bazı isimler gönderilsin demiş. Bir de teknik ekip ve futbolcuların maaşları ödenecek, ayrıca transfer bütçesi ayrılacak yoksa gelmem demiş mevcut kadroyla bir şey yapabilecek çok fazla isim yok.
Bence eldeki kadroyla iş yapabilecek en iyi isim Aykut Kocaman olur. Aykut Kocaman hem Fenerbahçe de hem de Başakşehir ile Konyaspor'da neler yaptığı da ortada. Tek eksisi bir süredir takım çalıştırmıyor ama kadro kötü bile olsa böyle bir bataklıktan çıkarabilecek hem de Fenerbahçe'de oynamış olmasına rağmen koyu Beşiktaşlı bir isim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 1 Aralık 2024; 23:51:7 > -
Serdar Topraktepe'li ilk mağlubiyette hoca nerde diye bağıracak taraftar. Sergen işi yattı ama sezon sonuna kadar birini getirmek zorundalar, yerli olarak İbrahim Üzülmez ihtimali var. Yabancı hoca zaten bu tabloya istese de getiremezler bitti o iş.
-
"İşime gelmedi Parayı beğenmedim." diyecek hali yok Sergen'in lafı eğecek bükecek Edebiyat yapacak falan filan klasik Sergen işte ama bugün aşırı soğudum Bu camia sıkıntıya kaldı dert var başında herkes kartlarını açık oynamaya başladı ben de iyi günde istemiyorum Sergen mergen çok zoruma gitti sanki bütün lafları ben yemişim gibi. -
Pek inanmıyorum ama genç arkadaşlar vardır burada diye hatırlatayım. Sadece şampiyonluk değil shaktar efsanesi yerine Beşiktaş efsanesinin oluşmasını engelleyen değerli aziz başkanı!nın biricik kuklası Beşiktaş’ın 11 puandan şampiyonluğunu (papillalar kadar) çalmış yegane şerefsiz bir daha bu kulüpten içeri girmemelidir, giremez
-
Aykut Beşiktaşa sinyal veriyor yıllardır. Çocukken Beşiktaşlı olduğunu 56564878900.kez açıklamasi yakindir.:)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X