Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1912. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
38.464
Cevap
225
Favori
833.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 19101911191219131914
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun uzun yazacak bir şey kalmadı bence. Bu takımdaki yerli yabancı fark etmeksin 1 tane oyuncusunda aidiyet duygusu olduğunu düşünmüyorum. Hatay küme düşecek belki ve sen camia bu kadar karışıkken şu takımı dahi yenemiyorsun.

Yazılacak çizilecek kelime kalmadı daha. Hatay kardeşim bu Hatay. Aşağılamak için demiyorum ama adamlar küme düşecek ya küme düşecek. Şu takımı senin ezip camiayı kenetlemen lazım. Rezil oyuncular bundan sonra da gram kendimi üzmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımın sürekli izin yapmasi konusu niye gecen haftaya kadar hiç gündeme gelmedi, antrenmanlari takip eden muhabirler falan kimse yazmadı mi bu konuyu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

"Brad Friedel, Yönetim Kurulu Danışmanı olarak göreve getirilmiştir."

14 Haziran 2024

• ufukefe U kullanıcısına yanıt

Fırat gunayer yazdı trol ordusu adama salladı başkan salladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arat büyük yalanci çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 3 Aralık 2024; 13:6:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş’ta bugün gerçekleştirilecek olan yönetim kurulu toplantısının ardından Kaan Şakul görevinden ayrılıyor.

"Orta Çizgi"

• Bi tanede ben paylaşayım sene 2000

:)))

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçebeşiktaş postası
    Beşiktaş'ın başkan adayı Hasan Arat hem Galatasaraylı hem Fenerbahçeli çıktı - Beşiktaş Postası
    https://www.besiktaspostasi.com/besiktas-hasan-arat-galatasaray-fenerbahce
  • cengizps3 C kullanıcısına yanıt

Defolup gitsin..bu kadar küfre hala orada oturabilmek için meşin gibi surat lazım

• Am@deus kullanıcısına yanıt

Aplikasyon sadece @Am@deus un tekeline bırakılamaz.🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe .şükür rakipler geliyor gümbür gümbür🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe 

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçeduhuliye
    Beşiktaş haberlerini, reklamsız, trolsüz, üye olarak takip etmek ister misiniz?
    https://www.duhuliye.com/besiktas-haberlerini-reklamsiz-trolsuz-uye-olarak-takip-etmek-istermisiniz
  • Brad Friedel: "Benim futbolu bilmediğimi iddia edenler sanırım Premier League’de yaklaşık 500 maça, milli takımla 82 maça çıktığımı, son on senedir farklı pozisyonlarda futbol yöneticiliğinde çalıştığımı bilmiyor."

(HT Spor)

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Sadece 1 senede Beşiktaş'a zarar verme yarısında nerdeyse Demirören'i solda sıfır bırakacak Skandallara karıştı öyle ki Çebi bile Hasan Arat'a başkanlık dersi veriyor.

• Brad Friedel: "Osmanlı tarihi mezunuyum, 'ağzı olan konuşuyor' deyimini burada anladım. Ben, ismimi yasa dışı komisyonlar veya saçma sapan rüşvetlerle lekeleyecek onursuz biri değilim. Beşiktaş’ta devamlı bir kriz çıkıyor ve eski isimler kahraman olarak görev istiyor.

Beşiktaş taraftarının bir olup Hüseyin Bey’i, yönetimini ve futbolcularını desteklemesi gerekiyor. Kaos ortamında hiçbir başarı gelmez.

• tartekin kullanıcısına yanıt
    Bu siteninde hakkı yendi. Bırakmam seni kampanyasında reklam gelirlerini bagislamisti adamlar. Ortam gergin olduğu için yazmadım.

App kampanmayiz devam ediyor
    204 ülkede çilingir hizmeti için boşluk bir boşluk dokuz boşluk sıfır boşluk üç yaz. Kapı otomatik açılacak.

Birazda app konuşalım ne dersiniz

• Bu kadar olaydan sonra Aybaba gelmesi dogru degil! Yeterince polemik yaşandı.. ve başarılı olma şansı yok en azından TD olarak yok eski görevi her neyse gelsin devam etsin zaten en hayırlısı bence Sergen'in nazını çekecek sabır da kalmadı Yeter kreş mi burası gelmiyorsa Mayıs'ta gelmeyecek bu kadar basit.

• Atatürk'ün Gençliğe hitabesinde olduğu gibi,

Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. 

Bu dönemde Teknik Direktör teklifi gelipte kabul etmeyen bundan sonra BEŞİKTAŞ'lıyım demesin

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Futbolcular kısmına katılıyorum ama Hüseyin Yücel ve yönetimi ? hakkında aşağıdaki yazıyı okumanı öneririm. Olayın hukuk kısmı ve yapılması gerekenler gayet iyi açıklanmış..hem de duayen bir Beşiktaşlı Atıf Keçeci tarafından

• 
Sayfa: önceki 19101911191219131914
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.