Renklilerin sağı solu ayrı oynamaya başlamış buranın modluğuna da karışmaya kalkıyorlar. sizene kardeş bu bölümden. Saha içinde helal bir kupası olmayanlar burada da entrikaya başladılar bi düşün artık yakamızdan... |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1647. sayfa)
-
-
germe ekibi görevi devretmiş, yeni arkadaşlar göreve başlamış hayırlı olsun.
aynı g5 taktikleri, önce sürekli insanları gerip sonra o insanlar tepki gösterince hakaret ediyorlar deyip ceza aldırıyorlar.
bir kez olsun ortak nokta bulmaya çalışmadan her mesajları '' sen kimsin '' ile başlayan kibir abideleri millette ahlak dersi vermesin bir zahmet.
-
Her mesaj siliniyor.
Evet doğru.
Koşulsuz her mesajı silemezsin.
Sapla samanı karıştırmayacaksın. -
Aynen aynen helali haramı bir sen biliyorsun.
allah bilir kafana göre milleti tekfir de ediyorsundur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi premiumbeyin -- 19 Kasım 2024; 9:47:22 > -
Yakışır hocam ben adaletine inanıyorum ..destek artısını hemen yaptım..Üst yönetime başvur acilen..
Admin olduğunda şu Sergen Hoca meselesine de el at lütfen ..Hocama en ufak aleyhte konuşanların mesajlarını sil, kafadan 4 gün uzaklaştırma ver, ben onlara lan kudurun yazarsam görmezden gel, onlar bu mesajımdan tahrik olup ergen filan yazarlarsa bas hemen 8 gün cezayı akıllansınlar.Burada Sergen hocam haricinde hoca adı zikredilmesin artık..Fikir özgürlüğü olsun yani
Nasıl ortam ama..Senin bunların hiç birini yapmayacağını bildiğim için destekliyorum ..Varsa yanlışım, terbiyesizliğim admin olunca bana da ceza kesersin kılım kıpırdamaz
-
Taziyeye gelmiş arkadaşlar
-
Keşke bizim takımda da yönetimde böyle tartışmalar çıksa, kral çıplaksa eğer "kral çıplak" diyebilse camia... eminim daha iyi bir takımımız olurdu bugün, eleştiri kültürümüz sıfırın altında. Yani şu son 3 sayfada okuduğum kadar eleştiri yıllardır görmedim ben bu takımda... herkes birbirini goy goyluyor :)
not: The_caliph in konuyu adaletli bir şekilde, ayrımcılık yapmadan yönettiğini düşünüyorum. Muhalif görüş sanılmasın. +1 destek
-
Ben Fikret Forest ın seçilmesini isterim. Neden derseniz ilk onun döneminde oldu stadyum. Geçiş sürecini iyi yönetti.
İnş olur gagadaşlar.
-
Burdaki üyelerin toplam ceza sayısından daha fazla şikayeti vardır caliphin beyler.
Ben hayatımda bu kadar rahat yetkili görmemiştim, 2005 üyesiyim. Nat'ın ısrarla kollamasını, yanlışa yanlış demeyip halının altını süpürmesini hala ilginç buluyorum bu mevzunun.
Oyum premiumbeyin'e veya aslana. Caliphden daha çok memnun kalacağınıza garanti vermeme gerek yok.
-
kendi konuna dönmeni tavsiye ederim babuş ..... Zira burda renklilere yer yokkk
-
bizim admin yüzünden gelip yazmıyorsanız bizim admin başarılı demektir.
-
kendi takımınız varken buraya yazmanız da değişik demekki bize sempati duyuyorsunuz
-
İstiyorlar ki kendi gibi düşünmeyenlere rahat rahat hakaret edelim, itham edelim, iftira atalım. Mesajlar silinince de omo bozom mosojlor silindi diyorlar. Bi de ğslilerin mesajlara beğeni coşturmuşlar. Baya incinmişsiniz.
Edit: popturceyn denen zat başka zaman konuya yazmaz gelmiş ortalığı karıştırmış. Burada ğslilerle sözde tuttuğunuz takıma hakaret ede ede takılırsınız artık. Ğs liler bunu yapamadıkları için şikayet ediyorlardı. Şu an İstediğiniz oldu. 👍🏻
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 19 Kasım 2024; 10:45:39 > -
Yabancı hocalar eskiden ailelerini getirirdi. Mesela daum örneği var. İlk dönem kısıtlı kadro ile şampiyon oldu. İkinci dönem almanyadaki davalardan dolayı git gel yaptı, kötü bir sezon geçirdik.
