Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1909. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
21 Misafir (1 Mobil) - 20 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.463
Cevap
225
Favori
833.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 19071908190919101911
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burda sorun Samet Aybaba konulmadan devam etseydi söyler miydi ? Yok resmen BJK soygun yerim yapmışlar

Ayrıca Sergen neden gelsin sorun futbol değil ki

Sergen gelsin iki maç yenilsin onu da kovun dersiniz

Mesele yönetim sel sorunlar

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

bundesliga logosunun ilham kaynağı

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe
  • bu adamın sözüne inanılmazda Beşiktaşımızda şu sıralar inanılmaz işler oluyor malesef insan ister istemez tiksiniyor bu yazılanlardan,samet hocanın benim için en büyük soru işareti madem bu kadar büyük dolaplar dönüyordu madem Beşiktaşın hakkını gaspediyorlardı neden bunları açıklamak için kovulmayı bekledin?

duhuliye
    ''Samet aylık 1,3 milyon lira maaşını, Feyyazla paylaşıyormuş..''
    https://www.duhuliye.com/samet-aylik-13-milyon-lira-maasini-feyyazla-paylasiyormus
  • Tek care kulup satilacak..
  • Dün lig sonuncusu büyük ihtimalle ligden düşecek bir takımı bile yenemeyip rezil bir oyunla devam ettirdik futbolumuzu. Ödememişler mi bunların paralarını? Nereden nereye ya! Ligi 15. falan bitireceğiz herhalde.

• mrbaronx kullanıcısına yanıt

candaş dün açıklama yapacak diyordu iki hafta içinde

• BlacKartal78 kullanıcısına yanıt

Allahtan dilerim 1 tane Beşiktaşlı savcı çıkar da Beşiktaşımın 1 kuruşuna el uzatan sametten feyyazına hasandan hüseyinine kim varsa çatır çatır haklarını geri alır. Bunlarada gereğini yapar.

Bukadar zengin adamsınız asgari ücretle gidip forma alan adamın alın terinden ne istiyosunuz ya.

Gerçi memlekette adalet mi var bunlar bir kılıfını bulmuştur işimiz yine Allaha kalır...

Allah Belanızı Versin....

• Biz bu takım kondisyon çalışmamış diyince dalga geçiyorsunuz al bakın daha ne rezillikler çıkacak.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe
  • lindeman kullanıcısına yanıt

Malesef Emirhan ben dahil hepimizi utandırdı çok beğenmiştim ama çok savruk geldiğinden beri kaç gol yedirdi artık saymayı bıraktım

• lindeman kullanıcısına yanıt

Adım adım başımıza gelen bu felaketlerin ,işte böyle bir hedef için ,bilinçli olarak sahneye konulduğundan şüpheleniyorum Bu günkü divan kurulu toplantısından gelecek açıklama ve sonuç çok önemli..Şu an hülle ile yönetimde olan ,yasallığı tartışmalı adamlar yönetimden ayrılmalı..Beşiktaşlıyız masallarını çok duyduk ve doyduk..Yönetimde hala Kaan Şakul denilen adam duruyor ve güya kovulan Friedel den hala danışmanlık almaya devam ettiği söyleniyor..Beşiktaş için UTANÇ tır bunlar🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe 

• Mirtazo01 kullanıcısına yanıt

Özellikle yerli oynucuda hep alt-orta segment oyunculara para bayılıyoruz. İyi oyuncuları maalesef GS ya da FB alıyor. Bu yıllardır değişmeyen gerçek. Aldıklarımız da bir halta yaramıyor zaman içerisinde. Vasata alışıyoruz.

• BlacKartal78 kullanıcısına yanıt

Samet Aybaba, Fırat Günayer'e " eğer Eylül'de istifa etseydim, takım iyi gidiyorken takımın gidişatını sen bozdun diyerek ihaleyi bana çıkaracaklardı. Hem o yüzden istifa etmedim, hem de Ocak ayında yapılacak saçma sapan harcamalara engel olabilirim diye düşündüm " diye bir açıklama yapmış.

