< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 3 Aralık 2024; 11:17:16 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1911. sayfa)
-
-
Zaten bu leke kalkmalı artık. Beko senelerdir sponsor ancak son dönemde fazla içli dışlı olundu. Feneri günahım kadar sevmem, sempati duyamam. Bu sarı ve turuncu takımları yine kardeş yapmalıyız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşte bu yüzden üye ol!!! pilas hesap al dedik. samet hocayla şırdan yapımı videosu bile var bölümde.
Reklam yapmak gibi olmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Aralık 2024; 11:22:25 > -
Renkliler ile fazla kaynaşmak; siyahı lekeler, beyazı ise komple renkli yapar..Centilmenlik ,sportif yaklaşım elbette güzeldir ama fazla temas, GS ye giydirirken FB ye susmak zamanla şaibe ve vasallık (vasatlık değil kelime yanlışı yapmadım) getirir..Sadece Şakul değil ,şakülü kaymış tüm yönetim gitmeli..kongreye kadar bir şekilde divan kuruluna geçmeli yönetim işi
-
Bence kilit adam Feyyaz. Kendisine yapılanlara rağmen halen yönetimde olması ve Aybaba'nın kendisi için "O benim kardeşim" demesi önemli. İki tarafında kesişim kümesindeki kişi. Yönetim görevi bırakır da Feyyaz bir toplantı yaparsa o zaman anlaşılır gerçekler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O kadar komplo teorisi yazılabilir ki; yaşamda şunu öğrendim saf kötüler var ama saf iyiler diye birşey yok..Çünkü iyiler zamanla korkuyor, onların da kullanılabilir daha küçük hataları oluyor ve bunların kötüler tarafından aleyhlerine kullanılmasından korkuyorlar. FRP de Chaotic Good dediklerinden Demem o ki, içeride (illa üst yönetimde olmaları şart değil) mutlaka iyi birileri de vardır..Feyyaz da gözcü olarak onlara destek veriyor olabilir..Umarım iyiler kazanır..Beşiktaş ı bu hale getirmenin bir bedeli olmalı, o bedeli ödemeliler
-
friedel bir yalanı daha ifşalamış. adamın görevi sportif direktörlükmüş bize bunu oyuncu satışından sorumlu danışman diye kaktırdılardı
O da birşey mi, Hasan Arat ı da Başkan diye kaktırmışlardı zamanında
-
Yasa iste anlatmak istedigim bu sen bir kivilcim cakarsin gerisi ates olur zaten ama sen susmussun simdi günah cikartiyorsun ben bunu kabul etmem bir taraftar olarak kimse kusura bakmasin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir Berke adamlara yetti..işte bu kadarlık çapları var
-
yusuf dikeç gibi nokta atış
Digerleri nasil transfer yapiyorsa bizde oyle yapariz diyip..indiregandilere gelmisiz..10 milyon rafa silvaya verecegine talisca gelirdi..muci musrati waroll onana verilen paralar asiri yuksek..bu adamlar icin kimse bu paralari istemez..her transfer arastirilmali..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Şakul sonunda gitti muhabbeti var
Brad Friedel:
"Hasan Arat ile sportif direktörlük için anlaştım. Daha sonra uçakta ünvanımı değiştirip değiştiremeyeceğimizi sordu. Görevimin aynı olacağını söyledi. Samet Aybaba'yı tanımıyordum ve işlerimizin çakıştığını bilmiyordum."
Brad Friedel:
"Bütün transferler transfer komitesi tarafından yapıldı ve Giovanni son sözü söyledi. Muci, Musrati ve Joao Mario transferlerinin hiçbiriyle bağlantım olmadı."
📺HT Spor
Kabahat samur kürk olmuş kimse üzerine almamış..İlgili her evrakta kimlerin imzası varsa koyarlar masaya belli olur..İdareci dediğin hatır gönül için imza atacak değil ya..İmzan varsa dahlin kabulün var demektir her işi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X