< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 2 Aralik 2024 - 20:00 Hatayspor v BEŞİKTAŞ (1649. sayfa)
-
-
kripto renklilerin sinirleri gerilmeye başlamış.
kaldınız bir avuç hala azgın azınlık olarak millete sataşıyorsunuz.
-
Bunu izledim geçen kıştı yanılmıyorsam..Çağlar Çorumlu çok iyi..Senaryo biraz zayıf ama gerçek hayattaki şakşakçılara ilham verebilecek mesleğin inceliklerini anlatan kısımları meraklısına gayet de faydalı olur elbette
-
Kesinlikle katılıyorum.
Caliph le takım hakkındaki konularda anlaşamıyorduk ama sayfayı yönetmesi konusunda %100 olmasa bile %90 doğru buluyorum.
Burayı çiftliğe çevirmeye çalışan Eskilerin ve renklilerin birden hortlamasının sebebi ortada...
-
tatlı su solcusu yine destan yazmış ama içinde kibir ve egodan başka bir şey yok yine. kendini yönetim kurullarındaki muhalefetler gibi görmesi tam bir fıkra örneği. ben bir muhalifim ve üst akılım diye kendini dev aynasında görmeye devam edebilir. kendi gsli arkadaşları varmış bla bla bla. bizene senin sosyal hayatından vs. ben belki hiç bir gsli ya da fbli ile temas kurmuyorum. burası da söylenildiği gibi beşiktaş forumu. yaşın büyük diye millete akıl vermekten artık vazgeç. söylediğin şeyler sana göre "doğru". bu böyle olacak diye diretme bıktırdın artık. otobüslerde yer isteyen amcalardan farkın yok cidden. tutmuş tdk'dan örnek vermiş. biat kelimesini neden yazdığınızı sen de biz de gayet iyi biliyoruz. biraz söylediğin lafın arkasında dur. ben de buraya sadece "orul" yazdım diye ceza aldım. ne demek orul? sadece pekiştici bir kelime ama bu kelimenin arkasından neyi ima ettiğim de belliydi cezamı aldım sustum. herkes gelecek benim tuttuğum takıma başkanına hocasına hakaret edecek sonra biz ses çıkarınca muhalif sesleri bastırdınız olacak. admin de görevi bırakmış. artık renkli dostlarınızla kardeş kardeş beşiktaşla dalga geçersiniz.
-
haddim değil de sana da ayrı parantez açmak isterim hocam. gerçekten helal olsun sana.
görüşlerimiz neredeyse hiç tutmuyor. daha önce birbirimize yükselmişliğimiz de var. belki hiçbir zaman da anlaşamayacağız.
ama eleştiri nedir, nasıl yapılır, muhteşem bir örneksin. hasan arat yönetimine neredeyse göz açtırmıyorsun ama bir kez olsun kendi takımına hakaret edip aşağıladığını görmedim. hatta daha ileri gideyim, haklı olduğunu düşündüğün konuda haklılığını perçinlemek için gs ile birlik olmak gibi bir yola gitmedin. gerçekten helal olsun.
-
beyler Beşiktaş forum adminliğine başvurdum forumun sahibi gün oksay ile görüştüm. İlgileneceğim dedi bilginize..