Aslında mantıklı, muhtemelen takım iyi giderken böyle bir şey yapsa, herkese Samet hocayı suçlayacaktı.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Gedson u satınca, aldığımız paranın yarısı kalıyor malum. O para ile daha iyisini alabiliyorsa bu arkadaşlar buyursunlar değiştirsinler..Takım komple dökülüyor..Kafayı iyi kötü oynamaya çalışan 3-4 kişiye taktık şimdi de..Kulüp yönetilemedi ve hala da yönetilemiyor meselenin özü bu bence..Ancak önümüzdeki ödemeleri okuyunca bir felakete gittiğimiz de ortada..korkunç rakamlar

• tartekin kullanıcısına yanıt
    Hocam gedsonu beğenmiyoruz denmiyor ki. Merkez de pas oyunu olmuyor deniyor. 3 senedir takımda. 3 senedir havlu atıyoruz. Başka mevki bulunabilir. Bazı özellikleri keskin. Ama bazı özellikleri de bizi geriletiyor. Bu arkadaşa sorar mısın Masuaku da 5 gole katlı vermiş onu da beğeniyor mu? Ajan majan demiş bi de.
  • Mirtazo01 kullanıcısına yanıt

Çıktığı ilk maçtan belliydi hocam. Sol bek oynadı yürüyen her adamdan, uçan her kuştan çalım yedi. Böyle savunma oyuncusu olmaz. Muhtemelen bir iki seneye rizeye bedelsiz kiralık verilir. Emekli olana kadar da orda takılır. Can kelesten de hiçbir şey olmaz. Şimdiden söylüyorum. Korner oldu. Bizim beş adam arka direkte toplandı. Ön direğe orta açiyor. Ya arkadaş arkaya top yetiştirecek gücün mu yok? Yoksa birileri ön direğe orta acmayani dövüyor mu ben anlamadım bu işten bir şey. Rashica da aynı. Her ortası ilk rakipten geri dönüyor. İki senedir söylüyoruz bu adam futbolcu bile değil. On maçin birinde skor katkısı yapan hücumcu mu olur? Bı takımın kanat futbolcusu bir tane maç kazandirmaz mi?

• Beşiktaş satilmalidir
  • BJK kullanıcısına yanıt
    aynen öyle sabote ediyosun denilecekti. şimdi de niye o zaman çıkıp anlatmadın diye laf ediyorlar ne yapsa yaranamıyor
  • theKing_ kullanıcısına yanıt

Beğenmiyoruz diyen varsa dedim zaten..Önceki yazışmalar nasıl gelişti kim kime ne yazdı pek takip edemedim..Farklı mevkilerde elbette denenebilir .Malum bu konularda mesele hocada bitiyor..Bize de maalesef yenilikçi hoca pek gelmiyor, ve de oyuncu satışında parlatabilmek amacı ile, kişilik ispatı vs gibi sebeplerle sanki hocalar baskı altına alınıyor gibi..Sen bataktasın Can Keleş, Bahtiyar, OX ,Talha Sanuç dene bunları oynat yok olmuyor..Denilebilir ki oynadı işte gördük ne olduğunu..Bazen sinirle ben de böyle düşünüyorum ama ..15 maç oynatılan pili bitmiş J.Mario 115 maç oynasa da değişmez ona ısrar edene kadar bu adamlara ısrar etsen belki form tutarlardı şimdi..Biz ne yazsak ne söylesek boşa gidiyor, bazen sinirle yanlış ifadeler kullanarak birbirimizi yediğimizle kalıyoruz..FB maçı da kötü sonuçlanırsa Mayıs a kadar yazmayacağım..Bir umut ışığı lazım takıma..yeni yönetim, yeni hoca, yeni ve kaliteli topçular..ama hepsine gereken para nerede..Bu Hasan Arat ,o sürekli selfie çektirdiği Araplara takımı satmak için bir plan uyguladı diye şüphelenip kahroluyorum inan ki.

• Ben gedsonla ilgili fikrimi yazdım ama çok tepki topladığından açıkcası tekrar yazayım 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe 

Gedson benim gözümde deli bir at. Nerde ne yapacağını kestirmek zor. Gedsonu, stoper ile orta saha arasına koyduğunuzda, oyun tekleme başlıyor.

Bu bölgede çaldığı toplarla iki oyuncunun arasına girip topla çıkıyor akabininde topu attığı yer ya isabetsiz yada yanlış yer

Hoca musratiyi alınca kısmen bağlantı düzeldi gedson daha verimli hale geldi. Tabi gedsonun bu sefer daha önde oynamaya başladığını unutmamak lazım.

Diğer konu salih artık yaş itibariyle fizik olarak düşmeye başlamış. musrati zaten tank misali adam. Bu takıma üç atletik oyuncu lazım.

Oyun artık hızlandı. Ne demişti önder özen, mustafa demirtaşa. mustafa adam bence günümüz futbolu için çok ağır.

İki yıldır görüşüm değişmedi. Beşiktaş orta alanı revizyon istiyor. Musrati, Ndour, Mario yada türevleri yerine fizik olarak güçlü, atletik adamlar lazım.

Beşiktaş koşsun, beşiktaş mücadele etsin deyip hocadan oyuna musrati ve ndour hamlesini beklemek eşyanın tabiatına aykırı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Aralık 2024; 10:24:1 >

• 
Sayfa: önceki 19071908190919101911
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.