Sonraki sezonlarda fenerbahçeye geldi iki şampiyonluk aldı. Bir hoca getiriyorsan aile durumuna kadar sorman lazım çocukları okuyormu ? hangi okullarda ? getirmeyi düşünürmü vs vs vs.
Büyük takımların bir sezon maliyeti malumunuz. Adamın iki dudağı arasındasın. Arkasında sevdiği insanların desteğini görmeyen kişinin başarılı olma ihtimali düşüktür. Aile'den uzakta çalışan arkadaşlar bunu iyi bilir.
İş sadece gio yada daum değil. Son dönem lige gelen yabancı hocaların ortak sorunu bu bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 19 Kasım 2024; 10:49:50 > -
iyide bundan size ne dünden beri bakıyorum konuyu g5 liler sarmış adamın geliş amacı zaten sizin konuyu dingonun ahırına çevirmenizdi hepiniz dünden beri burada olduğuna göre demekki baya acıtmış bravo admin devam.
-
Gs liler kendi forumlarında babalarının çiftliği gibi kullanmaya öyle alışmışlar ki doğrular yapılınca zorlarına gidiyor. Hele bizi yendiklerinde Gs bölümünde yazılanları görseydiniz foruma girmeye tövbe edersiniz. İnsan galip geldiğinde bir takıma bu kadar hakaret eder mi ya? Onların formunu görünce bizim yanlarında ne kadar naif kaldığımızı anladım. @TheCaliph_ moderatörlüğünden kendi adıma memnunum. Allah yolunu açık etsin kardeşimizin.
-
Rakip taraftarların buraya damlamasından en azından bazı şeyleri doğru yaptığı kesin gözüküyor. Utanmadan gelip buranın yönetimi hakkında akıl vermeye çalışıyorlar. Bir de bunlarla beraber görünen aramızdakiler var. Allah akıl fikir versin.
Eleştiri nasıl yapılır bihaber olanlar yazdıklarının nereye vardığına dikkat etmeden yazıp duruyor sonra yok yorumum niye silindi, neden ceza yedim diye veryansın ediyor. Yahu sen bir üslubuna dikkat et. Neyi nerede nasıl yazacağına dikkat et. Şahıslara karşı hakaret, iftira içerebilecek söylemlerden uzak dur. Kavga çıkarmaya çalışmayıp medeni bir şekilde düşünceni belirt. Tüm bunlardan sonra yorumun silinir ya da ceza alırsan destek olalım.
Beşiktaş'a gelmesini hiç istemediğim birçok oyuncu, hoca veya başkan geldi ama hiçbirine geldikten sonra laf etmedim. Eleştirimi de düzgünce yaptım. Siz nasıl bir kafayla başkana, hocaya futbolculara haddini aşan sözler edebiliyorsunuz? Camia'yı parçalamak için başkasına gerek kalmıyor sayenizde.
Bizim genlerimizde kaos ile başarı yakalama yok. Klübü kaosa sürükleyerek başarısızlığı garantiye alıyorsunuz. Başarı istiyorsak bir düzen sağlamalıyız. Devamlı hoca değiştirmek, tekrar tekrar yeni kadrolar oluşturmakla olmaz. İstikrar yakalamadığımız sürece 5-10 senede bir ufak başarılarla kendimizi kandırmaya devam eder rakiplerin ekmeğine yağ sürmüş oluruz.
-
Hakaret içerikli mesajlar silinsin, küfür edenin direkt üyeliği silinsin. Ama hocam ufacık şeyden falan nem kapmak ağır yaptırımlar. Burada aktif olanların çoğu aktif olarak stada gidip enerjilerini dökemedikleri için buradan tartışıyorlar. Mesela fener forumundaki eren rumuzlu kullanıcı, Ankara'da nereden bulacak Fener'i. Suyun karşı tarafı falan diyip stres atıyor, forum onun dopamin kaynağı olmuş. Stadda takılan adamın burada işi yok.
Hepinizin takım tutmasının kaynağı rekabet. Arada farklı takımlardan birileri gelecek bir şey yazacak ki olayın tadı çıksın. Hakaret, küfür yoksa aynı sakinlikte cevaplarsın geçersin. Ben bu hafta bjk maçına gideceğim için geldim bu konuya, onun dışında hiçbir şeyle alakam yok. Ama gelip burada benim profilim stalklanarak (dışarıya kapalı) gsli iftirası atıldı. GS'li değilim, gslilerle defalarca tartışmaya girdim ki gsli olsam bile bu, bu konudan uzaklaştırılma sebebim değil. Hakaret ve küfür yoksa gerek gs adminleri, gerek fb adminleri, gerek bjk adminleri mesaj silmemeli. Bunu ayırt edemiyorsanız da görevinizi başka kişilere bırakın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X