Ben geldiğimde 1 tane renkli barındırmayacağım burada
-
Öyleyse sıradaki şarkı ,dünyanın neresinde olursa olsun ,ona buna çemkirip ,sindirmeye çalışan baskıcılara , takım tutmayı aşiret mensubu olmak olarak algılayanlara gelsin..Keyifli seyirler
Hüsnü ArkanyoutubeDostlarımızla umudumuzu tazeleyecek yeni bir şarkı yaptık. "Beyler misafir, giderler," diyoruz. - Giderler Sözleri - Biz bu mülkün sahibiyiz oooo Lale sümbül mor menekşe ooo Beyler misafir gelirler giderler Beyler misafir giderler Burası çiçek çarşısı ooo Hükümetin tam karşısı ooo Alıp satanlar gelirler giderler Beyler misafir giderler Bahçedir insan dediğin bahçe Eker biçerler hüküm ferman olur Düğün Bayram olur Derde derman olur Ooooo Geceler üst üste gelsin ooo Şu gelen beyler gelsin ooo Nice geldiler gittiler giderler Beyler misafir giderler Biz bu mülkün sahibiyiz oooo Lale sümbül mor menekşe ooo Beyler misafir gelirler giderler Beyler misafir giderler Bahçedir insan dediğin bahçe Eker biçerler hüküm ferman olur Düğün Bayram olur Derde derman olur Ooooo - Solistler - Ahmet Ali Arslan Alper Bakıner Burhan Şeşen Defne Bayrak Erdal Güney Ezgi Aktan Gökhan Şeşen Gözde Öney Hüseyin Turan Hüsnü Arkan Kamucan Yalçın Mahmut Çınar Murat Ak Onur Dilber Saygın Akbudak Tuğba Tezer - Künye - Perküsyon: Abbas Karacan Bas Gitar: Efe Demiryoğuran Gitar: Deniz Bayrak Cümbüş: Vehbi Can Uyaroğlu Klarnet: Mertcan Selçuk Kanun: Volkan Kirpik Mix: Efe Demiryoğuran Mastering: Evren Arkman Yönetmen : Recep Yılmazhttps://www.youtube.com/watch?v=JRBxYc_QWDw -
admine sallayanlar neden g5 li ilan ediliyor ?
sizin istediğinizi yapmayan herkes renkli mi ?
bu klübün tapusu sizde mi kafanıza göre Beşiktaşlılık dağıtıyorsunuz.
düşmanlık körüklemeyin artık, yeni temiz bir sayfa açalım hepbirlikte, bırakın sağa sola iftira atmayı.
-
Konuya balyoz şart. Şuçlamaların seviyesi çok düşük.
-
kral bırak artık iftira atmayı be, samimi söylüyorum gel yeni bir sayfa açalım ?
-
Yahu neyin iftirası? Sende lakap taktın bana daha önce. Bir de Bak aşağıda kendi gibi düşünmeyen insanlara neler yazıyorlar. Birisi 65 im diyor diğeri ne olduğu belli değil. Ben buna tepki gösteriyorum. Benim şahsi kimseyle sorunum yok bir iki kişi hariç. Onlarla da sorunumu çözmeye çalıştım. Ama olmadı. Burada herkes fikir beyan ediyor. Olayı şahsileştirmeyen herkesle konuşurum. Admini sevmeme sebepleri de belli. Hakaret edip duruyorlar. Onlarca cümle yazmış arada hakaret ediyor gözükmüyor sanıyor. Silinince de yanlısın diyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizim admin adayımız @Lincoln Burrows. kardeşimizdir..Kendisi 50 küsur imza ile birlikte adminlik makamına başvurmuş ve ön onayını da almış vaziyettedir. yani forum sahibi ona töre gereği boz at, sancak ve davul göndermiş olup süreç mecrasında akmaktadır, Şu an gerekli evrakları hazırlamaktadır kendisi..Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz..Renklileri barındırıp barındırmayacağını bilemem ama kendisini desteklemek kaydı ile özelden aldığım sözleri aktarıyorum :
1-Foruma 40 yaş altı yeni üye almayacak..(Kanıt için nüfus sureti ve ikametgah isteyecek) 30 yaş altı eski forum üyelerinden toplam uzaklaştırma cezası 8 günü geçenlerin üyeliğini ise silecektir.
2-Benim gibi 60 yaş üzeri fosillerin mesajlarını kesinlikle silmeyecek ve ceza aldırtmayacaktır..''Doktorun bile artık ne yersen ye'' dediği adamlarla uğraşmak ayıptır kardeşim.
3-Bazı üyelerin Türk dilini doğru ve anlaşılır kullanabilmesine yardımcı olmak amacı ile forum.donanımhaber.com üyesi olan Türkçe Dil Bilgisi öğretmenlerinin ücretsiz online kurs vermesini sağlayacaktır.
Özellikle de ,da eklerinin doğru kullanımı ve cümle içinde hangi kelimelerin büyük harfle başlayabileceği etüt ettirilecektir. Doğru çemkirme nasıl yapılır konusu ders müfredatına dahil olmayıp, arzu edenler Tophane kahvelerindeki bitirimlerden öğrenebilirler.
Gene , forumda bloklama nasıl yapılır, bloklama nasıl kapatılır ,sürekli açılıp kapatılması caiz midir ,bunu sürekli yapanlara ne denir? gibi hususlar ise internette kolayca bulunabilecek Papağan Rıfkı fıkrasından da öğrenilebilir..Değerli eski yöneticimiz Am@deus da zaten daha önceden bloklama konusunda pek güzel nasihatlerde bulunmuştur..kaynak olarak kullanılabilir kanaatindeyim
4-Son olarak mevcut Hasan Arat yönetimine, Ali Rıza Sergen Yalçın hocam ile fesih hakkı olmaksızın 10 yıllığına Teknik Direktörlük sözleşmesi imzalanması için, sahip olduğu unvanın tüm ezici imkanlarını seferber edecektir.
Haşmetli yeni admin Lincoln Burrows makamına hoş geldin..kılıcın keskin, mevcudiyetin daim, seferlerin bol olsun .Üç kere padişa...pardon adminim çok yaşa !!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 19 Kasım 2024; 15:15:37 >
-
bak bizim tartışmamız sadece sarılara yarar başka kimseye yaramaz, ben gio ve onun oynattığı futboldan delirme noktasına geldiğim için çok ağır şeyler yazdım onun hakkında, kaç yıldır inan yıldım umutsuz sezonlar izlemekten.
o sırada birkaç kişi Beşiktaşlı değilsin deyince sıcağı sıcağına terazi şaşıyor, kırıcı olabiliyoruz. Bu karşılıklı durum sen de bana salladın bir ton ama mesele bu değil, bunları aşıp şu sarılar sevindirmememiz lazım.
kimin kiminle derdi varsa bir kenara bırakması lazım, adamlar zaten masada kazanıyor, bari şurada bir huzur ortamı olsun.
-
Görüyorsunuz işte adamın işi gücü makara. sonra siz ciddi ciddi beşiktaş futbol vs falan konuşabileceğinizi sanıyorsunuz bu tiplerle.
-
Desteğinizi hiissetmek keyif verici.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim adminim..teveccühünüz ..üst yönetime hürmetler..göreve başlamanızı dört gözle bekliyoruz...malum adminsiz kaldı buralar bir süredir..kitleyi boş bırakmaya gelmez
-
Fikret Orman'ı çok severdim ama o son senede nasıl oldu da kulüpte çalışanların, futbolcuların maaşları, elektrik faturaları bile ödenmeyecek duruma getirdi kulübü anlamıyorum. Çıkıp o sen seneyi açıklasın, nasıl bu hale geldi kulüp? Yoksa en başarılı başkanlardan bir tanesidir benim gözümde, stadımız olmadan şampiyon olduk beraber.
-
bu şahısların derdi Beşiktaş değil. Bak mesaj yazıyor orada bile yok size ders aldıracağım 40 yaş altı bilmem ne. Adamın başka uğraşısı yok. Hakaret etmeden aşağılamadan Fikir beyan edip tartışılmıyor bile. Maç esnasında evet kırıcı olunuyor bende yapıyorum. Varsa bi kusurum affola. Benim için sorun kalmamıştır seninle. Bu şekilde yapıcı yaklaşan kimseyle sorunum olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X